Chinese Democracy 23/11/2008

Με τα εξώφυλλα τι έγινε?

μαλακια στο τυπογραφειο…:lol::lol:

δηλαδή?

Ελαχιστα ειναι τα δυνατα κομματια στο δισκο,καταρχην προσπαθω εδω και αρκετο καιρο να καταλαβω πως πρεπει να χαρακτηρησω αυτον το δισκο απο μουσικης αποψης,δλδ δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειδος μουσικη ειναι το CD. Ειναι χαρντ ροκ?Δεν νομιζω,ειναι χαρντ ροκ με μια αναμιξη διαφορων αλλων μουσικων στοιχειων οπως το ηλεκτρονικο στοιχειο,ο λιγο πολυ industrial ηχος?Τι ειναι τελικα? Κατι σαν electro-industrial/hard rock/pop ενα πραγμα.:-s[-X

Ακριβως εκει θελω να καταληξω,το ειπες σωστα,ενα ανακατεμα ηχων.

Εχει πολλες μπαλαντες η αν θελετε power ballads και ειναι ενα μειον αυτο,δεν χωνει ο δισκος,δεν ροκαρει.Mια pop-μπιτ αισθητικη χωρις νοημα.

Οσο για την εξελιξη που λετε καποιοι,ποια εξελιξη??? Ειναι αυτο η εξελιξη του ηχου των GNR?Δλδ το better για παραδειγμα ειναι εξελιξη απο τον κλασσικο ηχο σε εναν πιο μοντερνο?:-k

To chinese democracy μοιαζει πιο πολυ σαν σολο αλμπουμ του Axl παρα σαν η εξελιξη του ηχου των GNR και διαδοχος των illusions.:?[-X

Which version? Boiled , fried or wedges ?

:lol:

i give you that Daz!

:lol:

:stuck_out_tongue:

Εμένα γενικά με ψιλοαρέσει πάντως το C.D.! Θα επανέλθω με αναλυτικότερο ποστ 8)

παντως πως ωριμαζει ο ανθρωπος…καποτε ο αξλ τα εχωνε σε μαυρους και ομοφυλοφιλους (Οne in a million) και πια σαμπλαρει και Martin Luther King (Μadagascar)…:lol:

Και εν τέλει αυτή είναι και η άποψη μου. Θα επανέλθω με εκτενέστερο review.

Epitelous me synithises. :stuck_out_tongue:

Tora pou to pliroses kiolas balto na sou aresei kai perissotero. :stuck_out_tongue:

Pantos na po tin mayri alitheia epeidi den eixa akousei kai tipota tosa xronia einai oti perimena xeirotera. As einai. Episis to onoma einai poly bary telika. Treli epityxia stis protes meres. Magkia…

Άλλοι το εκθειάζουν άλλοι το θάβουν άλλοι λένε ότι είναι καλύτερο από τα Illusions άλλοι ότι τα Illusions ήταν για τον πέο. Guess What. Όλοι αυτοί είναι λάθος. Ο δίσκος είναι καλύτερος από ότι περιμέναμε οι περισσότεροι χωρίς βέβαια να λέει και κάτι αυτό αφού περιμέναμε τα χειρότερα. Ιδίως από τη στιγμή που είχαμε ακούσει ήδη τα Chinese Democracy, και Shacklers’s Revenge. Πραγματικά τραγικά κομμάτια και αν σκεφτείς ότι το πρώτο είναι και single είναι να τρελαίνεσαι. Με το τρίτο κομμάτι του album όλα αλλάζουν. To Βetter αντικατοπτρίζει στο τι είναι καλός να κάνει ο Axl. Και αυτό είναι να γράφει οτιδήποτε άλλο από καθαρόαιμα γκαζάτα ροκ κομμάτια. Πείτε τα μπαλλάντες πείτε τα όπως θέλετε ο άνθρωπος έχει ταλέντο σε αυτά. Και ίσως αν ο δίσκος δεν έβγαινε κάτω από το όνομα GNR τότε να μας έκανε την χάρη και να συμπεριελάμβανε ΜΟΝΟ τέτοια κομμάτια. Θα προέκυπτε πιστεύω ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς άνισο. Παρ’ όλ αυτά είναι καλύτερα ο δίσκος να έχει μερικά τοπ τραγουδάκια παρά όλα του να είναι απλά καλά. Την εποχή του iTunes μας είναι πολύ εύκολο να κάνουμε ένα playlist που θα περιέχει τα απαραίτητα από κάθε κυκλοφορία. Ποστάρετέ τα στo thread Favorite Songs 2008 για να ανταλλάσουμε ιδέες.

Συμφωνω απλα η συγκριση ηταν καθαρα για πω πως και χωρις τους υπολοιπους roses ο axl φτιαχνει κομματαρες…αλλιως οι συγκρισεις δεν εχουν κανενα νοημα οπως ειπες…

Για την ιστορία, και επειδή μου αρέσουν και τα νούμερα, το Chinese Democracy θα είναι νούμερο 2 στο Billboard με 300.000 αντίτυπα και στο νούμερο 1 θα είναι ο Kanye West(τι είναι αυτό?). Επίσης για την ιστορία θα θυμίσω ότι τα άλλα 2 μεγάλα δισκία για φέτος,Black Ice και Death Magnetic ντεμπούταραν(!) καρφί στο νούμερο ένα με περισσότερες πωλήσεις την πρώτη βδομάδα.
Μάλλον ο κόσμος δε εκτίμησε ιδιαίτερα τον “πιο αναμενόμενο δίσκο της δεκαπενταετίας” του Axl.

