Αυτό παίζεται τώρα νομίζω στους ελληνικούς κινηματογράφους οπότε μπαίνει εδώ…
Χτες η Ριβιέρα (Εξάρχεια) ξηγήθηκε noir με Bogart και Laureen Bacall ονόματι Key Largo. Τρομερή ατμόσφαιρα ακόμα κι αν δεν είναι τόσο φημισμένη ταινία όπως η Casablanca ή το Maltese Falcon. Σε σκηνοθεσία John Huston κιόλας - check it αν είστε fans της φάσης film noir.
[SPOILER]Κάπως άκυρο να αναφέρονται όλα αυτά κάτω από τον ΤΙΤΑΝΑ ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΑΤΟΥΜ, αλλά τι να κάνεις.[/SPOILER]
Dark Shadows τις προάλλες. Διασκεδαστική ταινία του Μπάρτον, με αρκετό γέλιο. Αξίζει.
snow white and the huntsmen, περασε ομορφα η ωρα, και εχει και σαρλιζ κουκλαρα
Μολις γυρισα απο το dark shadows.Ωραια ταινιουλα με αρκετο γελιο και τον τζονι ντεπ να δινει ρεσιταλ.Να το δειτε αξιζει!!!
οσοι απο εσας ειδατε το dark shadows επειδη το ειδα κι εγω δεν σας απογοητευσε εστω και λιγο το τελευταιο μισαωρο??? :-k
ας πουμε προς το τελος ξενερωσα τελειως οπως κι οι υπολοιποι που το ειχαμε δει μαζι…
Ρε μάγκες, μια ερώτηση γιατί σκάω. Ποιος ο λόγος να πάτε cinema να δώσετε ένα δεκάρικο στην καλύτερη, για να δείτε Tim Burton να παίζει με βουρβούλακες και ΓΚΟΘ γκόμενες;
είμαστε μαζόχες
Σιγά μην κάνει και δεκάρικο… μείωσαν τις τιμές, 6-6.5 πια
Prometheus 3D χθες βράδυ. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη γιατί τους τελευταίους μήνες όλο μαλακίες έβλεπα να παίζονται στο σινεμά.
Καταχάρηκα όταν είδα το έργο του Giger να ζωντανεύει και απόλαυσα ερμηνεία Michael Fassbender.
Γενικά πολύ ωραίο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σίγουρα θα το ξαναδώ και σε dvd πολλές φορές.
Οσοι εχουν μεγαλωσει με τα τρια πρωτα θα αγαπησουν. Γαμησε!(οσο μπορει να γαμησει ενα american pie προφανως:p)
[SPOILER]
κλαμα
[/SPOILER]
Σκάει 20 ιουλίου, 1 ώρα και 10 λεπτά, σαν το Μποράτ σε ρόλο δικτάτορα…
Αρκετά δυνατό ταινιάκι όχι κάτι πρωτότυπο αλλά σε κρατάει ρε παιδί μου. Έχω και μία συμπάθεια στον Cusack… Συστήνω
To raven θέλω να το δω μιας και πρόσφατα ξαναδιάβασα μερικά από τα αστυνομικά του Ποε και ψήθηκα. Από όσο ξέρω βέβαια δεν στηρίζεται σε κανένα από αυτά αλλά τι διάολο όλο και κάτι θα έχουν πάρει. Βέβαια οι πρώτες κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες αλλά… one can only hope.
Kαι προσωπικα πιστευω οτι ειναι και overrated o Cusack…
ειδα το american pie χθες!!πολυ γελιο!!στιφλερ θεος για ακομη μια φορα!!
Το ειδα κι εγω εχτες. Γαμαγε κανονικα. Πολυ γελιο. Καλυτερο απ’οτι περιμενα με τις τελευταιες μαλακιουλες που ειχαν βγαλει.
[SPOILER]Τι βυζαρα ειχε η τυπισα στην οποια εκανε babysitting ο Jim ρε… Ανευρισμα πηγα να παθω.[/SPOILER]
Χτες βράδυ είδα την παραπάνω ταινία στο θερινό της Πετρούπολης. Αν και είμαι προκατειλημμένη με τις γαλλόφωνες ταινίες (πλάκα πλάκα πάντως έχω δει αρκετές αξιόλογες) είπα να κάνω τη χάρη στη φίλη μου που με διαβεβαίωσε ότι θα είναι καλή…και τελικά…ήταν πάρα πολύ καλή! Οι δύο πρωταγωνιστές φοβεροί. Πολύ και ωραίο χιούμορ! Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ατύχημα, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα τον Ντρις, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Η ταινία ήταν μεγάλη έκπληξη και τεράστια εισπρακτική επιτυχία στη Γαλλία, είναι μία ιστορία που παρά τις δυσκολίες, είναι γεμάτη ξεγνοιασιά και αισιοδοξία. +ο αραπάκος ήταν κουκλί :oops:
πολυ ωραια ταινια με εξυπνο χιουμορ
θελω κ εγ ωνα την δω
μια απορια
γελας για 85’ και τα τελευταια 5’ ειναι διδακτικο μελοδραμα τυπου αμερικη ?