Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Joss Whedon we trust!!!
συγκίνηση για Topher(Dollhouse) σε πρωταγωνιστικό ρολο…

η ταινια με ενθουσίασε παρα πολυ, ασχέτως με τη πλειοψηφία μεσα στον κινηματογράφο…

[SPOILER]
δειξε μας στο τελος αντι για την χερούκλα μερικά πλοκάμια(cthulhu και ετσι) να γκα#@$ουμε!!! :confused:
[/SPOILER]

:roll: Τέλεια! Περίμενα πως και πως κριτικές για τη συγκεκριμένη μιας και την είχα βάλει στο μάτι και χαίρομαι πολύ που ακούω καλά νέα για την ταινία γιατί διαφορετικά θα την προσπερνούσα προκατειλημμένος θεωρώντας ότι είναι άλλο ένα χαζο-νεο-αμερικάνικο θρίλερ.

Ποτέ δεν ακούμε την πλειοψηφία μέσα στον κινηματογράφο. :stuck_out_tongue:

Και εγώ πάντως περίμενα κάποια γνώμη φαν του είδους για την ταινία που από το trailer κιόλας φαινόταν αρκετά ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Πάντως οι πρώτες κριτικές στην Αμερική ήταν πολύ καλές (στο rotten tomatoes έχει πιάσει 92%). Αναμένουμε σύντομα να έρθει και προς τα μέρη μας.

Pε οσο τη σκέφτομαι μου αρέσει περισσοτερο!!!
ολες οι σκηνές ειναι μια και μια με αποκορύφωμα το φιναλε(πιο πολυ παροδιοχαβαλετζιδικια,καφρικια ταινία παρα horror)
οσοι εχετε δει πχ Firefly καταλαβαίνετε τι εννοω…

[SPOILER]
Στη σκηνή με την μηχανή και τον λογο που έβγαλε ο “thor” πρην το αλμα ενω ξεραμε το αποτέλεσμα πεθάναμε στα γελια με τον κολλητό μου
οπως και με τα κινεζακια…

Mερικα αρνητικά το αλλα funny games ξεκίνημα :stuck_out_tongue:
και μερικές τρύπες στο σενάριο…
αλλα κλαιν γάμησε!!!
[/SPOILER]

Ταινιάρα \m/ Να πάτε να την δείτε.
Έξυπνο χιόυμορ, όμορφες ερμηνείες, αισιόδοξη ταινία. Έχει πάρα πολλές στιγμές γέλιου, όμως καταφέρνει και περνάει μηνύματα και σε κάνει και να προβληματίζεσαι.
Ότι καλύτερο έχω δει φέτος :slight_smile:

το είδα και εγώ τούτο! πραγματικά ταινιάρα από τις λίγες!

το cabin in the woods μεγαλη σαπιλα ρε μαγκες…απλα δε μπορω να αναλυσω ποσο κακη ηταν η ταινια απο ηθοποιια μεχρι σεναριο…απορω πως στο διαλο πηρε καλες κριτικες αυτο το πραμα…τα φραγκα μου πισω

ειδα και το hunger games το οποιο πηρε επισης καλες κριτικες…ωραιες ιδεες αλλα καθολου καλα εκτελεσμενες…περναει πολυ επιφανειακα καποια απτα θεωριτικα δυνατα του σημεια αλλα και το pacing ειναι καπως βαρετο καθολη τη διαρκεια του εργου

κριμα,πηγα σινεμα μετα απο πολυ καιρο και ξενερωσα τη ζωη μου να πω την αληθεια

Γενικά τα τελευταία χρόνια οι πολυ καλές ταινίες είναι είδος προς εξαφάνιση. Φέτος να έχω παει κανά δυο φορές σινεμά…

Το Prometheus θα δω σίγουρα, από το trailer φαίνεται καταπληκτικό, και το Rock of Ages για τον χαβαλέ και την μουσική του.

απιστευτα κακη ταινια το cabin in the woods

ειδικα αν πηγαινα νομιζοντας οτι θα δω θριλερ οπως καναν αρκετοι, θα αυτοκτονουσα εκει μεσα

ο επόμενος που θα γράψει για το cabin in the woods το καλο που του θελω να αποθεώσει!!!

γαμάτο ήταν.

χθες ειδα το ποκερ face,περναει ευχαριστα η ωρα

:thumbup::thumbup:

Moλις ειδα το Moonrise Kingdom του Wes Anderson(royal tenenbaums , life aquatic) στο φεστιβαλ Καννων!! Πολυ καλο και αναμενομενο! Περισσοτερα οταν γυρισω… Θα δω Δρακουλα του Αρτζεντο, Lawless με σεναριο Nick Cave και διαφορα!

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!

εχω δει το Dark Shadows με Johnny Depp του Tim Burton…ενω ειχε αρκετο γελιο κι ενδιαφερον μεχρι ενα σημειο προς το τελος εφαγα απιστευτη ξενερα δυστυχως!

Θα γραψω απο βδομαδα για τις ταινιες που ειδα/βλεπω… απλα ενα θα πω ομως:

Ειδα το Lawless του HillCoat σε σεναριο Nick Cave και ηταν παρα πολυ καλο. Πολυ δυνατοι χαρακτηρες και δυνατο στορυ. Tom Hardy, Shia Labeouf, Garry Oldman.

Α … και για να ζηλεψετε λιγο…

ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ NICK CAVE KAI ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ

Πιο πολύ ζηλεύω για το ταξίδι στις Κάννες παρά για την υπογραφή του Cave :stuck_out_tongue:

[B]Men in black 3[/B]

Πάνω κάτω επαναλαμβάνεται η συνταγή των προηγούμενων ταινιών. Αυτό που αλλάζει είναι ο Κει που εδώ τον παίζει σε νεότερη ηλικία ο Τζος Μπρολιν με απόλυτη επιτυχία. Καλός ρυθμός χωρίς κοιλιές, διασκεδαστική ταινία 2 ώρες κυλάνε νεράκι χωρίς να το καταλάβεις, οι αυτοσαρκαστικές ατάκες του Σμιθ είναι πετυχημένες και γενικά η ταινία λέει. Πολύ ωραίο πάντως το ανατρεπτικό φινάλε που αποκαλύπτει πολλά για την σχέση Κει και Τζει.

εχει δει κανεις τη νεα του μπαρτον να πει κανα σχολιο?