Δέχομαι το πείραγμα…:lol:
Έχω πάρει και το DM , το οποίο είναι 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ άλμπουμ και τίποτα παραπάνω . Το Chinese Democracy , όμως ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και δεν είναι επιτηδευμένο . Και πώς το είπες ? Pop με κιθάρες ??? :lol:
Xαχα! Λέω κι εγώ κανείς δεν θα μου την πει??? Εντάξει ήμουν λίγο υπερβολικός, έχει και πιάνο
Ναι , έχει και ΠΟΛΥ πιάνο και ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ
Δε σου τη λέω καλέ μου φίλε , απλά με διασκέδασες σήμερα , είσαι σε σωστό δρόμο , ξες να ακούς μουσική , όπωε εναλλαγές thrash riffs :lol:
Για σου Σάκη ! Εξαιρετικό το link , ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ συν τις άλλοις το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο αυτής της χώρας . Μιλάμε για ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ χειρότερο και από μεσαιωνικής εποχής !! Στη σύγχρονη εποχή της πληροφόρησης και του δικαιώματος της πρόσβασης στην πληροφορία , κλείνουν ιστοσελίδες !
Καλά κομματάρες δεν έχει με τίποτα αλλά τελοσπάντων…
Kαι ο Axl επισης!
Απο πλευρας προμοσιον εχει σαφως λιγοτερο απο το Black Ice και κατι λιγοτερο απο το Death Magnetic.
Tora pirate xampari ti esti China? Etsi kai xeirotera…
χαχαχα,παρακολουθω την συζητηση εδω και καιρο,αλλα δεν αντεξα!!Οκ,μπορει να μην γουσταρεις τον δισκο,να περιμενες να ακουσεις Appettite nr 2,οι Μεταλλικα να ειναι η καλυτερη μπαντα του πλανητη και το Ντεθ να μαμαει,αλλα αν ειναι δυνατον να χαρακτηριζεις τον δισκο των Guns ευκολη μουσικη και το “ανεγκεφαλο” με την καλη εννοια Death magnetic ποιο δυσκολη μουσικη!
Δεν ξερω αν εχεις ακουστα μουσικους οπως οι Buckethead,Ron Thal,Tommy Stinson,Robin Finck και ποια η αξια τους…(Τον αξλ τον αφηνω απ’εξω)
Δηλαδη ο δισκος εχει φονικα σολο,δισολιες,τρομερη αρμονια,απιστευτα εφε,strings απο πισω να γινεται χαμος,Διφωνιες,πολυ ομορφα πληκτρα,πολλα samples να υποστηριζουν,μεχρι και Flamengo solo και λες οτι ειναι ευκολος???
Αν δεν σ αρεσει δικαιωμα σου αλλα το να λες οτι μ#@%κια σου κατεβει οπως οτι ειναι ποπ-ροκ με κιθαρες ειναι απλως τραγικο…
Αυτα απο εμενα:D
“Το άλμπουμ δεν αρέσει στους περισσότερους γιατί είναι θορυβώδες”
Νόου Κόμμεντς.
οντως η διαφημιση ειναι μηδενικη…πχ στο μετροπολις απλα το εχει στο σταντ…τιποτα παραπανω,ενω απ εξω εχει 1 τεραστιο πανω με το DM…επισης πολυς κοσμος πραγματικα δεν το ξερει οτι εχει βγει…
περιμενα πολυ περισσοτερο προμοσιον…
http://www.billboard.biz/bbbiz/content_display/industry/e3iac81cb9ace3320f89f3267e4edc67974 <—:lol::lol::lol::lol: αυτα ειναι!!!
Αναλυτικότερα:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=276181926&blogID=452106678
Από το blog του Myspace.
shadowking 69 διαβαζω τα ποσταρισματα σου…πραγματικα πρεπει να χεις προβλημα…δεν πας να ποσταρεις καλυτερα σε κανα site με σκυλαδικα…?ε ρε κατι μεταλοπατερες που υπαρχουν …που τα ξερουν ολα…γραψε κι αλλα να γελαμε…
Δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι…και ποιος σου είπε ότι η ποπ μουσική είναι μονοδιάστατη και δεν έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρεις? Δεν είναι δα και τόσο κακό να λέμε ότι ο δίσκος είναι ποπ, γεμάτος κλαψο μπαλάντες είναι. Ήμαρτον!! Δικαίωμα σου να σου αρέσει αλλά σιγά το prog rock “δύσκολο” δίσκο που βγάλανε ο Axl and co. Ρε τι διαβάζουμε ρεεε!!!
Ωραίος τρόπος να διαφωνείς με κάποιον…και πόσο χρονών είσαι? 15?? Για παραπάνω δεν σε κάνω.
Οκ στον επομενο δισκο ισως να γραψουνε για τρου τυπους που πινουν μπυρες και γα@#$νε και δερνουν,ολα αυτα γρηγορα και με 3 ριφιες(Ολα αυτα μπορει να ειναι κ γαμω αλλα δεν εχουν να κανουν με το Chinese Democracy),τοτε μπορει να μην ειναι πλεον ποπ…
Παω,να ακουσω britney twra:wink:
To χοντρένεις χωρίς λόγο.
Συνήθως διαφωνώ με τον Σάδοουκινγκ, αλλά τώρα ούτε επιθετικός ήταν ούτε τίποτα.
Χαλαρώστε λίγο…
Δεν μπορώ να σας καταλάβω,το μόνο που είπα είναι οτί ο δίσκος είναι εύκολος στο άκουσμα και ότι εμένα δεν μου αρέσει πολύ απλά γιατί δεν έχει ωραία κομμάτια. Δεν είπα ότι είναι σκατά, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Πέσατε να με φάτε! Χαλαρώστε!