Chinese Democracy 23/11/2008

Όσον αφορά το αν κάποιος ψάχνει τι λένε οι κριτικές συνολικά , καρφάκι δεν μου καίγεται . Αυτάκια ΕΧΩ και ΑΚΟΥΩ , δε με νοιάζει στο ελάχιστο η γνώμη οπουδήποτε άλλου !

τότε μπορείς εύκολα να κρατήσεις και την άποψή σου για τον εαυτό σου.

για τα reunions είναι κάμποσα τα παραδείγματα τόσο υπέρ, όσο και κατά.
μερικές φορές είναι και απλά τα πράγματα. Τι και αν στουντιακά δεν έγινε ποτέ τίποτα, όσοι είδαν και άκουσαν τους Sabbath με τον Ozzy ήξεραν σε δευτερόλεπτα αν άξιζε.

aekenosis, μάλλον υπερβάλεις λίγο στις ημερομηνίες με κάποια τραγούδια. Στο τελευταίο τεύχος του Classic Rock αναφέρει ημερομηνίες που leakαραν οι διάφορες εκδόσεις και ιστορίες επ’αυτού. Όπως και να έχει ένας δίσκος κρίνεται καλύτερα σε βάθος χρόνου. Συγκρίσεις δεν βοηθούν σε τίποτα.

Απο την άλλη πρέπει να παραδεχτούν κάποιοι τις κωλοτούμπες. Όταν κυκλοφόρησαν τα demos και κάποιοι επεσήμαναν την σχετικά αδύναμη παραγωγή δεν είπε κανείς κάτι άλλο, πέραν του ότι να μην κρίνουμε από τα demos. Τελικά δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά, αλλά αυτόματα η παραγωγή έγινε άψογη.

Το point για την αλητεία είναι σωστό, αλλά κανείς δεν ζήτησε υπέρμετρη αλητεία, αλλά την απαραίτητη δόση της. Οι Motley Crue π.χ. μια χαρά τη διατήρησαν.

Του Zutaut πρέπει να του έχουν τάξει τρελά φράγκα για το reunion…

Οutshined δεν υπερβαλλω, δε μιλαω μονο για leaks αλλα και για live εκτελεσεις των τραγουδιων που ανεφερα απο το ροκ ιν ριο του 2001 και την περιοδεια 2001-2002 στην οποια επαιζαν τα τραγουδια που ανεφερα καθως και το Silkworms που δεν μπηκε στο δισκο.

Επαναλαμβάνω γιατί σβήστηκε

Χάθηκε η αλητεία. Ο Sting βγάζει πιο βρώμικο ήχο :lol::lol::lol::lol::lol:

Στο apetite η αλητεια ηταν αληθινη. Αν προσπαθουσε να βγαλει κατασκευασμενη ψευτικη αλητεια, το αποτελεσμα θα ηταν θλιβερο. Αντ? αυτου προτιμησε να βγαλει τα καλυτερα τραγουδια που μπορουσε να βγαλει και γιαυτο ο δισκος ειναι σπουδαιος.

Το ακουσα κ εγω. Σκυλοβαρεθηκα για να πω την αληθεια :stuck_out_tongue: Ισως το κακό του δίσκου είναι επικρατεί ένα μπάχαλο από μουσικά είδη. Θα πρέπει να καταταλάξουν τι είδος μουσικής θα παίζουν καθώς ακόμα είναι φανερό ότι πειραματίζονται με τον ήχο (εφε, ηλεκτρονικά μέρη) στο ντεμπούτο τους σαν “νέο” συγκρότημα.

Ομως είναι ευχάριστο σαν ακρόαση παρόλο που με κούρασε. Ισως όμως αυτό να οφείλεται στην δίψα μου να ακούσω την φωνή του Axl ξανά και όχι το Chinese Democracy αυτο καθ’αυτό. Οι στίχοι είναι αρκετά δουλεμένοι και έχει γίνει καλή δουλειά. Ο μοντέρνος, λοιπόν, δείχνει πρωτοπορία και καινούριους δρόμους. Πολύ θετικό στοιχείο.

Προσωπκά, μίσησα τον ηλεκτρονικό/ψηφιακό ήχο του Axl. Και σε μερικά όμορφα κομμάτια του album όπως πχ το Street of Dreams μου έλειψε το μελωδικο σόλο του Slash. Σπάνια άκουγα μελωδικά σόλο σε πενταντονική κλίμακα. Ο ήχος έγινε πιο indrustrial metal και progressive σε σημεία. Πράγμα που έρχετε σε αντίθεση με το Hard Rock των παλιων Guns n Roses. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου, θυμίζουν τα παλιά καλά τραγούδια.

Οι συνθέσεις του Axl είναι πολύ έξυπνες γιατί ξέρει να φυλάει αρκετά καλά το μυστικό της επιτυχίας. Ξέρει πως να απογειώνει ένα κομμάτι και να τονίζει τα όμορφα σημεία του. Είναι όμως αυτό αρκετό ;

Κακός δίσκος για μένα. Δεν έχει αυτό το κάτι που θα με κάνει να το ξανα βάλω στο CD-Player. Ισως ομως να ειναι νωρις ακομα … θα επανελθω αφου δεν εχω κανει πανω πανω απο 2 ακροασεις μονο.

Έχω ακούσει 2 κομμάτια. Το ομώνυμο είναι για τον πέο και το Better καλούτσικο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Κρίμα.

Ισως η μοναδικη περιπτωση album που εγω προσωπικα οταν ξανακουσα το βρηκα χειροτερο. Συνηθως αμα κατι δεν το βρισκω καλο οταν το ξανακουω κατι θα βρω παραπανω να μ’αρεσει. Στο Chinese Democracy το αντιθετο.
Αξιζουν μονο τα: Chinese Democracy, το ρεφρεν (και ΜΟΝΟ αυτο) του Shackler’s Revenge, το Better ειναι συμπαθητικο αντε και το Street Of Dreams. Απο εκει και περα αρχιζει ενα απιστευτο σερι μπουρδας για 7 τραγουδια και τα 3 τελευταια Madagascar, This I Love, Prostitute κατι λενε χωρις να σωζουν το τελικο αποτελεσμα που ειναι κακο

Το TWAT για μενα ειναι μακραν το κορυφαιο του δισκου, και απο τα ομορφοτερα τραγουδια μελωδικου ροκ που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.

Σε πρώτη ακρόαση από το cd πια, καλό μου ακούγεται. Λίγο με χαλάει σαν εικόνα που δεν υπάρχει σταθερό line up σε όλα τα τραγούδια. Προφανώς οι φωτογραφίες δείχνουν τους μουσικούς που αποτελούν την τωρινή σύνθεση, οι ηχογραφήσεις όμως έγιναν με πολύ περοσσότερους. Για μένα εκεί οφείλεται η όποα ανομειογένια του δίσκου. Ακούγεται πολύ καλύτερο από αυτό που άκουγα στο MySpace τους, λόγω καλού ήχου και καλής παραγωγής υποθέτω:!:

Παιδιά το album είναι πολύ καλό. Δεν είναι άλλο ένα αριστούργημα αλλά έχει τραγούδια που σίγουρα θα ακούγονται για πολλά χρόνια και θα κάνει πολύ κοσμάκη να ξανασχοληθεί με τη hard rock σκηνή. Θα δείτε που θα ακούγονται τα καινούρια τραγούδια σε πολλά φλωρο-μάγαζα. Κι αυτό είναι καλό! Μην τρέξετε να τους κατηγορήσετε ότι είναι πλέον εμπορικοί. Η μουσική μας χρειάζεται συγκροτήματα σαν τους Guns…
Μια άποψη για το album εκφράζω στο blog μου (http://super-nova3.blogspot.com/)

Πολυ καλο αλμπουμ αλλα ακομα αμφιβαλω αν αξιζε τα τοσα χρονια αναμονης.ειναι παντςσ σαφως πολυ παραπανω απο αξιοπρεπες.θα με βρισεται αν πω οτι το This I love συγκρινεται ποιοτικα με το Dont cry?!

