ΣΕ ΒΛΕΠΩ 2
Αρρώστια ρε παιδιά τέτοιο σενάριο.Δείτε τη.Αν σας άρεσε η πρώτη θα γουστάρετε και με τη δεύτερη!!
ΣΕ ΒΛΕΠΩ 2
Αρρώστια ρε παιδιά τέτοιο σενάριο.Δείτε τη.Αν σας άρεσε η πρώτη θα γουστάρετε και με τη δεύτερη!!
Eraserhead…
Den mporo na po tipota…Apla mporei kai i poio akraia taineia pou exo dei…
Pwww, egrapses doomed. Kai gamw tis taineies. Apo tis kalyteres pou exw dei kai egw.
David Lynch foreva.
To Eraserhead μαζί με το Mullhlonad drive είναι για μένα οι καλύτερες ταινίες του Lynch!!
Για πιο μαυρόψυχα πράματα τσεκάρετε και τον “Άνθρωπο Ελέφαντα” και για κατι στα πλάισια Mullholand είναι το Lost Highway :? αλλά μάλλον οι περισσότεροι μας το ξέρουν
Σήμερα είδα το “Night on earth” του Τζάρμους, πολυ καλο αν και προτιμώ άλλα του , περισσότερο
To Blue Velvet, to exeis dei? KAI Gamw tis tainies, pou synagwnizetai, tis 2 (koryfaies) pou aneferes, gia thn “kalyterh” tou Lynch.
Ego pantos to Lost Highway den to allazo…
Kai kala kaneis. Poly kalh tainia epishs.
saw saw saw saw saw saw saw saw saw
Λουφα και παραλλαγη.
Αχχχχχχχχχχχχχ λοχια. :oops:
To Blue Velvet, to exeis dei? KAI Gamw tis tainies, pou synagwnizetai, tis 2 (koryfaies) pou aneferes, gia thn “kalyterh” tou Lynch.
σίγουρα και το “Blue Velvet” ταινιάρα, είμαι λίγο addict με Lynch, άμα έκανα ενα top10 με ταινίες μάλλον θα’χα 3μέσα του lynch!! 8O
α ρε τι τραβούσα να δω τότε που έβαζε η ΕΤ1 το “Twin Peaks” που έλεγε στις 1:30 το βράδυ το πρόγραμμα και τύχαινε να ξεκινάει κάποιες φορές και 3:00 :x
κι εγώ είδα λούφα… πολύ καλό, αστείο, με ωραία υπόθεση + αρκετούς κούκλους (απ΄τις λίγες αξιόλογες ελληνικές ταινίες που έχω δει)
Η καγια απιστευτη γλαστρα και ο τσιμιτσελης απιστευτα προβλεψιμος.Αυτος ο τυπος μιλαγε λες και εκανε μια αναγνωση στα λογια του.
Η Καγια κι ο Τσιμιτσελης “επαιζαν” σαν μαστουρωμενα…
“Requiem for a dream”
Ομολογω δεν το χα δει, παροτι ειχα ακουσει τα καλυτερα.
Ε κορυφαια, παρανοια σκετη.
{Ο σκηνοθετης ειναι ο ιδιος που εκανε και το “π”, μια ταινια που ποτε δεν καταλαβα}
Συμφωνώ…! Αλλά ο Σουρβάιβορ?! ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Το requiem for a dream βασικά είναι καλό, προς το μέτριο? δεν αντέχω άλλη ταινια που είναι στην φάση: πρέζα, όπλα, βίζιτες?
Άσε που τα μισά από αυτά που έδειχνε, δεν παίζουν να γίνονται, στην ζωή ενός πρεζάκια.
Απλά πετάει στα μούτρα το βάρεμα, και οι περισσότεροι σοκάρονται και ενθουσιάζονται με την σκηνοθετική άποψη?
Το Π είναι κορυφαία ταινία!!!
Μ’αρεσει πολυ η σκηνοθετικη αποψη, ναι…
Αυτα που εδειχνε ηταν λιιιιγο τραβηγμενα ειναι η αληθεια…
Εντιτ:Το Π δεν το καταλαβα…Ουτε στο ελαχιστο…
Μαρια, ο Σουρβαιβορ θεος!!!..αλλα…ο Λοχιας!!!..
SUrviVor Rulezzzz!!!
Milk μωρή!!χιχιχιχιχιχιχι
Ο λοχίας είχε πολύ …γνώριμη “φάτσα”…
“Να του την μπηξω;” loool
:lol:
Ναι γνωριμη, αλλα απο που;
Προσωπικά μου θύμισε λιγούρια , που πάνε στα νησιά μπας κ γ… καμια μεθυσμένη αγγλίδα! :roll:
Α εννοεις τον μισο αντρικο πληθυσμο…{Αλλα ας μην βγουμε οφ τοπικ}
Η τανια προτεινεται παντως, ειναι για ολα τα γουστα!