[SPOILER]ΝΑΙ!Για πρώτη φορά στην ζωή μου,είδα χαζο-αμερικανιά κωμωδία με ρομαντικά στοιχεία και δεν είχε προβλέψιμο τέλος.Συγκλονιστική εμπειρία μπορώ να πω!
Επίσης, δεν είναι τυχαίο που η προβολή ήταν στις 11 μιση.Δεν είναι άλλη μια οικογενειακή ταινία.Είχε αρκετή προστυχιά[/SPOILER]
Ironman 1-2
Spiderman 1-2
Punisher
Blade
Fantastic 4 ? ( meeh )
Από Fantastic 4 έχω δεί μόνο το πρώτο που το είχε παίξει η τηλεόραση (το Star νομίζω). Τα υπόλοιπα τα έχω δεί όλα! Το Captain America θυμίζει λίγακι Thor το καλούπι του, μόνο που αντί να έχει θεούς κλπ μέσα έχει πόλεμο. Δε μπορώ να πώ πιο μ’άρεσε περισσότερο, άν και λόγο ήρωα επιλέγω Thor. Θα τους ξαναδούμε και τους 2 στους Avengers το 2012!
Πάντως το Τhor το περίμενα χειρότερο…καλά όχι οτι ηταν ταινιάρα,αλλά περνούσε ευχάριστα η ώρα…
αυτή την εβδομάδα είδα—> Tucker & Dale vs Evil Πολύ γέλιο, απο το zombieland είχα να δω έξυπνο black humor…
Trust K αυτή μου άρεσε, ρεαλιστική και πραγματική ταινία…Κ εντάξει βλέπεται πιο έυκολα απο άλλεσ δραματικές (πχ Biutiful που σε πιάνει κατάθληψη :p)
Happythankyoumoreplease Πολύ ωραία εναλλακτική ταινία ,με πρωτότυπη σκηνοθεσία…
Και τέλος η χειρότερη Your Highness Μακριά, πολύ καμένη,αλλά χωρίς κανένα λόγο. Απλά υπερ-καμένη. Καμία σχέση με το Pineapple 8)
Ps.To post πήγαινε στα Dvd/ταινίες. Soz ;p
Nαι λαθος θρεντ, αλλα ηθελα να πω οτι αυτη τη ταινια την σκηνοθετησε ο…
[SPOILER]
TEED !!
[/SPOILER]
από καινούργιες είδα κι αυτή που βγήκε τον αύγουστο, δε ξέρω άν παιχτεί κανονικά στα σινεμά γι’αυτό το βάζω εδώ…
επίστροφή του πασίγνωστου Βαν Ντάμ με ένα επιπλέον καρούμπαλο, τον Σκόττ Άντκινς τον ξέρουμε σαν Γιούρι Μπόικα από τα δύο τελευταία Undisputed, γενικά δε μου άρεσε και τόσο γιατί έπρεπε να έχει περισσότερο ξύλο και λιγότερο μπλα μπλά, το οποίο βρήκα και ανούσιο έως κλισέ μπορώ να πώ, και οι ρόλοι να είναι κάπως μηχανικοί. Θα προτιμούσα να γυρνούσαν καινούργιο Undisputed με συμμετοχή του Βαν Ντάμ, και να πλακώνονται στο ξύλο αφού κατέχουν τα skillz περισσότερο εκεί, παρά στο θεατριλίκι…
Την ‘‘Πρωινή Περίπολο’’. του Νικολαίδη, μετά από πολύ καιρό πιάνω πάλι αυτό το διαμαντάκι του Νικολαίδη:):!:
…στο dvd τό’δα, αλλά όπως πάντα τα μπέρδεψα!
Ναι λοιπόν, σήμερα είδα την ταινία “Melancholia”. Δύο ολόκληρες ώρες, ωραίες, δε μπορώ να πω… Στο πρώτο μέρος της ταινίας οφείλω να ομολογήσω πως κοντέψαμε να βαρέσουμε μερικές ενέσεις διότι κυλούσε ελεεινά αργά και για να δεις εξέλιξη έπρεπε να περάσει 7λεπτο. Στο δεύτερο μέρος όμως, παρουσιάζονται πολλές νέες ωραίες εικόνες, τοπία και σκηνικά και η υπόθεση αρχίζει να αποκτά άλλο ενδιαφέρον που αν δεν έχεις διαβάσει την υπόθεση δεν το πολυπεριμένεις. Η Kirsten Dunst παίζει υπέροχα το ρόλο της μπορώ να πω αν και περίμενα πως θα με απογοητεύσει. Δείτε τη αν έχετε υπομονή, γίνεται λιγάααακι εκνευριστική σε ορισμένα σημεία αλλά γενικά κατά τη γνώμη μου αξίζει. Δε σας λέω υπόθεση, άμα γουστάρετε ψάχτε το, υπάρχουν κριτικές…
Γόου, Μελανκόλια είδα κι εγώ, Παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά. Η δεύτερη του Τρίερ που βλέπω μετά το Dogville…και άρεσε, άρεσε.
Ισχύει το comment από Madsroom, θέλει υπομονή - και σε κάποιες περιπτώσεις και γερά νεύρα. Οι ερμηνείες καλές, στα κυβικά των ρόλων τους. Τρελά ατμοσφαιρικό, με το music theme να συμβάλλει στο έπακρο.
Τρελή ταινία γενικά, πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και επιλογές (όπως και στο Dogville)…και κυρίως, κυρίως, κυρίως στο πώς αντιμετωπίζεις αυτό που λέμε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. Να το δείτε, αλλά αργά το βράδυ και με μπύρες, γιατί μετά σηκώνει stargazing ή ύπνο.
Να κλείσω με σχόλιο της ξανθιάς που με συνόδευε, ότι ‘‘σε δύο μήνες, όλες οι αγγλίδες θα φοράνε αυτές τις γαλότσες της Dunst. Και αυτό το αλυσιδάκι στο λαιμό, θα γίνει μόδα - τρελή διαφήμιση, να μου το θυμηθείτε’’.
Ή μάνα της ξανθιάς, που το είδε μαζί μας, σκάλωσε αγρια με το ότι [SPOILER]επιλέγει να παρουσιάσει μια τέτοια έσχατη κατάσταση (τέλος του κόσμου) μέσα από τα μάτια μιας γαμημένα ζάπλουτης οικογένειας. Και όχι κάποιου πιο average Mr.Smith.[/SPOILER]. Όχι κι άστοχη παρατήρηση.
Θα συμφωνήσω σε όλα. Όσο για το αν θα γίνουν μόδα ισχύει. Το επόμενο βήμα είναι να πάνε όλες οι αγλίδες να κάνουν γυμνές μπάνιο κάτω από το φεγγάρι σε ένα ποτάμι. Πιστεύω πως ο λόγος που αποφάσισε να περάσει το όλο ζήτημα μέσα από τα μάτια μιας ζάπλουτης οικογένειας ήταν κυρίως για να δικαιολογήσει το σημείο που βρισκόντουσαν και που είχαν τα μέσα να δούνε διάφορα όπως το τηλεσκόπιο. Όπως επίσης ότι δεν έχουν σημασία τα χρήματα που έχει κανείς αλλά η ευτυχία.
Άντε τα κατάφερα, και είδα το τελευταίο Χάρι Πότερ
…κλείνουν την ιστορία με όμορφο τρόπο, αλλά το φινάλε…πολύ μπανάλ
:):!:
Εγώ πάλι δεν έχω δει από το πέμπτο και μετά… έχω καιρό να ασχοληθώ και πρέπει να το δω κάποια στιγμή να ξεμπερδεύω μ’ αυτό. Πήγε μακριά η βαλίτσα…
Και εγω ειδα το Μελανκολια (μαζι με την Μαντσρουμ, η οποια αρχισε τις μαλακιες σε καποια φαση με τα ποπ κορν :Ρ) και μπορω να πω οτι μου αφησε θετικη εντυπωση. Μεχρι ενα σημειο ηταν οντως αργη ταινια, αλλα σταδιακα “στροφαρε” και αρχισε να αποκταει ενδιαφερον. Ουτως ή αλλως, το κονσεπτ μου αρεσε, συν οτι οι ηθοποιοι παιξανε καλα και αρκετα ανθρωπινα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η σκηνοθεσια, η φωτογραφια και γενικα τα τοπια και το στησιμο της ταινιας (καταλαβαινετε τι εννοω). Αν κουρασει καποιους παντως, δεν θα απορησω ομως.
Υ.Σ. Στηριζουμε βυζια Κιρστεν.
[SPOILER]Οπως ειπα και στο τελος της ταινιας, αν ειχα να επιλεξω θανατο θα ηθελα κατι τετοιο. Τι πιο εντυπωσιακο εως και τιμητικο απο το να ζησεις τις τελευταιες στιγμες του πλανητη και φυσικα να δεις ενα τετοιο θεαμα, εναν ολοκληρο πλανητη να ερχεται ευθεια πανω σου, πριν γινεις σκονη…[/SPOILER]
Έλα, σου πέταξα ένα ποπκορν και το έκανες και θέμα. Δε λες για τους περίεργους ήχους που έκανες εσύ με τη γρανίτα και σε πείραξε το ποπκορν! Όσο για τα βυζιά της Κίρστεν, δεν πάνε πίσω, τα είδαμε και σε πλήρη θέα.
Πιστεύω ότι τα πρώτα πέντε με τα τελευταία, δεν έχουν και πολύ σχέση…το έκτο και το διπλό έβδομο είναι πολύ σκοτεινά και γιαυτό σε όποιον άρεσαν τα πρώτα πέντε, όχι σε μένα, δύσκολα θα τα δουν με καλό μάτι…εγώ απ’την άλλη εντελώς το αντίθετο…δεν μπορώ να δω με τίποτα τα πρώτα πέντε, και απ’τον Υμίαιμο Πρίγκιπα και μέχρι το τέλος, τα απόλαυσα:):!:
Εγώ τα είδα μιας και είχα διαβάσει τα βιβλία. Τώρα θα κάτσω κάααααποια στιγμή να δω και τα άλλα. Έχω ακούσει ότι λένε…
Ειδα κιε γω το melancholia, αρχικα το περιμενα σε επιπεδο antichrist αλλα ευτυχως σταθηκε αρκετα ψηλοτερα και με εξαιρεση ελαχιστα σημεια δεν βρηκα οτι κυλαγε αργα.
μετά το πρώτο μεγάλο χτύπημα (ο θορ με ποδιά να σερβίρει ομελέτα) ήρθε και το χθεσινό… ο κόναν ξέρει να γράφει:!: σε λίγο θα μας τον παρουσιάσουν και απόφοιτο α.τ.ε.ι. #-o
Ειδα προχθες στο σινεμα το Cowboys & Aliens
πιο πολυ για την παρεα και επειδη γουσταρω μεμονομενα και τους cowboys και τα aliens. Απο το trailer το περιμενα ψιλοαθλιο, αλλα τελικα ηταν μια χαρα, οχι καμμια ταινιαρα, αλλα αρκετα καλο, με ωραια δραση και σιγουρα πρωτοτυπο. Δεν εκλαψα τα λεφτα μου τελικα, μια χαρα περασε η ωρα.
Eιδα το 30 minutes or Less, και μπορω να πω οτι ειχε αρκετο γελιο αλλα περιμενα κατι περισσοτερο. Δεν αξιζε για σινεμα.
Εχει και αναφορες σε Slayer - Metallica !