Παιδιά για όσους είστε cinefil
Κλείσαμε κάποιες προβολές στο cine φαργκάνη στη Θεσσαλονίκη.
Κάθε Κυριακή στις 23:00
Αξιόλογες ταινίες σε αντίθεση με τις καινούριες που παίζονται.
Εισητήριο μόνο 7 ευρώ τα 2 άτομα.
Τσεκάρετε και το Group μας
http://www.facebook.com/pages/Cinefil-Proboles-Kathe-Kyriake-2300-Cine-Pharnkane/127504377306475
Ευχαριστώ
Εντάξει ρε παιδια, τι σινεφίλ… Αυτές τις ταινίες τις εχει δειξει η τηλεοραδη δεκάδες φορες και τα έχουμε δει εκαντοντάδες. Όσο ωραίες και αν ειναι, το πρόγραμμα δεν ειναι αυτό που προσωπικα θα με τραβούσε να παω σινεμα…
ε ναι
Πρώτον cinefil είναι οποιοσδήποτε του αρέσουν οι ταινίες. Σε μένα προσωπικά που αγαπημένη μου ταινία είναι το άρωμα γυναίκας και το έχω δει 20 φορέσ στην τηλεόραση, θα γούσταρα πολύ να το δω και άλλη μια φορά στο σινεμά. Εξάλλου μιλάμε για 3,5 ευρώ εισητήριο.Φτηνότερα από μια μπύρα στα περισσότερα μαγαζιά.
Δεύτερον αν σε τραβάνε για σινεμά οι καινούριες ταινίες με τα υπερ-εφέ, που δεν έχουν να επιδέιξουν κάτι άλλο, τότε εννοείται ότι δεν απευθύνεται σε σένα το group.
Και τρίτον αυτές οι ταινίες είναι μερικές μόνο από τις οποίες θα διαλέξουμε για να παιχτούν στην αρχή.και δεν θα παιχτούν καν όλες αυτές. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από όλα τα είδη, και ευρωπαϊκο κλπ. Απλά στην αρχή για να γίνει γνωστή η προσπάθειά μας θα ξεκινήσουμε με κάποια πιο εμπορικά.
Στην τελική δε θυμάμαι ποτε να εχω δει στην τηλεόραση τον πολίτη κειν, την τελευταία έξοδο, το σημαδεμένο, το αποκάλυψη τώρα κλπ. Και τέλος πάντων το concept είναι αυτό.Να εχουμε μια προβολή τη βδομάδα με παλιές ταινίες που γιατί όχι, θέλουμε να τις ξαναδούμε.Αν ήταν να προβάλουμε καινούριες ταινίες δεν θα είχε νόημα όλο αυτό.Παίζονται ούτως ή άλλως παντού.
Είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια την οποία σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε εξ’αρχής να κατακρίνετε.Πέιτε το και σε κάνα φίλο σας και θα δείτε οτι σε κάποιους θα αρέσει η ιδέα.
- Δεν μένω Θεσσαλονικη έτσι κι αλλιως.
- Ναι, τον Πολίτη Κειν δεν τον έχουμε δει στην tv αλλα ολες τις άλλες τις έχουμε δει εκατοντάδες φορες.
- Δεν ειπα να παιχτουν καινούριες ταινίες αλλα προσωπικά σε μια τετοια προσπάθεια θα προτιμουσα να δω πιο σπάνιες ταινιες που δεν τις βρίσκω ότι ώρα να’ναι.
το Πολίτη τον έχει δείξει μια απο φορά σε ετ1 και ετ3…αν και δεν είναι εκεί το νόημα…
το νοημα νομιζω ειναι αυτο…γιατι αλλο η τηλεοραση κ αλλο να δεις ταινιες που γουσταρεις στη μεγαλη οθονη…
κ για αυτο που λες,σωστο μεν αλλα ετσι κ αλλιως πχ θεσσαλονικη απ’οτι ξερω υπαρχουν τετοιοι “συλλογοι” η ξερω γω τι,οποτε ο καθενας παει οπου θελει
Τις πιο ενδιαφέρουσες της λίστας τις έχω δει ΚΑΙ στην μεγάλη οθόνη. Αλλά…
…Μια μεγάλη μαλακία της ζωής μου είναι ότι δεν είχα δει το [B]pulp fiction[/B] όταν είχε πρωτοβγει στις αίθουσες και το είδα λίγα χρόνια μετά στην τιβι.
Ευκαιρία να το δω λοιπόν, αν και η ώρα και μέρα δεν βολεύει. Δεν είμαι 20 χρονών και φοιτητής πλέον, η Δευτέρα που ακολουθεί έχει πρωινό ξύπνημα.
Ερώτηση: Αν δε βρω άτομο για παρέα τι γίνεται; Δεν κόβετε μονά εισιτήρια;
βρε σαν ιδεα καλη ειναι αλλα οι περισσοτεροι που εχουν δει μια ταινια 20 φορες στην τιβι δεν καιγονται να την δουν και σινεμα. ο πολιτης κειν ειναι καλη ιδεα, βαλτε αναλογες ταινιες που ακομα και αν τις εχει δει καποιος θα αξιζε να τις δει και στο κινηματογραφο (π.χ. casablanca η και λιγοτερο γνωστες) και γενικα αποφυγετε ταινιες που εχει δειξει η τιβι 500 φορες.
τωρα γενικα δεν ξερω τι ταινιες μπορειτε να βρειτε αλλα κατι σαν αυτο θα ηταν καλη ιδεα και γενικα ταινιες παλιου αμερικανικου κινηματογραφου που δεν ειναι και βαριες
gyus αυτήν την κυριακή στις 23:00 θα προβληθεί η ταινία “Η τελευταία έξοδος” στο cine φαργκάνη
όσοι πιστοί…
Αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 23:00 το βραδυ “Ο Σημαδεμένος” στο σινε Φαργκάνη
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 23:00 το βραδυ “Η ζωή είναι ωραία” του Μπενίνι στο cine Φαργκάνη
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 23:00 το βράδυ “Pulp Fiction” στο Cine Φαργκάνη
guys, εγω στηριζω αν και δεν ειμαι καν απο τα μερη σας, αλλα κριμα να προβαλεται ταινιες που τις εχουμε ολοι απο εφημεριδες ολοτελα και να μην προβαλεται κατι πιο ξεχωριστο οπως ειπαν τα παιδια πιο πισω, μιας και εχετε δλδ και χωρο διαθεσιμο να το κανετε αυτο…
οκ οκ.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 23:00 το βράδυ "Lord of the rings " στο Cine Φαργκάνη
:lol: