vre paidia. pou exei xathei auto to xriso koritsi??? exei kairo na emfanistei sto forum!!
VRE SI ATIMO KORITSI POU EISAI VREEEEEEEEEE!!!1??? mas leipeis afantasta!!!
se agapame!!!
vre paidia. pou exei xathei auto to xriso koritsi??? exei kairo na emfanistei sto forum!!
VRE SI ATIMO KORITSI POU EISAI VREEEEEEEEEE!!!1??? mas leipeis afantasta!!!
se agapame!!!
Συμφωνα με το ρεπορταζ που εχω κανει η Χριστινα θα κανει μια δημοσια εμφανιση στο αποψινο live των Sepultura…
Tωρα σε σχεση με την εξαφανιση της απο το forum δεν γνωριζω κατι…
As Good As It Gets.
einai poly sygkinitiko na mou deixneis tosi agapi sirjim…snif snif…alla kai oloi pou me agapate edo mesa…oi sepultura poly mou aresan se genikes grammes, alla kai se eidikes, mavres kai myodeis me rasta…not bad,not bad at all
oxi kai oloi , den se agapane oloi kserw toulaxiston kapoion pou tou eisai pantelws adiafori , kai den tou exeis leipsei katholou :roll:
oxi kai oloi , den se agapane oloi kserw toulaxiston kapoion pou tou eisai pantelws adiafori , kai den tou exeis leipsei katholou :roll:[/quote]
Eισαι ερωτευμενος και με αυτην ?
Eισαι ερωτευμενος και με αυτην ?[/quote]
Όχι δεν είμαι. Αλλά με ποιά άλλη; Αν εννοείς την κα Bon Jovi όχι πιά…
Όχι δεν είμαι. Αλλά με ποιά άλλη; Αν εννοείς την κα Bon Jovi όχι πιά…[/quote]
On/off έχει? 3 στα 3 βράδια χτύπησε κάρτα το ΠΣΚ!!!
On/off έχει? 3 στα 3 βράδια χτύπησε κάρτα το ΠΣΚ!!![/quote]
Λάθος 2 στα 3. Μόνο Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο αν και δεν ήθελα, με ο ζόρι πήγα, επειδή ήθελε η παρέα… Αφού ήσουνα μαζί και είδες πως της μιλούσα…Άσε που εσύ φαγώθηκες από την αρχή να πάμε…
On/off έχει? 3 στα 3 βράδια χτύπησε κάρτα το ΠΣΚ!!![/quote]
Λάθος 2 στα 3. Μόνο Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο αν και δεν ήθελα, με ο ζόρι πήγα, επειδή ήθελε η παρέα… Αφού ήσουνα μαζί και είδες πως της μιλούσα…Άσε που εσύ φαγώθηκες από την αρχή να πάμε…[/quote]
Ήθελα να δω εάν είναι καλά από το σοκ που της προξένησε η απόρριψή σου!!!
Πήγες και M. Πέμπτη μετά το Τexas για να δώσεις DVD. Μάλλον χρεώνουν καθυστέρηση γι’αυτό…
Πόσα Bon Jovi videos έχεις? Σίγουρα περισσότερα απ’ όσα έχει ο Bon Jovi…
ASDFLWDNFBLWQENFBQ{EONF{$OEFNBNFV@Q$O{RGQELN3#$^!#$_)^&!#!)#T!)#+!#TJ#+)%&^!+JT+#)$T!JT)+^$&T+)UGJ)^&T
Ρε τι λέτε? Εγώ εχω πάθει 400 εγκεφαλικά…
Είδα μπροστά μου μια Lamborghini Diablo GTR(Ναι ναι αυτή με τα 590 άλογα τον 6.0L V12 κινητήρα)
Και σα να μην έφτανε αυτό, μποστά απο το σπίτι …
ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ BMW M3 CSL E98 με 364 άλογα!
Να πάνε όλα και όλοι στο διάτανο! ΘΕΛΩ ΕΝΑ M3
ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ…
Υπάρχει και το κουμπάτσι “Post Reply”, τα πολλά quotes κουράζουν. 8)