Φίλε μου, δεν είναι ανάγκη να συγκρίνουμε τραγούδια μεταξύ τους. Το “Don’t Cry” είναι μια απίστευτη μπαλάντα και το “This I Love” είναι επίσης μια εξαιρετική μπαλάντα. Αν εσύ πιστεύεις ότι το τελευταίο είναι ισάξιο με το “Don’t Cry”, τότε μαγκιά σου. Απόλαυσέ το! Εμένα το “This I Love” μου αρέσει απίστευτα και πραγματικά είχα καιρό να με συγκινήσει τόσο πολύ μια μπαλάντα! Δε χρειάζονται όμως συγκρίσεις…

Tο ακουσα και γω στο Myspace. Πιστευω οτι ειναι ενας καλος δισκος, με ποικιλια στα τραγουδια. Επισης ο Rose τραγουδα αρκετα καλα με μια πρωτη αυτια. Μ αρεσει γιατι ειναι ραδιο-φιλικος με την καλη την εννοια. Δεν ξεχωρισα ιδιαιτερα καποιο τραγουδι. Κατα τ αλλα, πιστευω οτι αν καποια αλλη μπαντα τον κυκλοφορουσε, δε θα ειχαμε τοσο ντορο. Τα 15 χρονια που περασαν ειχαν μια καποια επιρροη στις συνθεσεις μπορω να πω. Δεν ειναι ομως κριτηριο για την ποιοτητα του, για το αν ειναι καλος η κακος (Κι οι Cynic αργησαν τοσο, αλλα εβγαλαν εναν απ τους δισκους της χρονιας)

Τεσπα, θα τον ξανακουγα ανετα παντως. Ειδικοτερα πιστευω ειναι απο τους δισκους που βολευει να τον ακους κανοντας κατι αλλο, και πιανεις τον εαυτο σου να σταματαει σε καποια σημεια και να λεει: “ωπ, καλη φαση εδω”.

Είναι γεγονός ότι οι συγκρίσεις είναι συνήθως άτοπες και σαφώς λίγες μπαλάντες θα μπορούσαν να συγκριθούν με το ?Don?t Cry?. Από την άλλη, επιμένω πως το ?This I Love? έχει νοοτροπία «ελληνάδικου».

Θεωρω πως τα φωνητικα του Αξλ ειαι υπερβολικα στο This I Love…Θα προτιμουσα πιο βραχνα και γρετζα…για μενα ακριβως αυτη η υπερβολη μου το χαλαει το κομματι…

http://www.apple.com/euro/itunes/charts/top10rockalbums.html

Auta einai!!!:smiley:

Το αγόρασα κι εγώ σήμερα!! NAI, ΕΧΩ ΤΟ “CHINESE DEMOCRACY” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!

για πατε στην αρχη του Thread, 2 χρονια πισω…πολυ γελιο λεμε…και καποιοι το ειχαν σιγουρο οτι θα κυκλοφορησει τοτε και διερρυγνηαν τα ιματια τους…:lol::lol: καλιο αργα παρα ποτε που λεει ο λαουτζικος βεβαια…

Προτείνω την αγορά του Chinese Democracy απ’ολους μας, ως αποδεικτικό στοιχείο της υπαρξης του δισκου.
Πάντως αναμενόμενο να φτάσει στην κορυφή των chart.

το ακουσα μια στα γρηγορα (χωρις να χω ακουσει νοτα απο οτι εχει βγει πριν, demos κτλ)και μου φανηκε αρκετα καλο. δεν ξερω αν ειναι guns n’ roses, δεν με ενοχλουν τα καινουρια στοιχεια που χει βαλει μεσα (ισα ισα) και δεν υπολογιζω ποσο καιρο εκανε για να βγει γιατι ετσι κι αλλιως δεν το περιμενα. απλα ακουσα ενα ωραια αλμπουμ με ωραια κομματια που θα τα βαλω να τα ακουσω αρκετες φορες. νταξει εχει και καποια αδιαφορα, ισως θα πρεπε να ειναι λιγο πιο μικρος ο δισκος αλλα κατα τα αλλα μ’αρεσε αρκετα.