Chinese Democracy 23/11/2008

σωστό σκεπτικό, συμφωνώ. Συμπληρωνε ο ένας τον άλλον.
Τωρα που είναι σε διαφορετικες μπαντες περιμένεις ένα εξισου καλό αλμπουμ και απο τους 2. Κατ’ εμέ μόνο και μόνο το όνομα Guns N’ Roses δε φτάνει πλεον για να δημιουργησει μεγαλυτερες προσδοκίες από ένα αλμπουμ των Velvet Revolver.

χαχα, και το έλεγαν για την Κίνα. Αν είναι δυνατόν.Στειλτε τον Axl να ξεκαθαρίσει τα πραγματα (οπως μονο εκείνος ξέρει):stuck_out_tongue:

Μα δεν ειχα καμια διαθεση να σε προσβαλλω με αυτο που ειπα, ουτε σχολιασα την αποψη σου σχετικα με τον δισκο.

Προσωπικα ειμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημενος απο το album, και ελπιζω να μην ενοχλει κανεναν αυτο. Το Shackler’s Revenge που σε πολλους δεν αρεσε, εμενα μου αρεσε πολυ. Αλλα οπως εχω πει εκατονταδες φορες, εχω ξεκολλησει εδω και χρονια απο την ιδεα του να περιμενω ενα δευτερο Appetite ή ενα τρίτο Use Your Illusion.

Αν καποιος κατσει και ακουσει προσεκτικα τον δισκο, και διαβασει τους στιχους, θα δει οτι ο δισκος αφηγειται μια ιστορια… Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις για ποιους μιλανε τα τραγουδια…

Πολλοι θεωρουν το Contraband δισκαρα. Εγω προσεξα οτι απο ενα σημειο και μετα κουραστηκα να το ακουω. Μου λειπουν απο κει οι ουσιαστικοι στιχοι. Καλα τα σολο, αλλα αν ενα κομματι δεν εχει μια ιστορια να πει, τοτε δεν αντεχει για μενα στο περασμα του χρονου. Το μονο κομματι που ακουω ακομη απο κει μεσα ειναι το You Got No Right.

Αυτη βεβαια ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν σημαινει οτι πρεπει να την ασπαζονται ολοι.

Ειλικρινα μετα απο τοοοσο καιρο πραγματικα ενιωθα ανυπομονη να ακουσω καινουργια κομματια και δειγματα ενος τοσο αγαπημενου μου συγκροτηματος απο τη στιγμη που εκφραζομαι και αγαπω τα κομματια τους οσο βεβαια και το ιδιο το συγκροτημα. Οσα ειχα ακουσει μεχρι χθες συγκεντρωθηκαν σε εναν αξιολογο δισκο με αυθεντικα και αναγνωρισιμα τραγουδια μιας μπαντας που εχει χωρισει μετα απο τοσο καιρο. Ενιωσα καλυτερα. Ενιωσα τους Guns ξανα μαζι… Και μου αρεσε. Δεν θα τον συγκρινω με δισκους των Velvet Revolver για μενα δεν ειναι το ιδιο… Μακαρι αυτος ο δισκος να τους ενωσει αντι να δημιουργηθουν τυχον παραπανω προστριβες μεταξυ τους.

@Axlgreece
δύο ερωτήσεις μόνο :

α) Το ότι γνωρίζαμε ακριβώς κάποια τραγούδια (η ιστορία περί demo αποδείχθηκε λανθασμένη) δεν μετριάζει τον ενθουσιασμό?

β) Δεν πρέπει να έχουμε λίγο μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες?

Όταν υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική και όχι γκρίνια αυτή πρέπει να γίνεται από τους ίδιους τους οπαδούς. Ο Axl φούσκωσε τα μυαλά του κόσμου ότι δεν το κυκλοφορεί γιατί θελει να είναι τέλειο κλπ. Ανεξάρτητα, αν πρόκειται για ένα καλό δίσκο, δεν αποτελεί αυτό το κάτι τόσο εξαιρετικό που ισχυριζόταν ότι θα ήταν.

