Γενικά πολλές καλές ταινίες τις προβάλλουν απίστευτες ώρες…!Τhe Lost Boys…Που το θυμήθηκες!Απ΄τις πιο καλογυρισμένες σύγχρονες ταινίες με vampires…Aτμοσφαιρικό κ΄με δυνατό σενάριο!Εκτός απ΄τον Haim έπαιζαν κ΄οι J.Patrick,K.Sutherland κ΄ο C.Feldman(φάτσα!).Κ΄οι 69eyes απο εκεί δεν εμπνεύστηκαν το video clip του ομώνυμου τραγουδιού;[/quote]
Τραγουδαρα, το Lost Boys, που ειναι και στιχουργικα βασισμενο στην ταινια(ρα).
Τιποτε το στοχασμενο, δηλωνουν τα σκανδιναβακια,απλως παλια γουσταραμε παρα πολυ την ταινια.
Επισης στο φιλμ ακουγεται (ως main theme) η τραγουδαρα των Sisters, “Cry Little Sister”.
Γενικά πολλές καλές ταινίες τις προβάλλουν απίστευτες ώρες…!Τhe Lost Boys…Που το θυμήθηκες!Απ΄τις πιο καλογυρισμένες σύγχρονες ταινίες με vampires…Aτμοσφαιρικό κ΄με δυνατό σενάριο!Εκτός απ΄τον Haim έπαιζαν κ΄οι J.Patrick,K.Sutherland κ΄ο C.Feldman(φάτσα!).Κ΄οι 69eyes απο εκεί δεν εμπνεύστηκαν το video clip του ομώνυμου τραγουδιού;[/quote]
Τραγουδαρα, το Lost Boys, που ειναι και στιχουργικα βασισμενο στην ταινια(ρα).
Τιποτε το στοχασμενο, δηλωνουν τα σκανδιναβακια,απλως παλια γουσταραμε παρα πολυ την ταινια.
Επισης στο φιλμ ακουγεται (ως main theme) η τραγουδαρα των Sisters, “Cry Little Sister”.
…νοσταλγησαμαν εγκεν…[/quote] Immortal fear that voice so clear through broken walls…
na proteino documentary sto skai kathe savato kai kyriaki stis 19:00-anthropina lathi…apo ta kalytera me thema atiximata se trena, aeroplana, elikoptera, ktl, ktl…
kata tuxh epese sta xeria mou to ''brotherhood" pou einai koreatiko kai exei na kanei me ton emfulio tis xoras to '50. Eilikrina to snobara stin arxh alla h tainia einai polu kalodoulemenh kai akros epaggelmatikh!! Dunates realistikotates skhnes maxhs kai to isxuro sunaisthima pou kuriarxei gia ta aitia kai tis sinthikes toy polemou to katatasoun stis korufaies toy eidous pou exo dei. Antaxio toy ‘stratioth Ryan’ tha elega me sigouria!
xtes eida reservoir dogs, pou gamuse, se DVD kai to pulp fiction sto NET gia 3h fora, kai shmera eida to machinist pou itan arketa kalo thriler alla exo dei kai kalitera.
Οτως ηταν καλο αλλα δεν ηταν Κινγκ Κονγκ μονο…
Ηταν μια μιξη Κινγκ Κονγκ με Τζουρασικ Παρκ,Γκοντζιλα,Πειρατες της Καραιβικης και Αρχοντα των Δαχτυλιδιων…! 8O
Οτως ηταν καλο αλλα δεν ηταν Κινγκ Κονγκ μονο…
Ηταν μια μιξη Κινγκ Κονγκ με Τζουρασικ Παρκ,Γκοντζιλα,Πειρατες της Καραιβικης και Αρχοντα των Δαχτυλιδιων…! 8O[/quote]
Δεν έχεις και άδικο ήταν λίγο απ όλα η ταινία.
Εμένα προσωπικά πάντως δεν μου άρεσε καθόλου. Την βρήκα εξαιρετικά βαρετή. :evil:
Αξιζει να τη δω στο σινεμα? Λεω να περιμενω να βγει σε dvd.[/quote]
Κoίτα,για εμένα ήταν ωραία ταινία απλώς η εποχή ήταν γενικότερα διαστραμμένη…πάντως σου προτείνω να πας να τη δεις μόνο και μόνο για τον johnny depp ο οποίος ήταν πραγματικά απίστευτος!
Έτσι? έτσι?
Με αυτά που διαβάζω και ακούω το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα παλιό τραγούδι:
?λάθος εποχή, είναι αυτή που ζούμε? λάθος εποχή??
Tideland, to kainurgio tu Terry Gilliam proin melos ton Monty Python, me ton korifaio Jeff Bridges (Big Lebowski) sto rolo enos prezakia rock star. Poio poli me paramithi emoiaze alla parol’afta poli kalo.