Chinese Democracy 23/11/2008

:lol::stuck_out_tongue:

Γιατί όμως να μη το φέρουν? Παράλογο μου φαίνεται… εκτός άμα το καθυστερήσουν καμια βδομάδα:-s

Η κανά χρόνο… ποιος ξέρει?

Ναι αλλά με την παραγγελία γλιτώνεις από τον κόπο και το πρωινό ξυπνημα:p Σου έρχεται στην πόρτα σου και είσαι κυριος. :slight_smile: Προς τι η ταλαιπωρία να περιμενεις εξω από το δισκοπωλείο? :stuck_out_tongue:
(εδω συνήθως δεν τα φέρνουν από την πρώτη μέρα:-s )

Δεν μπορεσα να ολοκληρωσω την παραγγελια στο play.com γιατι εβγαζε προβλημα με την διευθυνση και εγραφε οτι το cd ειναι μονο για UK addresses. :-k

Παιδια, μην τρελαινεστε…

Τα cd ειναι στα χερια της Universal απο χθες και θα ειναι στην ωρα του (και πολυ πιο νωρις, πιστεψτε με :wink:) στα δισκοπωλεια…

Μην ρωτατε και μην ακουτε τον καθε υπαλληλακο σε οτι δισκοπωλειο και να δουλευει.

Yπάρχει στα τόρρεντς σε καλή ποιότητα; Μόλις άκουσα το Βetter και πορώθηκα απίστευτα. Αν έχει 2-3 κομμάτια ισάξια θα το αγοράσω σίγουρα

Με μολις 2-3 ακροασεις σιγουρα δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη, (και δεν θα το κανω).
Απλα σαν πρωτη εντυπωση, δεν ξερω, … με χαλαει λιγο ο ηχος της κιθαρας σε μερικα κομματια.
Ενα ειναι σιγουρο, 14 ολοκληρα χρονια δεν αξιζε την αναμονη!! Και αυτο οχι μονο για τους Guns, οποιοσδηποτε και να ηταν.
Και βεβαια αυτο για μενα δεν ειναι Guns N Roses. Ειναι ενα project του Axl.

Συνεχιζω να ακουω παντως…

κοιτα για την εκδοση ViSUAL…ειναι στα 320kbps…

το this i love ειναι για την πλακα απο τα καλυτερα των guns…

Και φυσικά υπάρχουν κομμάτια που μηδενίζουν μερικά των Illusions8)

Το ακούω τώρα από MySpace και το Better μέχρι τώρα μου αρέσει περσσότερο.
Μάλλον θα το πάρω…

Guns N’ Roses much anticipated studio album ‘Chinese Democracy’ has been released online.
The album, which has been fourteen years in the making, is streaming for free on the band’s MySpace page.

Such is the demand for the album that the band’s music player has already attracted nearly one million plays today alone.

Aαααα, μεγαλη ευχαριστηση ομως να ερχετε πουρνο-πουρνο ο ταχυδρομος με το πολυαναμενομενο αλμπουμ που ακομα δεν εχει βγει κιολας στα δισκαδικα…!8) Που εχει τυχει αρκετες φορες σε προπαραγγελια να μου ερθει μια μερα νωριτερα ή ακομα και να μου ερθει Παρασκευη ενω ειναι να κυκλοφορησει Δευτερα!
Εγω αυριο θα το 'χω στα χερια μου μαζι με δωρο ενα 7 ιντσο single αποκλειστικα για τους πελατες του hmv.com! http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1;-1&sku=527255

Αν και μυριζομαι οτι αυριο το πρωι θα υπαρχει και στα δισκαδικα της Ελλαδας… 8)

Εdit: Μ’αρεσε το διαφημιστικο βιντεακι του δισκου που ειδα στο blabbermouth με πολεμικα σκηνικα της ανθρωπινης παρακμης. Επισης ειδα σημερα και τεραστια διαφημιστικη αφισα σε διαφημιστικο σταντ παραπλευρως μιας μεγαλη οδικη αρτηριας εδω στο Λονδινιουμ.

Έγω πάλι θα πώ κάτι που ποτέ δεν περιμενα ότι θα έλεγα.
“Μου άρεσε αρκετά το νέο αλμπουμ των Guns n Roses”

Μπορω να σου πω οτι εχει παραπανω απο 5 καλα κομματια :wink:

Και η πλακα ειναι ότι εκτος απο το Better , για το οποιο συμφωνουν ολοι οτι ειναι κομματαρα, δυσκολα μπορει καποιος να συμφωνησει για τα 5 καλυτερα κομματια του CD…
100 ατομα να ρωτησεις, θα σου πουν διαφορετικα τραγουδια:roll:
Απο τα Illusions υπήρχαν 3-4 κομματια που ΟΛΟΙ συμφωνησουν οτι ειναι τα top…Σε αυτο, δεν μπορεις να το πεις με ευκολια…

Top 5:

1. This I Love (!!!)
  2. There Was A Time
  3. Madagascar
  4. Street Of Dreems
  5. Better

Aς κάνω και γω το σχόλιο μου.

Τον βρίσκω μέτριο τον δίσκο. Μ’αρέσουν αρκετά, κάποια καθόλου

Το μεγαλύτερο μείον για μένα, το θεωρώ απαράδεκτο, είναι η ηλεκτρονική χροιά του album. Δεν ξέρω αν ήταν μλκία στην παραγωγή ή αν ετσι ήθελε να είναι αλλά αν βάλεις τον δίσκο σε ένα night club δεν θα καταλάβουν και πολλοί τη διαφορά :stuck_out_tongue:

οπως ειπατε ομως ολοι ετσι ηρθε και η σειρα μου να πω οτι με το this i love απλα και ωραια φαινεται ποιος ειναι οι guns n roses…για να μη πω με ολο τον δισκο…οι υπολοιποι απλα ηταν μαστουρηδες που απλα επαιζαν με στυλ τα οργανα…γιατι το ποιος εγραφε και γραφει μουσικη φανηκε…

με όλο το συμπάθειο δεν πρέπει να έχεις ιδιαίτερη ιδέα περί των Guns N Roses.

Ο δίσκός είναι πάρα πολύ καλός και περιέχει καλή μουσική, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα ε.
Ο καριόλης ένα πράγμα δεν ξεχνάει με τίποτα. Να γράφει στίχους που σε σφάζουν με το βαμβάκι…

για να μαθεις μερικα πραγματα γιατι εισαι νεος…μουσικη στους guns ανεκαθεν εγραφε ο stadlin και ο axl οι αλλοι απλα επαιζαν…νομιζω πως αυτο και μονο φθανει για να καταλαβεις οτι οι υπολοιποι ηταν απλες μαριονετες του axl…

Πότε θα δούμε την Ρόκιν ριβιού?