Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

αυτο :stuck_out_tongue:

eviL, είσαι από τους ανθρώπους που μπορώ να πω ότι ζηλεύω αυτή τη στιγμή. Το lawless το περιμένω οσάν τρελή. Πες μας και για τον Δράκουλα αν/όταν. Και σκατά να δεις, η εμπειρία πρέπει ν’ αξίζει.
[SIZE=“1”]Χρυσό φοίνικα ο Χάνεκε λέει.[/SIZE]

#-o δυο ποστ απο πανω ηταν,δεν την παλευω

Nαι το Amour το πηρε, αλλα δυστυχως δε προλαβα να το δω!
Συνολικα ειδα:
-Reality , του Garrone (ειχε κανει το Gomorrah)
-Lawless, του Hillcoat
-Madagascar 3 (για τη φαση :stuck_out_tongue: )
-Dracula , του Dario Argento
και μετα καποιες ταινιες απο το market πιο αγνωστες.

Το Reality μου αρεσε παρα πολυ, πολυ ομορφη ιστορια και σκηνοθεσια και το προτινω.
Lawless, ενα πολυ καλο σεναριο που αν και η ταινια ηταν αδιαφορη σε καποιους την απολαυσα πολυ. Ποτοαπαγορευση στην Αμερικανικη υπαιθρο, ωραιοι οι Hardy-Chastain-Oldman και μικρα εμβολημα κωμικα στοιχεια που σπαγανε τη σοβαροτητα με ομορφο τροπο.

Δυστυχως το Dracula ηταν η μεγαλη απογοητευση μου… Αν και πηγα και στη πρεμιερα ( με τον Dario και την Asia παραπισω ) η ταινια ειναι παρα πολυ κακη…
Το “ταλεντο” και η μαεστρια του Νταριο στις παλαιοτερες ταινιες του ηταν ουσιαστικα η χρηση ξεχωριστων special effects και ολα γινοντουσαν μπροστα στη καμερα… Με τη ταινια αυτη μας απογοητευει και εισαγει πολλα κακα visual effects, κακο 3Δ και μια σκηνοθεσια στουντιακη. Παλι καλα που ειδαμε τα β*ζια της Asia σε 3D (επρεπε να το πω σορρυ).

Κατάλαβα. Καλά, και οι παλαιότερες καλές ταινίες του δε λένε πολλά από σενάριο ή δομή διαλόγων ξερωγώ*. Μόνο η σκηνοθεσία και οι ιδέες στα εφέ αξίζουν, όπως λες. Φαντάζομαι στον Δράκουλα λοιπόν (αν και θα το δω όταν το πετύχω). Ούτε η προηγούμενη του, το Giallo, δεν άρεσε.

*[SPOILER]στην όπερα ας πούμε, μετά την πρώτη δολοφονία που είδε η κοπέλα, μπήκε στο αμάξι ενός γνωστού της, δε του είπε τι έγινε και άρχισαν να λένε για σεξ.[/SPOILER]

δε ξέρω πότε κι άν παίζει στους ελληνικούς κινηματογράφους αλλά επιτέλους…

που πως πότε γιατί;;

Το περιμένω το αποπάνω καιρό τώρα.

fixed

λογικα θα περιμένουμε να βγει σε rip γιατι για σινεμά με τιποτα…

σημερα στις μυστικες πρεμιερας του ΣΙΝΕΜΑ στον Δαναο

Η ταινια εσπειρε! απειρο γελιο!

Δε νομίζω να υπάρχει σχετικό θρέντ από όσο είδα, αλλά εγώ και σήμερα τίμησα Ταινιόραμα 2012 (Άστυ) με Singapore Sling και Δράκουλα των Εξαρχείων. Ανατριχίλα και χαβαλές, με αυτή τη (σωστή) σειρά.

Αν κάποιος δε βαριέται όπως εγώ, μπορεί να ανοίξει ένα θρεντ σχετικά με την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στο Άστυ, εξευτελιστικές τιμές, πολύ καλές ταινίες, εύκολη πρόσβαση.

Έχει βγει σε rip, το είδα και εγώ προχθές.

ψιλοκαλοστημένο καλτ. Γέλιο, δράση και σελήνιοι ναζί.

Τι άλλο θέλει το βράδυ?

Πίτσα-μπύρα ενδείκνυνται.

don’t worry κυκλοφορεί ήδη διαδικτυακά, με υπότιτλους και σε καλή ποιότητα. :wink:

τα έχω δει και τα δύο, ποτέ δε κατάλαβα προς τι τόσος ντόρος για το πρώτο.

Αφορά ένα ζήτημα-κόλλημα του Νικολαΐδη σχετικά με τη “γυναίκα που δεν έρχεται ποτέ”, σε άλλες ταινίες τη λέει “Βέρα”, εδώ Λάουρα λόγω της ταινίας του Πρέμινγκερ. Δηλώνω χούλιγκαν του ΝΝ παρ’όλα αυτά όταν την είχα πρωτοδεί κι εγώ ξίνισα - πλέον άλλαξα γνώμη. Ο ίδιος είχε πει ούτως ή άλλως ότι “πάντα την ίδια ταινία γύριζα”, και με αυτή τη λογική έχει πολύ νόημα το Singapore.

Αν δε σου αρέσει ο ΝΝ γενικότερα, ναι, μην το ψάξεις περισσότερο.

άλλη μία ταινία μάγκες που αξίζει να δείτε και σκάει 2 Αυγούστου στην Ελλάδα…

φοοβερο το trailer στην αποπανω ταινια

Ναι, πρέπει να είναι πολύ γαμάτο το The Raid!

Εχθές είδα το Dark Shadows και ήταν καλούτσικο. Ίσως η πιο καλή που έχει βγάλει ο Ντεπ τα τελευταία χρόνια. Είχε γέλιο σε αρκετά σημεία αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν άξιζε για σίνεμα αλλά για ντιβιντί με παρέα καλό είναι.

Συμφωνώ ^
Γενικά ήταν καλό και πέρασε ευχάριστα η ώρα. Κλασσική Μπαρτονίστικη ταινία!
Στα πλην: κάποια σημεία ήταν τόσο τραβηγμένα που έλεγες what the fuuuuck? :stuck_out_tongue: πρέπει να είναι τίγκα καμμένος ο Μπάρτον.
Στα συν: η ατμόσφαιρα με τα φαντάσματα, τα πολύ καλά visual effects, η διακωμώδηση των hippies και της τότε εποχής και φυσικά…ένα τεράστιο respect στην guest εμφάνιση του Alice Cooper [SPOILER]μην ξεχνάτε ότι έχει πάρει το όνομά του από μία μάγισσα![/SPOILER]που εμφανίζεται σε απίστευτη φόρμα! :metal:

Εχω δει αρκετες τελευταια και εχω ξεχωρισει αυτη .Γενικα δν την παλευω καθολου με τις Γαλλικες,ενω ειμαι και “δυσκολος” στις κωμωδιες.Μ αυτη τα ξεπερασα ολα,αυτο που σε κερδιζει ειναι η απλοικοτητα και η αμεσοτητα της ,ενω κλειδι στο πετυχημενο χιουμορ της ειναι ο διαχυτος σαρκασμος .

Επισης εχει φαει θαψιμο απο οτι ειδα ,αλλα εμενα μου αρεσε πολυ και το [B]Chronicle[/B].Γουσταρα πολυ σκηνοθεσια και γενικα αν ξεπερασεις την παραδοχη των υπερφυσικων δυναμεων,στη ροη της ταινιας υπαρχει μια “ρεαλιστικοτητα” .

ENTIT.ΟΥΠΣ !ΜοντΣ μεταφερετε το στο τι ταινια/ντιβιντι ειδατε,για εκει πηγαινε =Ρ .

Ειδα το Κορακι χθες,δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο…Μου αρεσε η κεντρικη της ιδεα και πιστευω οτι με το υλικο και τους ηθοποιους που ειχε στα χερια του ο σκηνοθετης θα μπορουσε να κανει πολλα παραπανω.

Το είδα κ εγώ το Dark Shadows και ήταν ωραία φάση, σκοτεινή ιστοριούλα με την κλασική Μπάρτον ατμόσφαιρα αλλά έβγαζε κ γέλιο. Και αγάπες σε Τζόνι Ντεπ βεβαίως βεβαίως :roll: