o Venom επαιζε υπερβολικά λίγο και ο ξενιστης του, ο Eddie Brock ειχε εξισου παρα πολυ μικρο ρολο-ε κ εμενα δεν μαρεσε καν ο ηθοποιος…μιλαμε για τον μεγαλυτερο εχθρο της Αραχνης και επαιζε κανα μισαωρο…
ε σαν ταινια, τα γνωστα…φρατζα, χορευτικα στα πεζοδρομια και γελαει ο κοζμος…
το spiderman 2 ηταν απαιχτο, και λογω μολινα, ναι, ηταν γαματος! + την θεικη σκηνη στο νοσοκομειο με τα πλοκαμια…evil dead meets spiderman…
Το τρίτο spiderman αν δεν είχε μέσα Venom και γενικά την εξωγήινη στολή θα ήταν και γαμώ τις ταινίες. Ο Sadman ήταν υπέροχος και ο Thomas Haden Church έδωσε πολύ καλή ερμηνεία αλλά έμεινε πολύ πίσω. O Venom ήταν τεράστια αποτυχία.
Κατα τα άλλα μια χαρά μου φάνηκε ο Maguire στον ρόλο του Parker αντίθετα με την Howard στον ρόλο της Gwen που δεν μου άρεσε καθόλου. Το ίδιο ισχύει και για Dunst
Τον Μαγκουαιρ δεν μπορώ να πω ότι τον βρίσκω τραγικό γενικά. Από την άλλη βέβαια όταν προσπαθώ να θυμηθώ κάποιον άλλο ρόλο του πέρα από αυτόν του Parker που να μου άρεσε και να μου έμεινε, δεν μου έρχεται απολύτως τίποτα :lol:
The Amazing Spider-Man!!!
Χαλι μαυρο… πιστεύω τα λεφτα μου τα έκλαψα λιγότερο οταν πηγα στο twilight!!!
Δεν με χάλασε ουτε το σενάριο ουτε οι ηθοποιοί ουτε τα εφε αυτο που με χαλασε ειναι οτι ειχε ΟΛΑ τα κλισε και στερεότυπα μιας αμερικανιας!!!(ειδικα εκει με τους γερανούς δεν άντεξα γελούσα για 1 λεπτο)
για πειτε τωρα τη δείχνει μετα τα credits γιατι το κοψαν κλασικά…
Δεν υπαρχει πιο ευγενικος τροπος να το πω αυτο, ειλικρινα καπου δεν στεκετε καλα στα μυαλα σας οσοι πατε να δειτε spiderman ή οτιδηποτε παρομοιο και μετα το κατηγορειτε για αμερικανια ε. Εντωμεταξυ η σκηνη με τους γερανους ηταν η μονη που μπορει να στο πεταγαν καπως παραπανω στη μουρη…
οχι κανείς λάθος!!
(καταρχήν ειμαι ατομο που ασχολείται με κομικ ,sci fi κτπ)
προσωπικά ειναι η πρωτη φορα που ξενερώνω τοσο σε ταινια σουπερ ηρώα γιατι αμερικανια ειναι και το captain america και το thor και ολα στη ουσια, αλλα οταν πηγα σε αυτα γούσταρα, ξέρω τι παω να δω αλλα πιστευω το γαμισανε το θεμα η συγκεκριμένη!!!
οκ μου αρεσε που ηταν ίσως η πιο “κομιξιστικη” ταινια marvel αλλα μερικά σημεία της ηταν πολυ τραγικά…
[SPOILER]
δεν γινετε να χρησιμοποιείς το ΠΙΟ παλιομοδίτικο αστείο:
-“παιδι μου εισαι καλα”
-“προφανώς οχι γιατι τρωει το χοιρινό σου”
-“γιατι τι εχει το χοιρινό μου”
ή
"παρκερ παι8ανε ο πατερας σου,η μανα σου ο θειος σου εισαι μονος"
και σκαει ο αλλος με το σοτγκαν και λεει “οχι δεν ειναι μονος”
ή οι γερανοι
ή ή ή
παρα πολλα στερεότυπα!!!
[/SPOILER]
τεσπα ή μπορει να ειμαι καθυστερημένος(ή ευγενικότερα δεν παω καλα στα μυαλά) αλλα δεν μου αρεσε…
ειδα [I]amazing spiderman[/I].ο προηγουμενος ηταν φλωρος,αυτος μας βγηκε καγκουρας.εγω προτιμω τον φλωρο-πιτερ παρκερ ομως.
συμφωνω με τον neo για τα κλισε.ειδικα στη σκηνη [SPOILER]που του λεει ο αλλος “δεν εισαι μονος” και οτι ακολουθησε(πεθαινει καποιος και ο αλλος δινει μια υποσχεση και μπλαμπλαμπλα).απανωτα φεισπαλμ[/SPOILER]
βεβαια σαν ταινια ειχε μια πιο σκοτεινη ατμοσφαιρα και αυτο παει στα συν.γενικα για ενα διωρο με ποπκορνια,κοακολες και τα σχετικα καλα ειναι.α και την ειδα σε 3δ.δεν μ αρεσε καθολου.δεν ξερω κυκλοφορει και κανονικα?θα προτιμουσα να την εβλεπα σε κανα θερινο παντως.
παμε τωρα για dark knight rises να πλανταξουμε στο κλαμα.ειδα χθες αφισα και στο τσακ κρατηθηκα να μη τη βουτηξω για το σπιτι.
και αναλωσιμους φυσικα8)
Είσαι η παραγωγός εταιρία του spiderman και θέλεις όπως είναι λογικό να συνεχίζεις με ένα ακόμα sequel μιας πολύ πετυχημένης σειράς. Βλέπεις όμως σχεδόν όλους τους συντελεστές να μην θέλουν να συνεχίσουν πέρα από την τρίτη ταινία (στην οποία ως παραγωγός εταιρία έχεις βάλει πολύ το χεράκι σου στις δουλειές των άλλων για περισσότερα κέρδη-βλέπε Venom). Τι κάνεις λοιπόν; Ένα εντελώς αχρείαστο rebbot για να διασφαλίσεις το box office φυσικά τι άλλο.
Δεν ξέρω αν πρέπει να δηλώσω απογοητευμένος αφού οι προσδοκίες μου δεν ήταν και πολύ ψηλά. Από την άλλη ήταν μια ταινία spiderman, μια πολύ μέτρια και πολύ πρόχειρη ταινία spiderman που δεν έχει κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης. Δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο. Ο Garfiled που απλά δεν έπειθε ως Peter Parker ούτε για 5 δευτερόλεπτα; O Lizard που ήταν ένα μπαστάρδεμα του Green Goblin της πρώτης ταινία με Venom της τρίτης (με ολίγην από… Voldemord που προσωπικά μου θύμισε σε μερικές σκηνές), η ιστορία των γονιών του Parker που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκοπό εξυπηρετούσε; Το μόνο που θα μου μείνει από αυτό που είδα είναι η σκηνή στην βιβλιοθήκη. Ελπίζω να μην υπάρξει sequel. Μπα τελικά δεν ήταν μέτρια, ήταν μια κακή ταινία.