άμεση ανταπόκριση από τις κοπέλες του φόρουμ!
Ειδε κανεις το Whatever Works του Woody Allen ? … Λεει τιποτα ?
Λέει, πάνε δες το χωρίς πολλά-πολλά.
Εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση…
'Aκουσα ότι είναι μια χαρά ευχάριστη ταινία αλλά ότι ο Γούντι ψιλοεπαναλαμβάνεται…
ε του πουστη, 40 χρονια γυρναει ταινιες
Είδε κανείς τη νέα ταινία του (ΘΕΟΥ!) Τζιμ Τζάρμους; Το στυλάκι του Ισαάκ Ντε Μπανκολέ (νίτζα-φιλόσοφος, ντυμένος στην πένα) είναι από μόνο του ένας πολύ σημαντικός λόγος που θέλω να το δω. Ο σημαντικότερος, φυσικά, είναι ότι πρόκειται για ΤΖΙΜ ΤΖΑΡΜΟΥΣ.
Eιδα επιτελους το πολυαναμενομενο 2012…δεν πιστευω να πηγε να το δει κανείς για τις ερμηνείες ή την πλοκή αλλα για την εντυπωσιακή χρηση των εφέ…και σε αυτόν τον τομέα η ταινια ειναι πραγματικά κορυφαία…κατα τα αλλα αλλο ενα κλισε σεναριο για την καταστροφή του κόσμου μας με πολύ αμερικανίλα και πολλές σαλτσες…
χτες ειδα την καινουρια του Γουντι. πολυ ωραια, εξυπνη και ευχαριστη, με προτοτυπη και ενδιαφερουσα πλοκη. Αν και λιγο προβλεψημη
To έψαχνα αυτό τις προάλλες και δεν παίζεται σε κανένα σινεμά. Πότε βγαίνει;
το new moon
και ναι ppl μου αρεσε οπως και το πρωτο,και ναι ειμαι αγορι και οχι γκεουλι
Βγήκε την Πέμπτη και όντως δεν παίζει σε κανένα αθηναϊκό σινεμα… Πόσο τραγικό είναι αυτό;;; Ευτυχως υπάρχει και το ίντερνετ…
The Imaginarium of Doctor Parnassus… Χιθ Λέτζερ θεός, οι άλλοι ούτως ή άλλως δεν έπαιζαν πολύ. Ανάμεικτα συναισθήματα για την ταινία.
Την Λίλυ Κόουλ τη χάζευα…
γκέι μόουντ οφ
να σου πω αν δεν ειχε σκηνές οπως εκείνη που τρεχαν στο δασος σαν την άλικη και τον παπαμιχαηλ και τα στρασακια στον ηλιο θα ηταν καλυτερη… καταταλα δεν μπορώ να πω οτι δεν μου αρεσε και καθολου…
αα και το πιο σπαστικό πραγμα απ’ολα ηταν και τα κοριτσάκια που χαζογελούσαν με τους κοιλιακούς του αλλου…μια μπροστά μου αν εχει τον θεο της προσπαθούσε να τους βγάλει φωτογραφία!!!#-o #-o
Mην ακουω μαλακιες, το new moon γαμει. Ποσες ταινιες ξερετε οποι οι Βρυκολακες ειναι χορτοφαγοι (οκ σχεδον…) και λαμπουν στον ηλιο?
Βρυκολακες Σβαροφσκι ρε. Ιδιοφυες!
^Βασικά, και καλό να ήταν το σενάριο και η σκηνοθεσία, οι πρωταγωνιστές απλά δεν μπορούν να παίξουν. Ο μελαχρινός είναι καλύτερος…
Επίσης η συγγραφέας είναι άσχετη, εγώ γράφω καλύτερα από αυτήν. Το πρόβλημα από τα βιβλία ξεκίνησε…
χα0χ0α0χα0χα0χαχα0
Χαχαχαχα γαμω τις φωτο ρε!
το New moon ειναι η συνεχεια ας πουμε του twilight και παιζει το ζευγαρακι αυτο?