Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Μολις σημερα ειδα το “The Negotiator” και ξενερωσα εντελως, αλλα η ταινια που με εφτιαξε κανονικα προχθες ηταν το “Gangster No1” με Malcolm McDowel.
Για να καταλαβετε περιπου τι ταινια ειναι, δειτε 2 απο τις ταινιες που εχει παιξει ο McDowel, το Κουρδιστο Πορτοκαλι και το Καλλιγουλας.Η παρανοια η ιδια!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Καλα ε την σκηνη που παλευει ο τυπος(ο ψαρας) με το ψαρι-βαμπιρ 8O δεν θα την ξεχασω ποτε…Ειχα πατησει pause και γελαγα 10 λεπτα! :smiley: Το τελος δεν το καταλαβα παντως… :?

Simera, vasika extes, eida to rossiko thriller vasismeno sto omonimo vivlio:Nightwatch, poli kalo na to deite

Μολις εχθες ειδα το “The Island” με Ewan McGregor και Scarlett (call me Pamela Anderson)
Johansson.
Ωραια ταινια με καποια στοιχεια απο “The Matrix” (σεναριο) αλλα απο την μεση περιπου και μετα το γ*μησε λιγο.

εγω ειδα το “σε βλεπω” (saw) χθες… μου αρεσε πολυ ηταν αρκετα προτοτυπη ταινια και παροτι μου φανηκε λιγο low-budget ηταν πολυ ωραια… την προτεινω ανεπιφυλακτα!

Εμενα μ αρεσε πολυ αυτη η ταινια. Πολυ καλη!

Εμενα μ αρεσε πολυ αυτη η ταινια. Πολυ καλη![/quote]
Δεν μπορω να πω οτι ΔΕΝ μου αρεσε, απλα σε καποιες στιγμες το παρακανε!

εγω ειδα το “σε βλεπω” (saw) χθες… μου αρεσε πολυ ηταν αρκετα προτοτυπη ταινια και παροτι μου φανηκε λιγο low-budget ηταν πολυ ωραια… την προτεινω ανεπιφυλακτα!

Το “saw” δεν σου φανηκε, ειναι low-budget ταινια.Και αρκετα καλη (εμενα μου αρεσε).

Ώρες ώρες, νομίζω πως μόνο σε μένα δεν άρεσε καθόλου το saw

Αφου εισαι one-of-your-kind ρε, λογικο δεν ειναι;; :wink:

Το The Grudge παντως που ειδα εχθες ειχε μια-δυο δυνατες σκηνες ενω το Alien Vs Predator που ειδα πριν απο λιγο με ψιλοαπογοητευσε, παρ΄ολο που ειμαι fan του πρωτου Alien και των συνεχειων του.

Μπα.

Το downfall
Δεν το περίμενα ποτέ [αν βάλουμε και το παρελθόν μου] πως θα μπορούσα να τον λυπηθώ?
8O Καλύτερη σκηνή είναι που στο τέλος η γραμματέας κάνει την αυτοκριτική της:
"? εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι ήμουν μικρή και ότι θα μπορούσα να είχα καταλάβει? "

Filika:den shmainei ‘se vlepo’ alla prioni :roll:
Thelo na do kai ta 2 merh pantos,lene oti axizei eidika to 1o.

Eida to Constantine me ton Keanu Reaves se dvd proxtes. Metrio kai katotero ton prosdokion mou. Axizei na to deite osoi den to eidate pantos,esto kai 1 fora. Kyriakh vradaki spiti einai kalh :wink:

Θα συνεχίσω με την εκπαιδευτική τηλεόραση :lol: , μιας και βλέπω τουλάχιστον 3-4 dvd την ημέρα:
«Μέσα στο βαθύ λαρύγγι»?
πολύ καλό ντοκιμαντέρ!

Την Πτωση … την αρχη και το τελος , γιατι στο ολο ενδιαμεσο με ειχε παρει ο υπνος για τα καλα … λογω κουρασης απο το να ειμαι ξαπλα στον καναπε μου .

Filika:den shmainei ‘se vlepo’ alla prioni :roll:
Thelo na do kai ta 2 merh pantos,lene oti axizei eidika to 1o.

Eida to Constantine me ton Keanu Reaves se dvd proxtes. Metrio kai katotero ton prosdokion mou. Axizei na to deite osoi den to eidate pantos,esto kai 1 fora. Kyriakh vradaki spiti einai kalh :wink:[/quote]Φιλικα και γω: Ναι το “Saw” ειναι το πριονι, απλα αυτος ειναι ο Ελληνικος τιτλος της ταινιας, ευστοχος βεβαια αν αναλογιστουμε οτι πολλοι τιτλοι ταινιων “σφαζονται” στην μεταφραση τους στα Ελληνικα.
Το Constantine το ειδα στο σινεμα οταν βγηκε και με αφησε λιγο αδιαφορο.Μου αρεσε ομως ο τροπος που παρουσιασαν τον Διαβολο.

Και το dvdtherapy συνεχίζεται?
Dear Wendy: μέτριο?
Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες: δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα? αλλά αξίζει? άσε που το τέλος είναι πολύ καλό? επειδή και μόνο είναι ρεαλιστικότατο.
Αλέξανδρος: ήμουν πολύ προκατειλημμένη? αν εξαιρέσουμε την ερμηνεία της Jolie που ήταν σαν Ρωσίδα που προσπαθεί να μιλήσει αγγλικά? και κάποια ?λαθάκια?? ε, δεν ήταν τόσο αίσχος για να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο σκηνοθέτης?
Αυτά για σήμερα?
:lol:

Λοιπον,σημερα ειδα το Cold Mountain με την Nicole Kidman!(Το τελευταιο δεν ξερω πως γραφεται…συγχωρεστε με! :roll: )
Η υποθεση του εργου ηταν πολυ καλη.Ξερετε τα συνηθισμενα που οταν εχει πολεμο,υπαρχει δραμα,αγαπη,νοσταλγια κλπ κλπ
Καλη ταινιουλα,με ωραια πλοκη…σας τη συνιστω!
:smiley:

Βασικα ηταν απο πολυ εως παρα πολυ αισχος,κατα την ταπεινη μου γνωμη…Βεβαια το ειδα “μαυρο” εγω οποτε οι υποτιτλοι επεφταν 10 λεπτα πριν…αλλα γενικα ηταν πολυ μπερδεμενη σκηνοθετικα ταινια. Αυτο δε το συνεχες “μπρος-πισω”(χρονικα) σε μπερδευε λιγο…Νομιζω πως ο Κολιν Φαρελ ηταν ο μονος λογος για να δεις την ταινια(οχι απο αποψη ερμηνειας εννοειται).

Λοιπον,σημερα ειδα το Cold Mountain με την Nicole Kidman!(Το τελευταιο δεν ξερω πως γραφεται…συγχωρεστε με! )
Η υποθεση του εργου ηταν πολυ καλη.Ξερετε τα συνηθισμενα που οταν εχει πολεμο,υπαρχει δραμα,αγαπη,νοσταλγια κλπ κλπ
Καλη ταινιουλα,με ωραια πλοκη…σας τη συνιστω

Και Ολα τα λεφτα η Ρενε Ζελβεγκερ με την βλαχοαμερικανικη προφορα…

Μα ο μόνος καλός ήταν αυτός και ο ? πως τον λένε; Εκείνος που έπαιζε τον φίλο και σύντροφό του; Αυτός?
Είδα κι άλλο dvd [ναι, 4 σήμερα]
«Μετά Θάνατον» [three] Ιαπωνικό? τρεις ιστορίες που έχουν να κάνουν με το ?μετά?? πολύ καλές? ειδικά η πρώτη και η τρίτη?
ανεπιφύλακτα.

Μα ο μόνος καλός ήταν αυτός και ο ? πως τον λένε; Εκείνος που έπαιζε τον φίλο και σύντροφό του; Αυτός?[/quote]
Τζαρεντ Λετο.