Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

το είδα τη Κυριακή που μας πέρασε, μου φάνηκε καλύτερο και πιο σοβαρό απ’την υπόλοιπη τριλογία, σίγουρα απ’τις καλύτερες μεταφορές κόμιξ σε μεγάλη οθόνη, μετά το The Dark Knight κι ορισμένα άλλα…

Είδα και γω την από πάνω ταινία. Πολύ καλή, συνίσταται στους φανς των X-Men. Βασικά ξεκίνησε πολύ καλά την ιστορία των κεντρικών χαρακτήρων, περιέχοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή που σταδιακά κλιμακώνεται.
Προσέχτε ιδιαίτερα το Μάικλ Φασμπέντερ που κάνει το Μαγκνίτο, φοβερή η ερμηνεία του, νομίζω ο καλύτερος ηθοποιός της ταινίας.

transformers 3. σιγουρα καλυτερο του 2. αλλα το σκισανε λιγο στην αρχψη. δηγαλδη μεχρι να ρολαρει η ταινια περασε κανα μισαωρο αφου προβαλε συνεχως τη νεα γκομενα…
2ον καλο το μωρο, αλλα οχι για το εργο, ωρες ωρες νομισα ποζαρει για φωτογραφηση.
3ον το τελος ηταν αποτομο και μικρο.
κατα τα αλλα ειχε γαμω τις μαχες και γραφικα, δηλαδη οι φαν του ειδους θα μεινουν υπερευχαριστημενοι, αλλα λιγο το ελεος τα χαλασε νομιζω.

το ιδιο αλλα σε 3D8)

Αξιζει να το δεις σε 3D;;

[B]Paul[/B]

Άνετα στο top5 των χειρότερων που έχω δει:!:
Εγώ πρότεινα το limitless αλλά…

[B]Edit:WTF?Λάθος θέμα…σπίτι το είδα :p[/B]

αξιζει:thumbup:

περιμένω τις κριτικές σας για το καινούργιο χάρυ πότερ αν είναι να πάω να το δω :stuck_out_tongue:

είδα το Harry Potter χτες βράδυ,τους κλήρους του θανάτου το μέρος βου και μάλιστα σε 3D.Ήταν πολύ καλό και αρκετά συγκινητικό μπορώ να πω,με αποκαλύψεις,πολλούς θανάτους,πολύ συναίσθημα.Ίσως το καλύτερο από όλα τα Potter ως τώρα αν και για να κατασταλάξω πρέπει να το δω άλλες 1-2 φορές :stuck_out_tongue:
Πάντως το 3D δεν πρόσθεσε τίποτα το ιδιαίτερο στη ταινία,ειλικρινά.Για όσους θέλουν να δουν τη ταινία και αμφιταλατεύονται με ή χωρίς 3D εγώ προτείνω χωρίς.

ειδα κ εγω χτες βραδυ το Harry Potter:) μου αρεσε πολυ και συγκινηθηκα πολυ μπορω να πω…

…υπέροχα…το σκ θα το δω:):!:

Και εγω ετοιμαζομαι για Harry Potter.

Μεσα στην βδομαδα ειδα το Transformers: Dark of the Moon

και τα συναισθηματα μου ειναι αναμικτα. Η πιο αδυναμη ταινια απο τις 3 σιγουρα χωρις να ειναι κακη. Σε γενικες γραμμες ειναι καλη ταινια, με φοβερη δραση και εφε οπως και οι αλλες 2, αλλα το σεναριο ειναι καπως… Απο την μια πανε να το κανουν μπερδεμενο με NASA, Ρωσια, Τσερνομπιλ κτλ και απο την αλλη ειναι πολυ κενο σε στιγμες…

Μου εχει μεινει η σκηνη που η γκομενα βαζει ιδεες στον Megatron και αυτος παει και σκοτωνει τον Sentinel Prime επειδη τον επεισε η αλλη, λες και ειναι κανας ηλιθιος κακοποιος που κανει μικροκλοπες. Χωρις λογικη, δεν τον αφηνε εστω να σκοτωσει τον Optimus Prime πρωτα…

Η Rosie Huntington-Whiteley τρωει πολυ προωθηση σε ολη την ταινια και κατανταει γελοιο, μορφη και πολυ γελιο ο Turturro, οπως και ο “Dutch”… Ο Shia LaBeouf πολυ καλος με το γνωστο του και απο τις αλλες ταινιες παιξιμο, μου ειναι γενικα συμπαθης. Καλη ταινια, αλλα θα μπορουσε να ειναι κλασεις ανωτερη αν προσεχαν το σεναριο.

Το Super 8, τό’χει δει κανείς;…λέει τίποτα;…τό’χει ένας Καλοκαιρινός στην γειτονιά μου, και λέω να πάω να το δω:):!:

Το ειδα εγω τις προαλλες. Καλη μαλακιουλα ηταν… περασε η ωρα. Ειχε πιτσιρικια για πρωταγωνιστες που του εδινε μια ατμοσφαιρα πιο “παιδικης ταινιας” αλλα ειχε και τα σοβαρα στοιχεια του. Μερικες σκηνες παραηταν για γελια ομως. Aν δεν εχεις τιποτα καλυτερο να δεις, πηγαινε.

Η μικρη που παιζει στην ταινια εχει λαμπρο μελον μολις μεγαλωσει. Eιναι η αδερφη της πιστιρικας που επαιζε στο I am Sam. Useless info of the day :stuck_out_tongue:

Σεευχαριστώ…δεν πήγα χθες, βαριόμουνα, αλλά απόψε θα πάρω την κυρά και θα πάμε:):!:

Ειδα το Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2

που το περιμενα πως και πως… Η αληθεια ειναι πως ποτε δεν τρελαινομουν με τις ταινιες του Harry Potter, τις ειδα μαλιστα ολες οταν θα εβγαινε η 6η το Harry Potter And The Half-Blood Prince. Οι πρωτες δεν μου πολυαρεσαν, στην πορεια ομως καποιες μου αρεσαν αρκετα και μαθαινοντας την ιστορια ηθελα να δω πως θα το παει στο τελος. Εννοειται πως δεν εχω διαβασει καθολου απο τα βιβλια.

Ε λοιπον το Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 ηταν πιστευω η καλυτερη ταινια απο τις 8 που εχουν βγει με τα Harry Potter And The Goblet Of Fire και Harry Potter And The Order Of The Phoenix να ακολουθουν. Πολυ δυνατα συναισθηματα, φοβερες καποιες σκηνες δρασης. Γενικα δυνατη ταινια που καθολη την διαρκεια της σε ειχε στην τσιτα και ολα ειχαν την ατμοσφαιρα και την αισθηση της τελικης εκβασης… “It all ends” οπως λεει και το μοτο το οποιο περιγραφει την γενικοτερη αισθηση της ταινιας, ο,τι ειναι να γινει θα γινει τωρα… Υπηρχαν σημεια της ταινιας που ημουν τοσο συνεπαρμενος, κατι που εχει να συμβει καιρο…

Αυτο που με χαλασε λιγο ηταν η σκηνη της τελικης μαχης που ο Harry σκοτωνει τον Voldemort, την ηθελα πιο μεγαλειωδη, πιο επικη ρε παιδι μου… Μου φανηκε οτι ολα εγιναν γρηγορα και ισως η ελλειψη μουσικης υποκρουσης, ισως τα φιλτρα, δεν ξερω, κατι με χαλασε και την ηθελα καπως αλλιως την σκηνη. Δεν εχω διαβασει το βιβλιο για να ξερω πως τα περιγραφει εκει, αλλα την ηθελα καπως αλλιως.

Γενικα φοβερη ταινια, αξιζει να την δειτε στο σινεμα και μου αρεσε σε 3D…

Και οπως εισαι Ανγκους, διαβασε ολα τα βιβλια να νιωσεις πραγματικα τον Χαρρυ 8)

http://www.youtube.com/watch?v=PcIujxU29dQ
Ταινιάρα,όλο το θερινό έριξε το κλάμα του αιώνα.Από τον “Τιτανικό” έχω να το ζήσω αυτό.Ο τρόπος που θίγει το συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πάντως.Αν πάτε να την δείτε,χαρτομάντηλα οπωσδήποτε!

Χτες ειδα τα Πιθηκια σε θερινο, καλουλι ηταν, συμπαθητικο. :slight_smile:
Ειδα και το Horrible Bosses, ποσο θεουλης ο Κολιν Φαρελ στον ρολο του.

+1, γενικά τα αφεντικά είναι καλά στους ρόλους τους: Kαι ο Spacey όπως πάντα καλός αλλά και η Ανιστον ως νυμφο-οδοντίατρος έκανε φιλότιμη προσπάθεια να μην την στοιχειώνει πάντα ο χαρακτήρας της καλής κοπελίτσας που την έκανε διάσημη… :roll: