λοιπον…εχουμε και λεμε…’‘κλεμμενες ζωες’’------>ανατρεπτικο τελος,αστυνομικοθριλερο κατασταση με Αντζελινα Τζολι και Ηθαν Χωκ…σε κραταει σε μια αγωνια αλλα δεν σου φευγουν και τα τσισα…
‘‘The forgotten’’--------->σε οποιον αρεσαν τα x-files ας το δει.οποιος παλι δεν το δει δεν χανει και τιποτα…
‘‘πορτα στο πατωμα’’------>Τζεφ Μπριτζες και Κιμ Μπασιντζερ…κοινωνικο δραμα με αρκετο sex χωρις βια…διαστασεις μιας οικογενειας μετα απο μια πολυ σοβαρη απωλεια…
Για πες κι αλλα γι’ αυτή την ταινία να με πορώσεις. Λίγο το στόρυ, έτσι γιατί σήμερα είναι κλειστά τα βιντεοκλάμπ ΓΑΜΩΤΟ… :evil:
λοιπον…μια μητερα εχει χασει το παιδι της σε αεροπορικο δυστυχημα…παρακολουθει ψυχολογο…καποια στιγμη ομως ανακαλυπτει μια πλεκτανη που εχουν στησει γυρω της και βλεπει πως ολοι θελουν απλα να ξεχασει οτι εχει συμβει…και οχι μονο θελουν αλλα το επιδιωκουν με καθε μεσο διαγραφοντας τα παντα σε φωτογραφικο η’ οτιδηποτε αλλο υλικο που να αποδεικνυουν την υπαρξη του γιου της…ολοι ειναι εναντιον της,ο συζυγος της,φιλοι,γνωστοι, ο ψυχολογος της…ξεφευγει και εχει να αντιμετωπισει την Εθνικη ασφαλεια των ΗΠΑ εχοντας ομως μαζι της ενα τυπο που ειναι στην ιδια φαση με εκεινη (η κορη του εχει σκοτωθει-υποτιθεται στο ιδιο αεροπορικο ατυχημα και το εχει ξεχασει)…μετα απο τα πολλα καταλαβαινει οτι ειχε καταλαβει και ο Μωλντερ για την αδερφη του…το τελος ειναι πολυ καλο αλλα δεν το αποκαλυπτω για ευνοητους λογους…η ταινια εχει μερικα αποτομα που δεν τα περιμενεις αλλα ειναι μεσα στα πλαισια των x-files κατι που δεν φαινεται απο την αρχη…
αυτααααααααααα…(dvd reviews by hit_the_lights!!!)
:o 8O :o 8O :o 8O :o 8O :o 8O
Ουάου, ακούγετε εξαιρετικο. Είδωμεν…
Ευχαριστώ hit the lights!
η περιγραφη μου ειναι που το κανει εξαιρετικο… :lol: :lol: :lol: δες το και πες εντυπωσεις…παρακαλω trustno1
Νυφες
Παρα πολυ καλο! Ωραια ατμοσφαιρα, δυνατα συναισθηματα και πολυ καλη ομαδα ηθοποιων…
Ανετα το ξαναεβλεπα…
Πριν λίγες ώρες είδα το big fish του Burton. Απλά προσκυνώ ταπεινά. Πολύ συγκινητική ταινία ,συνδιάζει άψογα την ιδέα του θανάτου και της ζωής, του ρεαλισμού και του παραμυθιού. Εύγε!
Ειδα το Team America και τον Ομηρο. Το πρωτο το περιμενα πιο καλο αν και ειρωνευεται τη δραση των Αμερικανων σε σημειο που νομιζα οτι ειμαι χαζη. Το δευτερο ειναι με τον Αλβανο που την εκανε με το Κτελ το '99 και με ομηρους μεσα. Ετσι και ετσι. Το ηθικο διδαγμα απο την τελευταια ταινια ειναι Μπατσοι Γουρουνι Δολοφονοι σε οποιοδηποτε σημειο της γης και αν βρισκονται.
Machuca. (καμμία σχέση με τη Δήμητρα!!!)
Η ιστορία δύο 11 χρονων παιδιών στο Σαντιάγκο της Χιλής την εποχή του Αλιέντε λίγο πρίν το πραξικόπημα του Πινοσέτ.
Καλή ταινία, πολύ γλυκιά, με πολύ ενδιαφέρον θέμα, αλλά κάπου έχανε. :?
Περίμενα ότι θα με συγκλονίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. :roll:
…
mias kai anferthike apo pano kai tin ida sxetika prosfata (ntropi:( ) tha protino ki ego to BIG FISH tou TIM BURTON …
ine iperoxo paramythi :lol:
ego eida pos na girisete ton galaksia me otostop
arxeidia aggliko xiumor eixe, pio poli gia amerikaniko mu ekane, kamia sxesi me monty pythons opos eipan merikoi
Scarface.
SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND.
Αποσβολώθηκα.
Το βιβλιο το εχεις διαβασει???
poo pooooooooooo ti ergara!!!
epos.
Αυτες τις μερες ειδα την τριλογια BLADE…Δεν ηθελα να τη δω αλλα ο αδερφος μου με αναγκασε…Δεν ηταν τοσο χαλια οσο περιμενα αλλα ηταν πολυ χαλια…Η υποθεση ηταν ενδιαφερον και στο τριτο επαιζε και ενας θεος που παιζει και σε μια σειρα στο makedonia tv(two guys and a girl) αλλα ο πρωταγωνιστης τελειως μαπας…Και το χαμογελο του ηταν σαν να μαθαινε εκεινη τη στιγμη να χαμογελαει…Η σκηνοθεσια ηταν καπως καλη αλλα το εργακι γενικα δεν ελεγε…Και δεν ηταν και καθολου τρομακτικο…Το μονο που μου αρεσε πραγματικα ηταν οτι εδινε μια νεα αισθητικη στα βαμπιρ τα εκανε πιο αληθοφανη απο οσα αλλα εργα εχω δει μεχρι τωρα…Καλα,ε ολοκληρη κριτικη εκανα…Τεσπα ενα εργο που πραγματικα μου αρεσε πολυ ειναι το RAINMAN με Tom Cruise και Dustin Hoffman(το dustin ετσι γραφεται;;; )Γαματο εργο οπως επισης θεικα και τα vanila sky και minority report…Δεν εχω μανια με τον tom cruise απλα ο ανθρωπος παιζει τελεια…Ειναι ο θεος του HOLLYWOOD :lol: :lol: :lol: Αν εξαιρεσουμε βεβαια τα mission impossible1,2…
Eida to Batman sto cinema…
kamia sxesh me tous palioterous nyxterides…
poly 3ylo…polles nyxterides…poly skotadi…
na th deite
Ε μ’αυτα που μας λες θα παω να την δω!Οπωσδηποτε Σοβαρα
Δειτε τον Πολεμο των κοσμων πολυ καλο αν και εχει μερικες μουφες…Το τελος π.χ.
Αλλα τα εφε αλλο πραγμα…
[quote=“sofi-k”]
Ε μ’αυτα που μας λες θα παω να την δω!Οπωσδηποτε Σοβαρα[/quote]
na pas…gt k gw de sympa8ousa ton batman alla mou alla3e th gnwmh ayth h tainia…
Χτές είδα Mr. & Mrs. Smith! Καλή ταινία!
Στην αρχή χάζεψα λίγο… όποιος την δεί(και φυσικά όχι γυναίκα) θα με καταλάβει!
Paidia to Batman borei na einai kalutero apo tis 2 teleytaies moufes (part 3 kai 4) alla sigoura den antapokrinetai katholou sta 2 prota. H tainia kineitai apo metria eos asxhma epipeda kai isos ligo sthn arxh axizei ligaki.
Mh xegelieste kai parasureste, den einai tipota to idiaitero. Krima :?