Κανένα που να μην είναι κομματάρα δεν παίζει ε…?
Τα ανέφερα προηγουμένως:)
:thumbup: για το πρωτο :thumbdown: για το δεύτερο.
Τα άλλα αυτή τη στιγμή τα έχω ξεχάσει :-s
Αυτό είναι το κακό, δεν σου κολάνε τα κομάτια στο κεφάλι.Ίσως θέλει πιο πολλές ακροάσεις, από το ίδιο το cd.
Πάλι όμως Guns N’ Roses είναι όχι Dream Theater, και από εκεί περιμένεις κάτι πιο άμεσο:!:
Ρε παιδια, μονο εμενα τρελαινει το Prostitude? 8)
'Give what you haaaaave, for what you might loooose"
Εκεί μετά το Catcher… αρχίζουν τα χασμουρητά…:sleep:
Χρειάστηκα ένα Iron Will για να ξυπνήσω…άντε σε 15 χρόνια πάλι!
οσο βεβηλο και αν σας ακουστει,εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο τα Illusions-που δεν τα θεωρουσα κ τπτ το τρομερο δλδ ποτε…-…δεν ξερω,το εχω λιωσει παντως,δεν ακουω τπτ αλλο…εχει πολλα στοιχεια και απο αλλα ειδη μουσικης μεσα και σιγουρα σαν συνολο,δεν θυμιζει αυτο που εχουν οι πιο πολλοι για Gnr στο μυαλο τους…εμενα αυτο μου δειχνει εξελιξη…απο την αλλη,ισως και να επρεπε να το βγαλει σαν δικο του solo album,μιας και παρολο που εχει,gnr καθαρα κομματια,εχει και πολλα που ειναι αλλου…τι να πω,αν και αρχη ακομα κ μη οντας ποτε κανενας ιδιαιτερος φαν,αυτο το cd με εχει κερδισει με τα 1000…δεν βρισκω ουτε καν 1 αδιαφορο κομματι γαμωτο…ετσι πρεπει να παιζει ενα συγκροτημα απο αλλη δεκαετια,hard rock σημερα…
(καλα,και εννοειτε πως απο ολους τους μεγαλους που εβγαλαν φετος δισκο,αυτο,για μενα,απλα δεν στεκεται ουτε στην ιδια προταση με κανενα…)
Κι εμένα μου αρέσει πολύ, έχει φοβερή ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με το “This I Love” που το περίμενα σαν τρελός και μου φαίνεται μεγάλη πατάτα…
Απ’τα χαραματα σημερα (11:00) επρεπε να ξυπνησω για να παρω το precious δεμα που δεν μπορεσα να παραλαβω χθες.
Τελικα πραγματι ειχε και το 7" single με τα Chinese Democracy και Shackler’s Revenge
Και εδω η πρωτη σελιδα του booklet
Κατ’αρχας ειναι αρκετα σουρεαλιστικο το οτι επιτελους το εχω στα χερια μου. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΒΓΗΚΕ.
Επισης δεν ξερω αν υπαρχει κανενας αλλος, αλλα συνειδητα δεν εχω ακουσει ουτε νοτα. Τιποτα απο ολα αυτα που εχουν leak-αρει τα τελευταια χρονια. Ηθελα να το ακουσω μια και μια, αλλη ευχαριστηση.
Μ’έφτιαξες με αυτές τις φωτογραφίες, λογικά Δευτέρα θα είναι στα δισκάδικα.
Ξέρει κανείς σε πόσες διαφορετικές εκδόσεις θα βγει;
Σε απλη εκδοση CD και σε διπλο βινυλιο θα βγει.
Αν και μετα απο μερικους μηνες μπορει να βγει και καμμια ακομα εκδοση στην προσφιλη συνηθεια των δισκογραφικων εταιριων…
Σε ευχαριστώ:wink:. Μάλλον θα αρκεστώ στην απλή έκδοση cd:!:
To pira to proi apo metropolis kentrou oh yes.
Klasika vgike noritera gia na poulisei to s/k. Distixws oute ena poster, oute ena indoor promo gia to cd.
έχεις δίκιο σε αυτό… πάντως όταν ήμουν εγώ εκεί χτες έπαιζαν το cd σε όλους τους ορόφους…
xxrosesxx, τα greeklish πλιζ.
Εννοείται οτι ο δίσκος πάει για αγορά, απλά τώρα είμαστε ταπί:p
to pira kai egw 7 wres prin!ole ole ole
Παντως θα ειναι περιεργο το γεγονος οτι τωρα γινεται ενα μπερδεμα με το setlist,δεν κολλανε μεταξυ τους τα παλια με τα νεα κομματια,δλδ εκει που θα ακους στο live τα WTTJ,PC,So Easy κλπ,αυτα θα “ανακατευονται” με εντελως διαφορετικα κομματια και θα γινεται ενας ψιλοαχταρμας.:? :?
Προσωπικα παντα μιλωντας, δεν θα μου ειναι καθολου προβλημα αυτο που λες…
βασικα κι εγω,δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα…μπορει οντως με τα wttj να μην κολλανε πολυ τα περισσοτερα(το chinese democracy πιστευω οτι κολλαει και πολυ μαλιστα ας πουμε)…
αλλα τραγουδια οπως το this i love,το streat of dreams,madagascar,ανετα κολλανε με τραγουδια οπως τα november rain,dont cry και πολλα αλλα…
αρα τετοιο προβλημα να πιστευω να παιξει…
Aς δούμε πιοi θα είναι και οι μουσικοί που θα συνοδεύουν τον Αξλ, γιατί θα παίξει και αυτό μεγάλο ρόλο για το πως θα ακουστούν τα κομάτια. Παλιά και νεα:-k:!: