η αλήθεια είναι πως είμαι νέος
και λέω συνήθως πράγματα που δεν ξέρω, απλά για να τα πω.
αλλά αν θες μπορείς να το ξαναψάξεις.
λοιπον η αποψη μου γενικα για το cd ειναι οτι ειναι παρα πολυ καλο.πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.ολα τα κοματια ειναι πραγματικα πολυ ωραια.πιο αδιαφορο για μενα το scrapped.εναταξει μπορει να ειναι πιο ηλεκτρονικος ο ηχος απο τα γουστα μου ομως δεν με χαλαει καθολου οπως ακουγεται σαν συνολικο αποτελεσμα.τα κοματια που ειχαμε ακουσει και ως ντεμο ειναι σχεδον ιδια με μικροδιαφορες στο μιξαρισμα που για να τις καταλαβεις πρεπει να τα ακουσεις πολλες φορες.αυτο για οσους ελεγαν οτι κακως τα ακουμε γιατι δεν ηταν τελειωμενα.ηταν και παραηταν τελικα.απο τα καινουρια καλα ποσο κοματαρα ειναι το this i love.απο τις καλυτερες μπαλαντες εβερ.καλα οταν θα το κυκλοφορησει ως σνγκλ με το καταλληλο βιντεο θα γινει ο χαμος.
ειναι απλα ενα απο τα πεντε δεκα καλυτερα αλμπουμ των τελευταιων ετων και πολλοι θα πουν το αντιθετο μονο και μονο επειδη πηρε τοσα χρονια να κυκλοφορησει.
το I.R.S. Γαμαει!!
δεν ενθουσιαστηκα
ξενερωσα βασικα πιο πολυ με το οτι ειναι ηλεκτρονικος ο ηχος και το οτι, δεν μου κολλαει στους guns n’ roses …
αλλα ειχε καποια ωραια κομματακια,και το this i love τα σπαει!
soon is the word:wink:
Βασικα ενα μειον του δισκου ειναι οτι δεν ειναι δυνατος,πολλα industrial στοιχεια,στο συνολο του το αλμπουμ ειναι χαλαρο και μπαλαντοειδες,εαν εξαιρεσουμε τα chinese democracy,better,irs τα υπολοιπα κομματια φερνουν προς το μπαλαντοειδες.
Κατεμε μετριος δισκος που δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση ουτε τα χρονια που χρειαστηκαν για τη δημιουργια του ουτε την ιστορια που εχουν οι gnr.Σιγουρα υπαρχουν καποια κομματια που αξιζουν και ειναι καλα,δεν μπορεις να πεις ομως οτι ειναι καλα για επιπεδου GNR.
:-s
Η εισαγωγη στο Scrapped ειναι απο τις πλεον εκνευριστικες που εχω ακουσει…Ωραιο παντως το αλμπουμ.
Ναι αλλα αν σκεφτεις οτι το υλικο που υπαρχει ειναι για 3 δισκους και οχι για 1 ειναι μια χαρα…
υπαρχει υλικο οντως για 3 δισκους?? η αυτο ηταν ολο?? ρωταω γιατι οσα κομματια ειχαν διαρρευσει στο παρελθον ηταν ολα απο το chinese democracy… Πως και δε διερευσαν κομματια απο τα αλλα 2 αλμπουμς εφοσον υπαρχουν??
Αρκει το υλικο για τους αλλους δισκους να ειναι πιο ποιοτικο και πιο hard,γιατι αν ειναι παλι μπαλαντουλες τα περισσοτερα…[-X Κριμα παντως για τον ιδιο τον Axl αλλα και για τους ιδιους τους GNR που χαραμισε τοσο πολυ χρονο για να κανει 2-3 δισκους που πολυ απλα θα μπορουσε να ειχε βγαλει ως σολο οπως εκαναν αλλωστε και
τα υπολοιπα μελη των παλαιων GNR.
θα μπορουσε μαζι με τους GNR παραλληλα να εχει και το προσωπικο του group κ να κανει οτι θελει.
Οπως και να εχει παντως προσωπικα πιστευω οτι το αποτελεσμα δεν δικαιωνει ουτε τον Axl ουτε τους οπαδους της μπαντας για την αναμονη που εκαναν τοσο καιρο.
Συγχαρητηρια Αξλ, εγω αυτο εχω να πω…
Ο δισκος ειναι παρα πολυ καλος, παρα πολυ!!! Ο δισκος περιεχει παρα πολυ ωραια τραγουδια.
If the world μεγαλη εκπληξη, πραγματικα τελειως διαφορετικο και παρα πολυ ωραιο!
Αλλα ενα απο τα μεγαλυτερα διαμαντια του δικου ειναι το this i love. Ενταξει δεν εχω λογια για αυτο το τραγουδι…
Γενικως πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους που εχουν βγει εδω και χρονια…!
5 ημερες πριν τα γενεθλια μου πηρα στον εαυτο μου το καλυτερο δωρο:)
Απο σημερα τα απογευμα το CD ειναι και επισημα στην Ελλαδα…
Καλη ακροαση
Όσο πιο πολύ τον ακούω τον ακούω όλο και καλύτερο.
Το Sorry είναι μεγάλη μάπα, γιατί δε το άφηναν έξω? Τέσπα, πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό δίσκο, ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από τα Illusions. Axl είσαι άρχοντας8)
μπαν στον μοντ…
Θα θελε πολυ το C.d…Ta Illusions ειναι ετη φωτος μπροστα…
Στα δικα μου τα αυτια δεν υπαρχει συγκριση
Το λέω αυτό γιατί αρκετά κομμάτια από τα Illusions μου είναι αδιάφορα, όχι άσχημα, αδιάφορα.
Το καλο με το Chinese είναι οτι πάει τους Guns ακόμα ένα βήμα παραπέρα, με την έννοια οτι δεν αντιγράψανε κάτι από το παρελθόν τους, ακόμα και στα τραγούδια που έχουν γραφτεί τη περίοδο 93.
Οπως ειχα πει σημερα θα μου ερχοταν αλλα δεν ηταν κανενας στο σπιτι και δεν χωρουσε το δεμα στην γραμματοσχισμη της πορτας λογω του 7 ιντσου!
:blow::evil::razz::x
Οποτε μου αφησαν χαρτακι για να το παραλαβω απο τα γραφεια δεματων του ταχυδρομειου… Αλλα ειναι ανοιχτα και τα Σαββατα!!!:D:D:D
Θα την πεσω νωρις-νωρις σημερα και αυριο πρωι-πρωι θα παω να το παρω!
Τελικα βγηκε στα δισκαδικα??
μμ, με μια πρώτη ακρόαση, δεν είναι κακός ο δίσκος…Το ομωνυμο τραγούδι ιδιαίτερα και 1-2 ακομα είναι μια χαρά. Θα το ακουσω περισσότερες φορές, αλλά δεν νομίζω οτι μπορούν να με συναρπάσουν τα τραγούδια…
Φυσικά και έχει να ζηλέψει πράγματα από το Illusions (I & II). Τραγούδια σαν το Don’t Cry, November Rain, Civil War,και Estranged δε θα ξαναβγουν. Κι όσο να’ναι αλλιως είναι με Slash, Izzy και Duff ! (ναι ήμουν καμμένη Slash-ικιά:p)Αλλά ας μη συγκρίνουμε, δεν ωφελεί σε τίποτα…άλλες (χρυσές) εποχές τότε αλλες τώρα…
υγ: συμφωνώ με Λουνατικ, μπαν στον Φρίντομ! Η λέξη Αρχοντας είναι καπαρωμένη.8)
Μετριότητα και τπτ περισσότερο,ούτε καν καλό.Ντάξει μην συγκρίνουμε με illusions καταντάει γελοίο (εσένα άμουσε μοντ σ’έχω κράξει ήδη για το θέμα…!)
Chinese Democracy, Shackler’s Revenge, Better, There Was A Time, Street of Dreams, Catcher in The Rye, IRS, Madagascar και This I Love όλα κομματάρες.
Πείτε οτι θέλετε:p