ειναι πολυ νωρις να το κρινουμε αυτο αν και προσωπικα λιγο με νοιαζουν οι αριθμοι. ο Kanye West ειναι ο πιο δημοφιλης rapper στην Αμερικη αυτη τη στιγμη (και ειναι και παρα πολυ καλος επισης), επισης oι Guns N’ Roses δεν εχουν καν βγαλει video clip, δεν εχουν δωσει ουτε μια συνεντευξη και δεν εχουν ξεκινησει καν περιοδεια. Τελος, ο δισκος ειναι πολυ πιο δυσκολος στο πρωτο ακουσμα απο το black ice και το death magnetic.Το #2 ειναι μια χαρα ντεμπουταρισμα.

Εντάξει μπορεί να μην έχει βιντεοκλιπ αλλά εδώ συζητάμε γι αυτόν τον δίσκο μια δεκαετία! Και σιγά τον δύσκολο δίσκο, ποπ είναι με κιθάρες…εδώ το Death Μagnetic έχει 8λεπτα τραγούδια με εναλλαγές και thrash riffs! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

καλα,και γω το πιστευω,ειναι πιο δυσκολος δισκος οντως…το dm ειναι ναι,Trash,ποια ακριβως ειναι η δυσκολια του?το cd εχει μεσα πολλα διαφορετικα ειδη μουσικης,πολυ καλα σολο και αρκετες εναλλαγες…ειναι και δυσκολο στο ακουσμα ισως,για καποιον που περιμενει hard rock πιασαρικο με εμφανη χιτακια αλλα και πιστευω λιγο απαιτητικο στο να παιχτει…και το οτι δεν πηγε 1 θεση με τη μια δε λεει κατι…εδω πηγαν τα αλλα 2,που ειναι,κατ εμενα,απειρως υποδεεστερα…αν και πιστευω,πως promotion σωστο δεν εγινε…ο ξαδερφος μου,αγγλια,μου ειπε τη μερα που βγηκε,πως ειχε δει μοναχα κατι αφισες του σε ενα καταστημα,τπτ αλλο πουθενα…τεσπα,εχει περασει καποιος καιρος και ακομα δεν εχει βγει απο το cd player…εχει φαει τρελο λιωσιμο ο δισκος…

Eίναι δύσκολο το άκουσμα του Chinese Democracy γιατί πολύ απλά από τη μέση και μετά είναι γεμάτο μπαλάντες και μετριότατα κομμάτια…μόνο έτσι μπορώ να το δεχτώ. όσο για promotion, τρίχες! Μιλάμε για τον δίσκο που περιμένατε 15 χρόνια!!! Θέλει και promotion δηλαδή???
Κοίτα να δεις που ο Axl χρειάζεται και σπρώξιμο! Δεν είναι άσχημη η δεύτερη θέση φυσικά…για την ακρίβεια πήγε και πολύ καλά.

xμ,αρχικα,εγω τουλαχιστον,δεν περιμενα τπτ,απο σποντα το ακουσα-οι ριζες μου με μεταλ-ροκ εχουν χαθει προ καιρου-…και αυτο που ακουσα μου αρεσε,απλα,και με εκανε μετα απο καιρο,να μην ακουσω ενα δισκο τετοιου ειδους με αγγαρεια…
για το promotion,εξακολουθω να πιστευω πως εχω δικιο…εδω οι μεταλλικα ειχαν κανει Big brother το στουντιο και διαφημιζαν το dm ποσο καιρο πριν βγει…αυτο ειναι promotion…το οτι το περιμενε κανεις 15 χρονια,δεν θα το στειλει και αυτοματως στη κορυφη…ειδικα σε ενα καιρο,που το συγκροτημα,ουτε πρωτη γραμμη ειναι,ουτε το ειδος γενικα περναει και τα καλυτερα του…(οι ad-cd ειναι οι μονοι που δεν χρειαζονται promotion γιατι πολυ απλα ειναι οι top του ειδους…)…
καλα,το να κρινουμε αν ειναι καλο ή οχι και να το συγκρινουμε με αλλους,με βαση τα chart και δεν ξερω,σαν να ειναι ποδοσφαιρο,ειναι αστειο…εδω οι μεν παιζουν επικομπαλαντες και οι δεν,ζοριζοντε για να το παιξουν thrash…καθαρα θεμα μουσικων γουστων ειναι,και απο αυτα τουλαχιστον,το cd με κερδισε με τα χερια κατω…δεν λενε τπτ οι θεσεις στα Chart…πολλοι χειροτεροι παιρνουν πρωτιες καθε βδαμαδα…

Καλά φυσικά και συμφωνώ στο ότι τα charts δεν λένε κάτι για την ποιότητα ενός δίσκου, απλά όπως είπα και στο πρώτο ποστ, το έγραψα για την ιστορία. Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου, και ο μόνος τους δίσκος που ακούω ευχάριστα είναι το πρώτο τους, όλα τα άλλα είναι πολύ μέτρια στα δικά μου αφτιά. Πάντως δύσκολη μουσική δεν είναι.

…πιο δυσκολη απο death magnetic:p:pτο ειπα καθαρα για να σε πειραξω:D::lol:p
Οκ,ναι,γουστα ειναι αυτα indeed…εγω το πρωτο κ αυτο ειναι τα μονα τους αλμπουμ που ακουω και γουσταρω,δεν μου ελεγαν και ποτε τπτ το τοσο συγκλονιστικο,ακομα και πιο μικρος…αλλα αυτα τα 2 αλμπουμ τα γουσταρω τρελα…