Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

tainia legetai…alla ego tin leo ilithia tainia…xazo senario, xoris kamia ousia…i mousiki einai kali, kathos kai ta gomenakia pou paizoun, alla tipota pera apo afto…wasted time!

Ε δεν ειναι και ταινια που βασιζεται στο σεναριο της για να πας να την δεις…Ειναι πιο πολυ για να λεμε οτι στην ταινια εμφανιζονται οι γνωστοι κλπ. Εκτος αν το δουμε σαν ντοκυμαντερ μουσικου περιεχομενου με καμμενο σεναριο… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Donny Darko

Donnie. Έπος.

Βλέπω τον “Κυνηγο” στον ΑΝΤ1. Μόλις κούρεψαν το μισό δάσος :smiley:

vlepo bridget jones’s diary…prospatho toulaxiston…olo diafimiseis exei…I MISS ENGLAND… :cry: :cry: :cry:

th v, o faneros praktor 000

trelo gelio!!!

Σήμερα είδα σε DVD το Napoleon Dynamite.
Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?Γιατί?
](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,)

είδα πρωί πρωί τι just like heaven! γαμάτο απλά

ε…αφου παιζει ο Mark Ruffalo… :wink: :wink: :stuck_out_tongue:

Εγω ειδα ‘‘Το κοριτσι με το μαργαριταρενιο σκουλαρικι’’, και δε μου αρεσε.

Paradise now - η τρομερή παλαιστινιακή ταινία
A beautiful country - φοβερή ταινία-ύμνος για ένα βιετναμέζο που ψάχνει τον…αμερικάνο πατέρα του!
Bad guy - Κιμ Κι Ντουκ,αυτό φτάνει νομίζω,αριστούργημα…

Σημερα το πρωι, κατα τις 5 (…) το Star νομιζω, εβαλε μια ταινιαρα με ενα λυκανθρωπο που πετσοκοβει κοσμο σε μια μικρη αμερικανικη πολη και… δεν συμμαζευεται!
Ο θεος Corey Haim (εχει δει κανεις το -80’s αριστουργημα- Lost Boys?) κανει ενα αναπηρο παιδακι που εχει τον αλκοολικο & ρεμπελο θειο Gary Busey, και αναμεσα σε κοινωνικους προβληματισμους σχετικα με την εφηβεια και τις ιδιαιτερες αναγκες ορισμενων ανθρωπων, χυνεται και τρελο αιμα εως οτου…
…με πηρε ο υπνος.
Δεν ειρωνευομαι παντως, η ταινια ειναι “late night” cult, λεγεται Silver Bullet και ειναι σε σεναριο του Stephen King.

Yojimbo, tou theu Akira(Kurosawa), aristurgima.

Με έπιασαν οι χαζοχαρουμενιές μου και είδα το Resident Evil:Apocalypse
Γκομενάρες, πιστολίδι…τέζα σου λέω :smiley: μόνο γαμήσι έλειπε :lol:

Γενικά πολλές καλές ταινίες τις προβάλλουν απίστευτες ώρες…!Τhe Lost Boys…Που το θυμήθηκες!Απ΄τις πιο καλογυρισμένες σύγχρονες ταινίες με vampires…Aτμοσφαιρικό κ΄με δυνατό σενάριο!Εκτός απ΄τον Haim έπαιζαν κ΄οι J.Patrick,K.Sutherland κ΄ο C.Feldman(φάτσα!).Κ΄οι 69eyes απο εκεί δεν εμπνεύστηκαν το video clip του ομώνυμου τραγουδιού;

Το HOSTEL, σε οχι τοσο καλης ποιοτητας DVD.
Ποιος αλλος το εχει δει να μας πει την γνωμη του;
Εχει κατι σκηνες παντως μεσα… Carcass!!!
Τarantino παιδι μου, respect!

Στο Hostel ο Tarantino είναι απλά παραγωγός. Δεν το χει σκηνοθετήσει, ούτε και το σενάριο είναι δικό του. Σκηνοθεσία/σενάριο είναι της Eli Roth.

sweetbitter life, koreatiko, arketa kalo me vasiko thema thn ekdikhsh.

τζιν για τεσσερεις… εξυπνη ιστορία… δεν ενθουσιαστηκα όμως

“Christine” του John Carpenter,απόψε(00.15) στο Μega…