CHRIS CORSANO / BALINESE BEAST / FREE PIECE OF TAPE Live @ six d.o.g.s ~Κυριακή 04/12

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει μία non-stop avant-noise performance με τους:

CHRIS CORSANO (usa)
BALINESE BEAST (gr)
FREE PIECE OF TAPE (gr)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 21:00

Ο Chris Corsano, ο σημαντικότερος αντιπρόσωπος του post-avant garde αυτοσχεδιασμού, θα επισκεφθεί αισίως και την χώρα μας τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s, για ένα μία μοναδική και απρόβλεπτη non stop performance μαζί με τους πάντα ανήσυχους Balinese Beast και τους Free Piece Of Tape.

Από τους οργιαστικούς κρουστικούς καταιγισμούς ως τα ήπια ιδιοσυγκρασιακά ρυθμικά συνονθυλεύματα του, ο Chris Corsano καταφέρνει να ελίσσεται διαρκώς από την βία στην ηρεμία, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο και διαρκώς εξελίξιμο μουσικό φρασεολόγιό του. Πολυσχιδής και ανήσυχος drummer ? έχει συνεργαστεί με ονόματα κολοσσούς όπως η Björk, Thurston Moore (Sonic Youth), Ben Chasny (Six Organs Of Admittance, Comets On Fire), Richard Bishop (Sun City Girls) μεταξύ άλλων ? εμπλουτίζει το πλουραλιστικό του drumming με μια γκάμα αυτοσχέδιων οργάνων, δημιουργώντας ένα αμιγώς προσωπικό στυλ που γεφυρώνει τον μουσικό διαλογισμό με την περιπετειώδη free jazz.

Εισιτήρια: 8? (lim. online discount) | 10? (τα πρώτα 100 εισιτήρια) | 13? (γενική είσοδος)
Σημεία προπώλησης:Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς) | Ticketpro.gr | http://corsano-ath.eventbrite.com/

Links:
Chris Corsano - http://www.cor-sano.com/
Balinese Beast - http://www.balinesebeast.com/
Free Piece Of Tape - http://freepieceoftape.blogspot.com/

fb event page: http://www.facebook.com/events/311786382170328/

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Ειχα ακουσει παλαιοτερα εργο του Chris καθως και ειχα παρακολουθησει αποσπασματα συναυλιων του στο youtube. Ε καμια σχεση.
Ο τυπας [U][B]δεν[/B][/U] παιζετε. Η κινουταν σαν κατι Κινεζους μαγειρες που ηταν προηγουμενος εικοσι χρονια σε μοναστηρι. Ο [U][B]διαολας[/B][/U] ειναι απιστευτα τεχνικος και ευρηματικος, σαν να τον χτυπησε κεραυνος ενω ειχε εκρηξεις αδρεναλινης. Περιττο να πω, πως ειναι ποιο μεταλ απο την συντριπτικη πλειοψηφια μεταλ σχηματων. Μονος του. Ειναι πολυ αδικα τα βιντεακια που υπαρχουνε στο διαδικτυο. Χρειαζεται πολυ συγκεκριμενο εξοπλισμο για να προλαβαινει να καταγραφει τις κινησεις του. Μακαρι να τον ξαναδουμε συντομα!