Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Α εννοεις τον μισο αντρικο πληθυσμο…{Αλλα ας μην βγουμε οφ τοπικ}
Η τανια προτεινεται παντως, ειναι για ολα τα γουστα![/quote]

τα 4/5 θα έλεγα…κ ον τόπικ η ταινία προτείνεται σε άτομα με χιούμορ!

Παρεπιπτοντως, θανατος στο παληκαρι με την αφανα που καθοταν διπλα μου στο σινεμα και αγνοντας την λεξη χιουμορ, “εθαβε” ολες τις καλες ατακες…

Ακομα πιο ον τοπικ, μιας και το θυμηθηκα…Το Κινγκ Κονγκ ειναι για χολυγουντοφιλους και μονο!

Εγω πηγα και ‘‘ειδα’’ το μην το πεις ουτε του παπα.Αυτο με τον Mr.Bean ντε.Αναρωτιεμαι γιατι δεν κανουν πιο αναπαυτικα τα καθισματα ωστε με κατι τετοιες ταινιες να μπορεις να τις απολαυσεις πιο ευκολα…Μολις ξεπερασα το νευρικο γελιο που παθαινα οταν εβλεπα τη φατσα του (Mr.Bean) νυσταξα απιστευτα.

Η gold αίθουσα στο the mall είναι για τέτοιες ταινίες? :roll:

Πηγα και ειδα το Match Point.Πολυ καλη ταινια.Μολις σταματατησει να σας ξενιζει το οτι δεν εχει καμια σχεση με τις υπολοιπες τανιες του γουντι αλλεν θα την απολαυσετε…Woody 4 Ever

Προχθές είδα τη νεκρή νύφη και μου άρεσε πάρα πολύ!Ήταν πολύ ευαίσθητη και αν και κράτησε μιάμιση ώρα ήταν ‘‘χορταστική’’.Έχω ακούσει καλές κριτικές και για το nightmare before christmas και λέω να το δω κι αυτό σε dvd γιατί είναι σε παρόμοιο στυλ…

προτεινω ανεπιφυλακτα τους Μαχητες του δρομου (οχι των δρομων), SPEED DEMON!!! και Nature Unleashed :Tornado ή τυφωνας η φωνικη διαδρομη με τον Daniel Bernhardt (απο mortal kombat τη σειρα ο SIRO)!!!για τους ψαγμενους :wink: :wink:
πολυ γελιο!!! απιστευτα κακες αλλα διασκεδαστικες ταινειες.

Α! Και αλλες δυο που ξεχασα αλλα ειναι πολυ σημαντικες για την προσφορα τους στον παγκοσμιο κινηματογραφο :One Of Them και Brotherhood 2 (Οι δεσμωτες στα ελληνικα)

Big Lebowsky, πως τα κατάφερα να μην έχω δει την ταινία τόσο καιρό ενας Νταλάρας ξέρει! Ίσως η καλύτερη των κοεν

Johnny Got His Gun. Επιτέλους.

Ωραιο,ε?

είδα ‘‘τελευταίες μέρες’’… μπλιαξ!!! ίσως να μην είμαι αρκετά διανοούμενη γι’ αυτή την ταινία αλλά 15 λεπτά περπάτημα για να δω τον “kurt” να κατουράει (έτσι αρχίζει το εν λόγω αριστούργημα) μου έπεσαν λίγο βαριά!!! ίσως δεν έπιασα το νοημα, τι άλλο να υποθέσω???

Οντως σαχλαμαρα απ τις λιγες…

SERPICO Φοβερός ο Pacino. Οπως πάντα

‘‘Άγνωστος κόσμος’’…ενδιαφέρουσα με ωραία τοπία και ωραίους πρωταγωνιστές…

Προσθετω: ΠΟΛΥ ωραιους πρωταγωνιστες… :oops:

Προσθετω: ΠΟΛΥ ωραιους πρωταγωνιστες… :oops:[/quote]

Συμφωνώ…πάρα πολύ ωραίοι ήταν… :oops: :slight_smile:

avrio tha pao na do “match point”…tin kainouria tou woody allen…eimai perisotero apo xaroumeni…

Οι αδελφές μου που την είδαν είπαν ότι ήταν αρκετά καλή,ίσως η καλύτερη του γούντι άλεν.Καλά να περάσεις!

Καλή η νέα ταινία του Woody Allen. Ουσιαστικά μιλά για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η τύχη στη ζωή μας (στην περίπτωση του πρωταγωνιστή η κωλοφαρδία!) ανεξάρτητα από το αν την αξίζουμε ή όχι. Σκέτη ομορφιά η υπερ-σέξι Γιόχανσον!