Τα Χριστούγεννα το ''Chinese Democracy'';

Giati prokeitai gia mia mousiki persona pou exei epireasei kai synexizei na epireazei ekatomyria anthropous.

Giati theloume na doume ti tha kanei xoris ton Slash kai ton Izzy.

Giati to perimenoume toulaxiston 10 xronia.

Giati exoun kykloforisei toses fimes pou an pistevame tis mises to album kykloforei idi.

Vasi autwn twn tragoydiwn pou exo akousei mexri tora stis zontanes emfaniseis twn GN’R perimenw ena poly kalo disko. Mporei na min einai original GNR alla den pavei na exei ton Axl sto timoni…

Εγώ περιμένω ένα άλμπουμ τόσο καλό όσα το contraband αφού ο Axl δούλεψε με πολύ καλούς μουσικούς! το περιμένω γιατί ο Axl είναι για μένα κορυφαίος τραγουδιστής(όχι τόσο ως άνθρωπος)και οι GNR πολυαγαπημένη μπάντα! Με χάλασε το ότι έσπασαν αλλά οι VR με έκαναν και χάρηκα! Ελπίζω το ίδιο και για ότι απέμεινε στους GnR! Βασικά δεν ελπίζω, με έχει φάει η αγωνία! Άντε επιτέλους γμτο…

Και παραδεχτείτε ότι δεν είστε Guns n Roses fans αλλά Axl fans. (Συμπέρασμα από τα ποστς)

Simperasma sou… An den htan oi alloi mousikoi o Axl den 8a htan tpt. Kai den 8a trexame na doume ena melos twn nyn gnr an 8elame mono Axl.

Diladi mporeis apo 10 posts na bgaleis symperasma?

Ego san global mod sto heretodaygonetohell.com mallono kathe toso giati kapoioi ypostyrizoun oti Guns einai mono o Axl kai oti o Slash prodose tous Guns kai alles tetoies malakies.

Gia mena Guns einai ola ta meli pou perasan apo to sygrotima, alla poly perissotero ta 5 arxika meli. Den mporo omos na dextho oti ta meli pou irthan meta den edosan kala stoixeia stous GNR.

Για μένα όλη αυτή η ιστορία είναι διασυρμός για την ιστορία των GnR.
Αν ήθελε ο Axl να συνεχίσει την μουσική του καρριέρα ας έβρισκε ένα άλλο όνομα για την καινούρια του μπάντα.
Όπως έκανε ο Slash με τους VR.
Οι GnR πεθάνανε :cry: , αυτό που περιμένετε ν’ακούσετε είναι ένα come back album του Axl σε συνεργασία με νέους μουσικούς. :wink:

Οι GNR ήταν πάντα πολυπληθέστατη μπάντα που πρόβαλλε πιο πολύ τα άτομα που ανέβαιναν στη σκηνή(λογικό). Μόνο ένας τους δε θα μπορούσε ποτέ να φτάσει τόσο ψηλά! Το θέμα είναι ότι άλλαξαν σχήμα πλέον και αυτό περιμένουμε να ακούσουμε! Οι Rainbow δεν άλλαξαν 10 σχήματα? Πολλά ήταν υπέροχα, πολλά μέτρια και ο DIO ήταν η κορυφή :stuck_out_tongue: Πως προδικάζετε το νέο σχήμα? Ίσως να είναι και καλύτερο(αν και ξενερώνω προσωπικά χωρίς slash)… Τεσπά, εγώ πιο πολύ προτιμώ τον slash από όλα τα μέλη των GnR αλλά αυτό δεν μειώνει την αγωνία που για το τιμημένο Chinese…

Οι Rainbow άλλαζαν μουσικούς, δεν κρατούσαν μόνο τον τραγουδιστή και άλλαζαν όλη την μπάντα! Άλλο να έφευγε μόνο ο Slash (που κι εγώ ξενερώνω ν’ακούω GnR χωρίς αυτόν) και να τον αντικαταστούσαν με κάποιον άλλο κιθαρίστα κι άλλο αυτό που γίνεται!
:lol:

dhladh twra eiste mesa stin porwsh me ton Slash stous VR…???

Pou einai ta trela tou solos?

Ka8hste na doume pws 8a pane oi pwlhseis tou Chinese Democracy se sxesh me twn VR, kai meta 8a katalavoume.

Αν ήθελε ο Axl να συνεχίσει την μουσική του καρριέρα ας έβρισκε ένα άλλο όνομα για την καινούρια του μπάντα.
Όπως έκανε ο Slash με τους VR.

To onoma Guns N Roses einai tou Axl, an kai to phre me ena tropo pou den marese ka8olou…

Οι Rainbow άλλαζαν μουσικούς, δεν κρατούσαν μόνο τον τραγουδιστή και άλλαζαν όλη την μπάντα! Άλλο να έφευγε μόνο ο Slash (που κι εγώ ξενερώνω ν’ακούω GnR χωρίς αυτόν) και να τον αντικαταστούσαν με κάποιον άλλο κιθαρίστα κι άλλο αυτό που γίνεται!
:lol:[/quote]

Ο blackmore άλλαζε μουσικούς! Αυτός ήταν ο μόνος που έμενε :stuck_out_tongue:

1978: blackmore,Dio,powel,stone και daisly
1979: blacmore,bonnet,powel,glover,airey
1980: blackmore,lynn turner,rondinelli,glover και airey

Μέσα σε 2 χρόνια όλα και όλα!!! Και μάλιστα οι rainbow ήταν μόνο 5 μουσικοί! Οι GnR είναι μεγάλη μπάντα και πίσω από τη σκηνή :wink: Βέβαια και οι rainbow αλλάζοντας 3 κιθαρίστες,4 ντράμερς, 5 στα πλήκτρα και 5 μπάσσα έγιναν πολυπληθέστατη μπάντα :lol:
Πάντως, πάντα ήταν υπέροχοι! Με όλα τα σχήματα! Ελπίζω το ίδιο και για GnR! Φυσικά και έφυγε ο slash αλλά και από rainbow έφυγε ο Dio!!!

Boromir, φαντάζομαι στο επόμενο άλμπουμ θα έχει περισσότερα σόλο αφού το πρώτο ήταν κυρίως για εμπορικούς σκοπούς και διαφήμιση! Αν είναι έτσι και το δεύτερο τότε… :evil:

Όχι, σε καμμία περίπτωση δεν είμαι (εγώ τουλάχιστον) μεσ την πόρωση με τους VR, αντίθετα, δεν μ’αρέσει καθόλου το album τους!
Γούσταρα πολύ, όμως, τον Slash παρέα με τον Axl, τον Izzy και τους λοιπούς.
Ξαναλέω ότι ποτέ δεν ήμουν “άρρωστος” με GnR, αλλά τους αναγνωρίζω το ιδιότυπο στυλάκι τους (για την εποχή) και την προσφορά τους. Για μένα οι GnR έχουν πεθάνει.
Είναι οι VR και το group του Axl! 8)

…αυτό σημαίνει ότι άμα γ@@σει σε πωλήσεις το Chinese Democracy θα πρέπει να το αποδεχτούμε ως “καλό” album ή ότι άμα πατώσει θα είναι υποχρεωτικά πατάτα?!!
Δεν νομίζω να το πιστεύεις! :wink:

Οι Rainbow ξεκινησαν και συνεχισαν μετα απο ενα σημειο ως blackmore’s Rainbow. Κοινως ηταν η μπαντα του μαυροπερισσοτερου για αυτο και οι αλλαγες.

Με τους guns δεν ισχυε ποτε κατι παρομοιο οποτε συγκρισεις ειναι μαλλον ατοπες…

Apopseis, apopseis, apopseis…

O kathenas mas exei kai apo mia.

To thema einai oti to album to perimenoun (eite enagonios eite xalara) ekatomyria fans kai mi se olo ton kosmo.

Sigoura den mporoume na krinoume apo tis poliseis giati kai mono apo periergia kapoios pou exei akousta to onoma twn GNR tha to agorasei.

To album tha to krino otan to exo sto cd player mou, kai pistepse me, eimai apo tous pio austirous krites. Eidika otan afora prosopa pou sevomai kai agapao… Kai ta leo sta isia…

edo to st.anger ekane trelles poliseis!!! :twisted: :twisted:

Ego san global mod sto heretodaygonetohell.com [/quote]

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!~!!`1!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!~!!`1!![/quote]

Telos panton. Edo mesa den mporeis na grapseis tipota…

Mia zoi anti na pairnete to noima tou post tha pernete mia frasi gia na peite tin malakia sas kai na gamisete tin sizitisi.

Irthe i ora mou fainetai na to kopso siga siga to forum…

Unholy, αντί να κοιτάξεις κάθε πότε γράφεις κάτι ουσιαστικό, σε πειράζουν οι άλλοι ε;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!~!!`1!![/quote]

Telos panton. Edo mesa den mporeis na grapseis tipota…

Mia zoi anti na pairnete to noima tou post tha pernete mia frasi gia na peite tin malakia sas kai na gamisete tin sizitisi.

Irthe i ora mou fainetai na to kopso siga siga to forum…[/quote]

Ω Θεέ μου, όχι μην το κάνεις!~!!``1

Τι εννοείς φίλε kourou;

Eγω πιστευω οτι λογω του τιτλου και μονο θα πρεπει να το κυκλοφορησουν το 2008 για να συμπεσει με την Ολυμπιαδα στο Πεκινο…Απο περσυ παντως που ειμαι στο forum ακουμε τα νεα για το album αλλα το μονο που βλεπουμε ειναι φωτο του Axl για να διαπιστωσουμε οτι στεκει μια χαρα…Ενταξει η ολη υποθεση ειναι ανεκδοτο και δε μπα να γραψετε οτι θελετε…Περαστικα και του χρονου εδω θα ειμαστε για να λεμε τα ιδια…