Το δα και γω, πολύ καλό, διασκεδαστικότατο, με την εντύπωση να σου μένει ότι δεν κουράστηκαν πολύ.
Αγνώριστοι Φάρελ και Φοξ, θεός πάντα ο Κέβιν, απίστευτη καυλιάρα η Ανιστον, η οποία δεν μ’άρεσε ποτέ ιδιαίτερα, τώρα ήταν ΚΑΥΛΑ. Στο τρέηλερ της ταινίας, επίσης δεν την είχα αναγνωρίσει.
Super 8 πριν κανα μηνα, μεγαλη ξενερα…βεβαια κακως πηγα να την δω χωρις να ξερω πολλα για το τι φαση ειναι,αλλα με το που ειδα οτι ηταν science fiction λεω δε γαμιεται
τελικα ανηκει στην κατηγορια kids adventure,και ισως ειναι καταλληλη για κατω των δεκατριων ετων.
το χαρυ ποτερ παπαρια,μονο και μονο για το απαρεκτο βρετανικο-αμερικανικο χιουμορ που πετανε σε ασχετες στιγμες στην ταινια
και για τους φαν της οχταλογιας χαρυ ποτερ,αφιερωμενο
Το νέο Conan. Δεν ήμουν ποτέ φανατικός του Κιμμέριου, οπότε δεν έχω κολλήματα τύπου “ο μόνος σωστός Κόναν είναι ο Άρνι”, αλλά η ταινία δε μου άρεσε πολύ. Ψιλοαδιάφορο σενάριο, κακό pacing, εντελώς άχρηστο 3D (άλλο κεφάλαιο από μόνο του). Το πρόβλημα πάντως είναι της παραγωγής και όχι του Momoa, ο οποίος είναι πολύ ταιριαστός στο ρόλο του.
αυτό είναι το θέμα, δε θες ηθοποιό να έχει υποκριτική ικανότητα.ούτε αισθήσεις και μορφασμούς τέτοιου είδους.
ο κόναν δε νιώθει. ο κόναν δε μιλάει. ο κόναν δεν χαμογελάει. ο κόναν δεν δείχνει τι σκέφτεται γιατί δεν σκέφτεται.
ο κόναν βαράει καμήλες, δαγκώνει γύπες και πετάει μάγισσες στη φωτιά.
Αγγλική, του Peter Mullan. Καλή ταινία, με θέμα τα παιδιά του περιθωρίου στην Αγγλία. Σχετίζεται με την ιστορία ενός εφήβου, που σιγά σιγά μπαίνει στον κόσμο των συμμοριών που βολοδαίρνουν όλη μέρα στους δρόμους. Ρεαλιστική καταγραφή, πάντως σε μερικά σημεία δεν ήταν και τόσο άμεση (δηλ. η μεταστροφή του κεντρικού χαρακτήρα από το καλό παιδί της τάξης στο κωλόπαιδο της γειτονιάς δεν απεικονίζεται με ιδιαίτερη λεπτομέρεια). Αξίζει πάντως το 2ωρο που θα διαθέσει κανείς για να τη δει.
Σαν κλασσικό marvel/dc nerd-όνι γούσταρα τίγκα γενικά την όλη φάση. Δε ξέρω, πλέον οι μεταφορές τέτοιων ιστοριών στη μεγάλη οθόνη, έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα, και είναι σχεδόν όλες εντυπωσιακότατες. Χαλάστηκα λίγο που άργησε αρκετά να μπει στο ψητό (ξύλο, μάχη, σωτηρία του κόσμου κλπ) και που αυτό το ψητό διήρκησε λίγο, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά σε νούμερο 2, και σε καμέο εμφάνιση green latern στο καινούριο the dark knight (μιας και ανήκουν στο ίδιο σύμπαν:country::p)
Δυστυχώς είδα Conan! Τρίζουν τα κόκαλα του Howard στάνταρ. Αθλιότητα τρομακτική! Δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούν ένα τίτλο? Λες και άμα ήταν πιστό θα πήγαινε λιγότερος κόσμος να το δει. Καλά το παλιό με τον Άρνολντ είναι κλάσεις ανώτερο! Μόνο μια νότα από το ost του Πολυδούρη αρκεί. Αλλά και σαν ταινία έχει πολύ πιο μεγάλο βάρος. Έχει σκηνές που μείναν στην ιστορία. Τέσπα κρίμα!
δεν μπορω να ειμαι 100% αντικειμενικός μιας και παίζουν 2 αγαπημένοι κωμικοί
Charlie Day(It’s Always Sunny in Philadelphia), Jason Bateman(Arrested Development)
αλλα ειχα καιρο να γελάσω τοσο με κωμωδία… πολυ καλη!!!