Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

1. Είδα το White Chicks σε DVD, απίστευτη κωμωδία!!!

Λοιπον εχθες ειδα το Lost Highway του Lynch. Δεν καταλαβα τιποτα περα απο τα ευκόλως εννοούμενα. Οποιος εχει μια επεξήγηση να με βοηθησει παρακαλω.

Επισης ειδα το OldBoy. Φρικιαστική η ιστορια χωρις φρικαλεες εικονες.Συγκλονιστηκα.

Το BATMAN είναι όντως πάρα πολύ καλό…Απρόσμενα καλό θα έλεγα…
Και όχι τόσο εξαιτίας του ξύλου και του σκοταδιού αλλά επειδή δείχνει τον BATMAN πιο πολύ σαν έναν κανονικό άνθρωπο κι όχι σαν υπεράνθρωπο όπως οι τελευταίες ταινίες του hollywood(daredevil,κλπ…)…Είδε κανείς τον πόλεμο των κόσμων???

to eida proxtes. Sxetika kalo ,einai oti perimeneis vasika gia tainia tou eidous. O tom krouz pantos den mou polu arese . Xoris na diekdikei oscar pistevo oti gia ta polu kala efe k mono axizei na thn dei kaneis.

για το lost highway έγραψα κάτι σε διπλανό topic.Νομίζω ότι έχω καταλάβει και τοποθετήσει τα δρώμενα της ταινίας στο κατάλληλο place, θέλει όμως πολύ χώρο και χρόνο για συζήτηση.

Be Cool.
Γαμάτο ήταν.
Uma έπος.

Επιτέλους την είδα. Περίμενα περισσότερα από την ταινία. Πολλά κενά στο τελειώμα της ταινίας το οποίο είναι ξαφνικό και ‘‘κούκου’’. 8O

εγω προχθες ειδα σε dvd,το requiem for a dream!!πιστευω οτι ειναι απ τις καλυτερες ταινιες!!μ αρεσε παρα πολυ! :roll:

Ο πολεμος των κοσμων ειναι πολυ καλη ταινια…Το τελος ειναι λιγο ξενερωτο αλλα δεν βαριεσαι…Εγω παντως την ειδα 2 φορες ηδη μιας και δεν παιζεται τιποτα καλο αυτη την εποχη…

Α ειδα και το Sin city καλουτσικο, ο Bruce θεος…

Το Sin City είναι πολύ καλό. Πολλοί το θεωρούν κορυφαίο, για μένα απλά πολύ καλό. Η ατμόσφαιρα ιδίως είναι καταπληκτική.

Ο Πόλεμος των Κόσμων ψιλοαπαράδεκτο. Μόνο τα effe αξίζουν και αυτά με το ζόρι… (sofi-k δε μου κρατάς κακία έτσι;8))

Τουλαχιστον συμφωνουμε στο Sin city,οντως η ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη… 8O

Ο πολεμος των κοσμων ειναι καλη ταινια αν εισαι hollywoodοφιλος…Εφε, μπαμ-μπουμ, φραμπαλας, σεναριο μηδεν και τελος!Εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια γι’αυτο μου αρεσε… :oops: :smiley:

kourou I forgive you

Και το Oldboy πολύ καλό. Αυτοί οι κιτρινιάρηδες τελικά ξέρουν απο κινηματογράφο :stuck_out_tongue:

Φανταστικ 4(εχω παρει σειρα τα κομικ)

Ως τώρα τα καλύτερα φέτος είναι τα Batman Begins, Sin City & HItchhiker’s Guide to the Galaxy. Κατα τ’ άλλα οι περισσότερες ταινίες φέτος είναι για τα πανηγύρια.
War of the Worlds (Ευτυχώς που μας την πέσαν οι ΕΤ για να συσφίξουμε τους οικογενειακούς μας δεσμούς)
Fantastic Four
Be Cool (Πως παίρνεις μια ταινία με πολύ στυλ [Get Shorty] και την κάνεις μια σούπα)Blueberry (προσοχή εδώ, η βλακεία της χρονιάς)
ΧΧΧ2

Ευτυχώς που έγινα 1-2 επανεκδόσεις στα θερινά (Οι Εντιμότατοι φίλοι μου 1 & 2) για να δούμε καμιά ταινία της προκοπής.

exw dei to collateral damage.synarpastiki i erminia tou tom Cruise …kai o jamie fox kalos itan

ειδα την ελλην.ταινια’‘Ηνιοχος’'την εφερε εδω το σινεμα μας!!well,η πιο α8λια κ τιποτενια ταινια που εχω δει ποτε μου!!ευτυχως ηταν τσαμπα!ιχιχι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειδα ισως το χειροτερο θριλερ που υπηρξε ποτε…Οι απεθαντοι
Ζομπι, εξωγηινοι, μετεωριτες και αγιος ο θεος…Ολα τα μπλεξανε και βγαλανε μια ηλιθιοτητα που αν θυμαμαι καλα κραταει πανω απο 2 ωρες…

Land of the dead καλο…Εντερα και σκυλοφαγωμα να δουν τα ματια σας…Βουλιμικα ζομπι που δεν αφηνουν τιποτα…Του george romero βεβαιως βεβαιως :twisted:

katse re sofi giati mas berdepses…anaferese sthn idia tainia 'h se 2? Pantos to “the land of the dead” kai mono apo to trailer pethana na gelao :lol: :lol: kala re pousth mou ,poioi kathontai kai vlepoun tetoies komodies? :lol: Oute na thapso thn tainia den axizei,tha spataliso tzaba deyterolepta.

Ego pantos eida xtes to Red Eye kai boro na po oti me apogohteuse. Poio amerikano/hollywoudiano/koinotypo senario den tha borouse na htan! Krima giati to trailer soy afhne thn entyposh oti prokeitai gia thriller typou butterfly effect (exou kai o protagonisths) . Ta eushma mou pantos sthn oraiotath kai glukutath protagonistria (korufh h atimh)

Οχι αναφερομαι σε 2 ταινιες…
1.Οι Απεθαντοι–>Χαλια
2.Land of the dead–>Καλη
Να την δεις την δευτερη,αξιζει,γελας πολυ περισσοτερο στην ταινια απο οτι στο τρειλερ σε πληροφορω… :stuck_out_tongue:

Χαχαχα.
Ναί το χω δεί και γώ το :Οι Απέθαντοι. Έχει λίγο splatter αλλά σαν ταινία είναι ότι να’ναι. Μούφα.

Η τελευταία που είδα και ήταν καταπληκτική ομολογουμένως, ήταν το The Jacket. Φοβερή ταινία, συγκινητική και με πολύ ωραίο σενάριο και σκηνοθεσία. Παίζει το παληκάρι που παίζει στον Πιανίστα. Δεν θυμάμαι το όνομά του.
Δείτε την.