Για τους VR προσωπικά έχω πολύ θετική άποψη. Πολύ θα ταίριαζαν σε νέο δίσκο GNR η μπασογραμμή του Sucker Train Blues, η κιθαριστική μελωδία του Falling To Pieces, η μελωδία του Gravedancer. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαν είναι πως ο Weiland δεν μπορούσε να τραγουδήσει live στην πλειοψηφία των συναυλιών.

O Axl έχει μερικά πλεονεκτήματα αδιαμφισβήτητα. Οι μελωδίες στο πιάνο, οι ενορχηστρώσεις και οι στίχοι του.
Αλλά όπως έχω ξαναπεί και ανέφερε και ο Angmar οι GNR αγαπήθηκαν γιατί το σύνολο της συνέργιας των μελών τους ξεπερνούσε τις ήδη ισχυρές προσωπικότητές τους. Μου δίνεται η αίσθηση ότι κάποια τραγούδια του CD αν είχαν τη συνεισφορά των άλλων τριών (Slash, Duff, Izzy) θα έπαιρναν την επιπρόσθετη αξία που θα τα έκανε αριστουργήματα.

aekenosis θα σε δω οταν καποιος πει οτι το chinese democrasy ειναι σκατα…να δω ποσο θα την σεβαστεις αυτη τη γνωμη…και θα δεις ποσες αντιπαραθεσεις θα προκαλεσει μια τετια γνωμη…εγω λες να ειμαστε ηπιοι στους χαρακτηρισμους μας οχι για να φιμωσω κανεναν αλλα για να μην μετατρεπεται το topic σε κερκιδα…αν με πιανεις καλως αλιως αστο…

οποιοσδηποτε μπορει να πει οτι ειναι σκατα, οπως λενε οτι ο Axl ειναι καραγκιοζης, οτι χωρις slash δεν ειναι guns και αλλα τετοια. αποψη ειναι κι αυτο. ολα μεσα ειναι.

Λυπαμαι γι αυτο που εβγαλε ο Axl. Μονο αυτο εχω να πω…:frowning:

Foveros Diskos…

Poli kaliteros apo oti perimena (15 xronia anamoni).

To cd akougetai sinxrono kai sinama exei mpoliko sinaisthima kai nostalgia.
Ksipnise sinaisthimata pou exo na nioso xronia.

I pikilia organon, akousmaton, mousikis kai melodias einai idaniki.
Kathe fora pou akouo ta kommatia anakalipto kai kati diaforetiko.

Oi rockes tipou Sacklers,Better,Scraped, I.R.S, There Was A Time einai apla apsoges me Buckethead & Bumblefoot na dinoun resta.
Pragamtika oi enalages ton kitharon metaksi Buckethead, Finck, Thal einai poli idiaiteres kai freskes.

O Axl apo tin alli xrisimopioi ti foni tou se melodies, xromatismous kaii notes pou den pisteva oti mporouse na ftasi…This I Love, Catcher, Street of Dreams, Prostitute, Sorry.

I megali alithia einai oti den mou elipse oute stigmi o Slash, Duff, Izzy…Nai ontos o diskos mou afise ena anapantexo aisthima plirotitas…

Otan gnorisa kai agapisa tous GNR o Slash itan to agapimeno mou melos…
16 Xronia meta to mono pou exo na po einai ena euxaristo ston Axl pou diatirise to onoma GNR zontano kai simera einai se thesi me mou parousiasi tin sinexia ton illusions opos pragmatika armozi sti kalitexniki varitita tou onomatos GUNS N’ ROSES…

Τα greeklish απαγορεύονται.

Λοιπον μολις ακουσα και εγω 2 φορες ολο το δισκο…

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι νιωθω μεγαλη απογοητευση…

Τα μονα που ξεχωρισα ειναι το Street Of Dreams (ωραια μπαλαντουλα) και λιγο τα There Was A Time & Catcher In The Rye…

Απο εκει και περα το χαος…Δεν περιμενα απο τον Αξελ τετοιο δισκο…Ολα σχεδον τα κομματια ειναι σαν μπιτακια και δεν υπαρχει ουτε ενα που να ειναι αυτο που λεμε Hard Rock…
Επισης δεν υπαρχει ουτε μια δυνατη κιθαριστικη εισαγωγη…Σαν κομματια του Justin Timberlake μου ακουγονταν…

Απλα απογοητευση…Περιμενα κατι εστω λιγο περισσοτερο ροκια…
Ενταξει πειραματισμοι θα μου πειτε αλλα εμενα δεν μου αρεσουν…

Θα δωσω και καποιες ακομα ακροασεις στο δισκο αλλα δυσκολα βλεπω να τον ξανακουω στο μελλον…

Τι να πω…Θα πω: ‘‘Καντε κανα reunion μπας και ερθουν δοξασμενες μερες…!!’’

Καλά το reunion είναι δεδομένο για μένα. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα.

¶σχετο: 23 Νοεμβρίου είχε κυκλοφορήσει και το “Live Era: '87-'93” :!:

Του ομώνυμου τι είναι ρε???

Τα ηλεκτρονικά κι έμενα με ξένισαν, αλλά ντάξει, φαντάζουν μικρολεπτομέρεια.

Τιποτα ρε σου λεω…Απορω πως αυτο το cd γραφει απ’εξω Guns N’ Roses…

Τελος παντων παω για υπνο…Θα το ξανακουσω καποιες φορες και αν αλλαξει κατι θα το ποσταρω…Αν και δεν το βλεπω…Cheers…!!

Aντε ακουσε το black ice παλιογραφικέ…:stuck_out_tongue:

Βρε Cozy μήπως είσαι λίγο…υπεραισιόδοξος? Αποκλείεται να υπάρξει reunion.:-s Ασε που και να γινότανε θα το διαλυανε παλι μετά από λίγο, αφου θα σφαζόντουσαν:p

α,το Live Era το είχα λιωσει!! Το έχω 2 φορές:roll: (το πρωτο χάλασε. :|)

Θα ειναι πολλά τα λεφτά,Dimi…:stuck_out_tongue:

Οι μπάντες διαλύονται για να επανενωθούν αργότερα. Κανόνας.

Κανείς δε θα σφάζεται. Όλοι το θέλουν, ακόμα και ο Slash ο οποίος εδώ και καιρό έχει αρχίσει το γλύψιμο. Ε ρε πως τα φέρνει η τύχη καμιά φορά.

Το reunion θα γίνει, απλά θα αργήσει λίγο λόγω Chinese.

Μάλλον θα επισπευτεί εξαιτίας του Chinese Democracy!

Γιατί ρε συ? Δε νομίζω να ακυρώσει περιοδεία (και άμα ισχύει και η φήμη για άλλους 2 δίσκους τότε πάει αρκετά μακρυά) για να κάνει το reunion…

λες και τα έχουν ανάγκη:p

Θα ζούμε για να το δούμε? Ξερετε κάτι που δεν ξέρω ρε παιδιά?
Πότε αρχισε το γλυψιμο ο τιμιος Slash? Σεβασμό προς τον Axl δειχνουν οι όποιες δηλώσεις του, παρόλα όσα εγιναν. Έκτός αν μου διαφευγει κατι.
Θα σφαζονται. Δεν αλλάζουν οι ανθρωποι. Θα θελει να έχει τον έλεγχο ο Αξλ, θα τσαντιζονται οι υπολοιποι, και η ζωή θα κυλάει όμορφα…:stuck_out_tongue:
Αν γινοτανε πάντως το reunion θα ημουν ευτυχισμένη. Κι αν έρχοντουσαν κι απο’δω ακόμη περισσοτερο.