Chinese Democracy 23/11/2008

τι εννοεις???αυτοι που ηταν και το 2006 θα ειναι…

Θα κοπουν καποια παλια για να χωρεσουν τα καινουργια… εξαλλου 4-5 απο αυτα τα παιζανε και το 06-07.

Τα heavy riffs στη μέση του Shackler’s Revenge μόνο εγώ τα έχω προσέξει??:D:D:D

οχι , ξερω ακομα 3 ατομα:p

μέχρι στιγμής το feedback αμφιλεγόμενο είναι.
το marketing είναι αν μη τι άλλο φτωχό.
το μόνο που είδα ήταν διαφήμιση στις πινακίδες σε παιχνίδια της Premier League.

δεν θεωρώ πάντως σε καμια περίπτωση πως στέκει να συγκριθεί δίπλα στα Illusions. Το ότι έχει λίγο από το majestic που αρέσκεται να βάζει ο Axl σε κάποιες συνθέσεις δεν το κάνει αντάξιο.

Στα πρώτα ακούσματα ο δίσκος σε κερδίζει γιατί έχει αρκετές ευκολες μελωδίες και δομές. Αυτό πρέπει από την άλλη να δημιουργεί και ένα μικρό προβληματισμό γιατί πρόκειται για τραγούδια που εύκολα ενθουσιάζουν, αλλά δύσκολα κερδίζουν το Test Of Time.

Dystyxos den…Elpizo na min perimenoume alla 15 xronia gia kati sobaro.

Ερωτηση…

Δεν πρεπει να περασει πρωτα αυτο το… time για να το πουμε αυτο?

Λεω εγω τωρα… :-k

Σας δινει την αισθηση ο δισκος οτι ειναι GNR δισκος?Σαφως οχι,περισσοτερο δινει την αισθηση μιας σολο δουλειας του Axl.Παντως ακομα και καλο να θεωρηθει το CD πιστευω οτι θα το θαψουν σε πολλες κριτικες και υπαρχουν πολλες αφορμες για να γινει κατι τετοιο.

Μια απο αυτες ειναι φυσικα τα πολλα χρονια που εκανε ο Axl για το CD και την κυκλοφορια του.Πολυ κακο για το τιποτα εγινε,δλδ ο Axlα μπορουσε οπως ειχα πει και σε προηγουμενο μηνυμα να δημιουργησει την προσωπικη του μπαντα και να βγαλει το CD,γενικως να κανει οτι αλλο θελει περα απο τους GNR,και παραλληλα να ειναι με τους GNR ολα καλα.

Τι ψαχνω ομως να βρω…καρφιτσα στα αχυρα?#-o:-s:-k

Φυσικά.

Μερικά κομμάτια είναι της Illusions περιόδου, επομένως φέρνουν την αίγλη τους.

Πιο σύγχρονα κομμάτι με ηλεκτρονικό ήχο και samples δεν έχουν καμία σχέση με τους Guns που ξέραμε, αλλά γι’ αυτό ο Axl είναι μάγκας. Έκανε ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα σε όσους δεν αρέσει, τι να κάνουμε…

Να μην τους σπάτε τα νεύρα.Ευχαριστώ:)

Ο δισκος ειπα,συνολικα σου δινει την αισθηση ενος GNR δισκου?,τωρα για μεμονομενα κομματια κ εγω σου λεω οτι το madagascar θα μπορουσε ανετα να συμπεριλαμβανεται σε ενα UYI III. Ο Axl ξερεις ποτε θα ηταν μαγκας,οταν θα εκανε αυτο που ειπα πριν,εαν εβγαζε τον δισκο αυτο ως Axl rose project και οχι ως GNR δισκο.Προτιμησε το δευτερο για λογους που ολοι καταλαβαινουμε και ειναι λογικο εδω που τα λεμε.:!:

Δεν ειναι θεμα σε ποιον αρεσει η οχι,εδω κρινουμε τον ποιον πολυσυζητημενο,δαπανηρο και αναμενομενο δισκο στα χρονικα της rock.Και γιαυτο υπαρχουν πολλα ερωτηματικα οπως “αξιζε την αναμονη?,αξιζε τα χρηματα που ξοδευτηκαν?αξιζε τον ντορο που εγινε ολα αυτα τα χρονια? δικαιωσε τις προσδοκιες των οπαδων?το αποτελεσμα δικαιωνει τον Axl για την επιλογη του αυτη?” και αλλα πολλα.

Φυσικά και δεν άξιζε ούτε τα χρήματα, ούτε την αναμονή. Προσωπικά θα ήθελα ένα δίσκο με 14 δυναμίτες μέσα, και αυτό δε το έχει. Βέβαια τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο, μέρος της ιστορίας των Guns, και με 1-2 κομμάτια που είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει η μπάντα.

αν έχεις προσέξει μιλάω με πολύ καλά λόγια για τη μουσική του δίσκου.
και επισημαίνω το point of view.

δεν λέω πως δεν περνάει το test του χρόνου.
επισημαίνω πως τα πιο “απλά” σε δομές τραγούδια πολλές φορές δεν αντέχουν εκτός και αν μιλάμε για κάτι πολύ εξαιρετικό. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει τραγούδι που θα μπορέσει να γίνει αντίστοιχο μέγεθος το SWOM ή ακόμα και του You Could Be Mine αν θες. Δεν σημαίνει αυτό πως τα τραγούδια δεν είναι καλά. Αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για την αξία τραγουδιών όπως το Chinese Democracy, Shackler’s Revenge, Scraped ή Riad N’ The Bedouins μετά από μερικούς μήνες.

εσύ που έχεις δώσει “τόσο αγώνα” για το εν λόγω album και έχεις ακούσει τα όσα, ως γνήσιος οπαδός, είσαι πραγματικά ικανοποιημένος?

Εγώ πάντως αν ήμουν οπαδός τους και περίμενα 15 χρόνια θα περίμενα κάτι παραπάνω. Δεν είναι κακός δίσκος αλλά δεν είναι ούτε και καλός, και αν τον είχε βγάλει μια οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα πέρναγε απαρατήρητος…και αυτά τα ηλεκτρονικά στοιχεία είναι εξέλιξη?? Τα έχουν κάνει προ δεκαετίας πάρα πολλοί…

Παιδια χαλαρωστε και σκεφτειτε οτι ο χρονος αυτο ειναι για τρεις δισκους και οχι για 1…
και ο λογος που πιστευω πλεον τον αξλ γι αυτο,ειναι οτι τελικα ο δισκος βγηκε τελικα το 2008,οπως ειχε πει νωριτερα…(μιλαω για την απαντηση του στην εταιρια αναψυχτικου…)…

πολυ μεγαλος δισκος με μονη παραφωνια το this i love (απιστευτα ακυρο μεσα στο δισκο). κορυφαια τα επη TWAT, Prostitute, Madagascar, Better, The Blues(Street of Dreams), Sorry, IRS και Riad and the Bedouins. κιθαρες εκπληκτικες (τα σολο του TWAT ειναι απο αλλο πλανητη), πολυεπιπεδη παραγωγη, Αξλ σε φοβερες ερμηνειες. Δεν εχει να αποδειξει τιποτα, δε χρωσταγε τιποτα σε κανενα οπαδο, εβγαλε μια δισκαρα και αυτο ειναι ολο. Δε θα αλλαξει η μουσικη, θα αρεσει σε πολυ κοσμο, δε θα αρεσει σε αλλους , αλλα οποιος δεν αναγνωριζει οτι ειναι ενας σημαντικος δισκος, οχι λογω της αναμονης αλλα εκ του αποτελεσματος, ισως θα πρεπει να δωσει λιγη παραπανω προσοχη.

Νομίζω ότι πιο ουσιώδες έχω διαβάσει εδωμέσα. Αν και διαφωνώ για το This I Love. :slight_smile:

Λοιπον, αν και επισημα την θεση μου θα την δειτε σε λιγες ημερες στην κριτικη του album ας πω και εγω μια γνωμη…
Καποιος ειπε οτι υπαρχουν και κομματια που μετα απο λιγο καιρο δεν θα τα θυμομαστε…

Και γυρνας πισω στα illusions :

Illusion 1
Right Next Door to Hell
Dust N’ Bones
Perfect Crime
You Ain’t the First
Bad Obsession
Back off Bitch
Bad Apples
Dead Horse
Garden
Garden of Eden

illussion 2
14 Years
Yesterdays
Shotgun Blues

Ειδικα στο 1 υπαρχουν πολλα μετρια κομματια, στο 2 πολυ λιγοτερα,απλα υπαρχουν 6-7 κομματαρες που απογειωνουν τα album…
Στο CD υπαρχουν πολλα καλα κομματια , απλα ΙΣΩΣ δεν υπαρχει το υπεραριστουργημα και σιγουρα υπαρχουν λιγοτερα fillers απο τα illusions…
Tι θελω να πω; πολλα και τιποτα… Ολοι περιμεναμε να ακουσουμε το καλυτερο album της 10ετιας και οχι μονο…Με αυτες τις προσδοκιες θα απογοητευτουμε, εαν το ακουσουμε λιγο πιο αντικειμενικα θα μας αρεσει( σε αλλους λιγοτερο , σε αλλους περισσοτερο).
Εγω προσωπικα καλυφθηκα και αυτο μου φτανει :slight_smile:

Τελικα ποτε κυκλοφορησε στα δισκοπωλεια στην Ελλαδα?? Παρασκευη ή Σαββατο???

Παρασκευη κατα τις 7 με πηρε ο Kourou και μου ειπε οτι το ειχε στα χερια του…Ε την συνεχεια την καταλαβαινεις…:wink::stuck_out_tongue: