Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Paidia den 3erw ti taineia eidateaytes tis meres, alla mh xasete gia tipota shmera stis 1para ton Dirty Harry.
Sevasmos.

Εγώ είδα μια μαλακία με τον Νίκολας Κέιτζ το Weather Man…

Χάσιμο χρόνου…

Έχασε τον καιρό του;

Δεν την ειδα, αλλα απο το trailer και μονο, μου φανηκε μετρια.

Μόλις είδα σε dvd το saw II?
Τι είπα για το πρώτο; Πως δεν μ? άρεσε καθόλου [size=1][μ? αρέσει επειδή με παρακολουθείτε][/size]
Ε, και για το δεύτερο μια από τα ίδια?
Ο μόνος λόγος που ήταν ενδιαφέρον, ήταν επειδή θύμιζε το seven? αλλά από τα δύο, προτιμώ το πρωτότυπο? [απαπα κακίες, σήμερα :lol: ]

Ε, καλα και συ!!!
Αφου δεν σου αρεσε το πρωτο,(κορυφαιο) τι πας και το βλεπεις και το δευτερο;;;; εεεεε;;;;

Μου το φέρε ο κολλητός μου σε dvd και τι να κάνω? το είδαμε? :?

Εμενα το se7en μου εχει κανει μεγαλη ζημια…Δεν μπορω να δω θριλερ οσο καλο κι αν ειναι.Το συγκρινω -κυριως ατμοσφαιρικα- με το se7en και συνηθως ειναι κατωτερο.Πολυ ομως…

[size=7]αααχαχαχαχαχαχαχααααααχαχαχαχα[/size]

Μολις πριν απο λιγο ειδα μια απο τις κορυφαιοτεροτερες κωμοδιες που εχω δει ποτε στην ζωη μου!!! Δεν μπορω ακομα να συνελθω απο τα γελια!!!

[size=6]“Harold And Koumar Go To White Castle”[/size]

[size=7]ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!![/size]

Εχω κλασει στο γελιο!!!

King Kong.
Πολύ καλό? [τι να κάνουμε, είμαι και ευσυγκίνητη με τους ανεκπλήρωτους έρωτες].
Αλλά κάπου το τραβήξανε λίιιιγο παραπάνω?
Όμως έχω κάποιες απορίες:
_γιατί οι ξανθές, αδυνατούλες, σταρλετς ενώ έχουν πέσει 100 φορές στα βράχια της ζούγκλας δεν έχουν ούτε μία γρατσουνιά; [εμείς δλδ τι ήμαστε που μελανιάζουμε;]
_γιατί η προαναφερθείσα ξανθιά στάρλετ ούρλιαζε συνέχεια; [δεν της έχουν μιλήσει, για την βουβαμάρα από τον φόβο;]
_πότε ο Ηρώδης θα σφάξει τα παιδάκια που γελάνε [τις πιο ακατάλληλες στιγμές] στο village?

[size=1][είχα κι άλλα σχόλια, αλλά δεν τα θυμάμαι? την επόμενη θα κρατάω σημειώσεις] [/size]

Εγω ειδα (την παρασκευη) το κουρδιστο πορτοκαλι (το οποιο δεν ειχα δει τοσο καιρο :oops: ).Το κακο ηταν οτι ημουν κουρασμενος και δεν μπορουσα να παρακολουθησω τελεια.Το καλο ηταν οτι παρακολουθησα αρκετα για να καταλαβω τι ταινιαρα ηταν…

Νοίκιασέ το και ξαναδέστο επειγόντως.

Λούφα & Παραλαγή 2: Σειρήνες στο Αιγαίο

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Δεν χρειαζεται…Το εγραψα…Σε κατι τετοια ειμαι προνοητικος…

Ειδα ταινια επιπεδου σημερα… Ο πολεμος των κοσμων με τον κυριο κρουζ… και εκει που ειχα μπει μεσα στην οθονη και ελεγα στον εαυτο μου οτι επρεπε να την ειχα δει σε σινεμα… τελειωσε!

Μεγάλη απογοήτευση το War Of The Worlds…

Προχτές είδα και το “Ληστεύοντας την μαφία” το οποίο ήταν μετριότατο επίσης. Για dvd και αν…

Οι Καταραμενοι.

Μονο για οσους αρεσκονται τρελα σε δαγκωματα και εχουν λυκανθρωπιστικες τασεις.
Τελοσπαντων για dvd καλο ηταν.

Υ.Γ.:Ο Πολεμος των Κοσμων ειναι ταινια για σινεμα παιδια.- :wink:
Εγω που την ειδα στο σινεμα μ’αρεσε τρελα, και μετα σε dvd ξενερωσα.

Lost in Translation. Kai gamw tis taineies kai me koryfaio kleisimo me Jesus and Mary Chain.

Aytos o Bill Murray einai eggyhsh opou paizei.

Κορυφαια οντως…Μια απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα φετος…
Ο Bill Murray θεος.

“Το χρονικο της Ναρνια”–>Καλη ταινιουλα αλλα ψιλοπαιδικη ωρες ωρες…Στο στυλ του “Αρχοντα” πανω κατω, αλλα χειροτερη σαφως.

…Ase pou exei kai gamw ta soundtrack.