Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Έχει αφιέρωμα στον Αντονιόνι(ποιος είναι αυτός;) αυτή την εβδομάδα.
http://www.athinorama.gr/cinema/newsroom/?edtid=23171

Έλα ντε. Ποιός στον πούτσο είναι αυτός; Που του κάνουν και αφιερώματα;
Ρε τον ξέρει κανένας από σας;

συμφωνω μεχρι και τις τελειες.ΓΤΠ τελειως.δυστυχως εσκασα και εγω 7 ευρω να τη δω στο σινεμα.

DJANGO

ΠΑΡΑ πολυ καλη ταινια με ΑΨΟΓΟ καστ και απιστευτες ερμηνειες…οι 3 πρωταγωνιστες της ταινιας ειναι για οσκαρ,ενω και ο samuel jackson σε δευτερο ρολο σκιζει επισης…

Θα μιλουσαμε για την υπερτατη ταινια αν στο τριτο μερος της διαρκειας δε το γ@μουσε λιγο τη μανα ο ταραντινο,κατα τα αλλα εξαιρετικη ταινια και must see!

Και εγω σε πιστευω Dead, αλλα και εγω θα παω να τη δω :Ρ

Οψομεθα.

Ευτυχώς δεν έχει στο μεγαλύτερο μέρος της σχέση με ρομάντζα κλπ, εστιάζει στην ζωή των δύο πρωταγωνιστών και το στα βήματά τους να γυρίσουν πίσω στην καθημερινότητά τους.

Πολύ ωραία ταινία, κύλησε ευχάριστα, δεν είναι το αριστούργημα που πλασάρουν με τα 8 Οσκαρ, αλλά δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση γιατί πέρα από τις ερμηνείες, είναι απαραίτητα στους Αμερικάνους όλα τα happy end μέσα από τις δυσκολίες που έχουν. Κάτι παραπάνω βασικά από απαραίτητο.

Οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικοί όλοι τους, χάρηκα περισσότερο για τον μεγάλο και τρανό Ντε Νίρο που επιτέλους κάνει μια μεγάλη ερμηνεία.
Ο Κούπερ έχει το δύσκολο έργο και το φέρνει εις πέρας περίφημα. Διπολικός, πονεμένος,πετάει τις καφρίλες του χωρίς να το καταλαβαίνει και είναι ξεκαρδιστικό! Εχει θαυμάσια χημεία και με τον Ντε Νίρο (όπως φάνηκε και στο Limitless) και με την Λόρενς. Η οποία είναι θαυμάσια, καταπληκτική, είναι όπως την φαντάζομαι και στην πραγματικότητα: BITCH! Πότε πονεμένη, πότε γουστάρει ξύλο και καυγάδες. Πραγματικά το πιστεύω, είναι BITCH. Εχει ακόμη το εφηβικό προσωπάκι αλλά αν σε βάλει κάτω σε έχει ξεσκίσει, την μια μπορεί να σε παρακαλάει για ΞΥΛΟ, ττην άλλη να στε αγκαλίτσα και να ναι όλα υπέροχα.

Γενικά ευχάριστη και διασκεδαστική.

ακριβως αυτα :wink: και ο τροπος που επαιζε η Λορενς,μου εφερε ασυναισθητα στο μυαλο την Τζ.Λιουις

Ειχα δει το trailer και εχω ψηθει να την δω οταν βρω την ευκαιρια.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ

λεω να παω σινεμά αλλα το μονο που εχει εδω ειναι το Warm Bodies :confused:

χαλβατζίδικο φαίνεται αλλα μπορει να βγει και φολα το ειδε κανεις??

Ρε τζάιαντς τι γίνεται; Πολλά εισιτήρια κόβει η ταινία μέσα από το ρόκιν :p. Την είδα χθες βράδυ, συμφωνώ 100% μαζί σου. Δόξα & τιμή στον Tarantino που μας γνώρισε έστω και στα 53 του τον Christoph Waltz, μεγάλος ηθοποιός. Ο Σαμουήλ επίσης κόβει κώλους, τρόμαξα να τον αναγνωρίσω.
[I]H κινηματογραφική διασκέδαση σε όλο της το μεγαλείο. [/I]
Α, να επαναλάβω:

[SPOILER]Τι φιλμογραφία έχει φτιάξει στα 38 του ο ΠΣΤΣ ο DiCaprio!!![/SPOILER]

Όντως. Και να σκεφτεί κανείς ότι πολλοί δεν τον έπαιρναν σοβαρά μετά τον Τιτανικό. Όλες οι επιλογές του και οι ερμηνείες του είναι μια και μια.

Ο Πινοσέτ αναγκάζεται μετά από χρόνια δικτατορίας , να δώσει την ευκαιρία στην αντιπολίτευση ενός δημοψηφίσματος για τη νομιμοποίηση της εξουσίας του. Την καμπάνια για το OXI , αναλαμβάνει ο G.G.Bernal , στέλεχος πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρείας. Η ταινία είναι υποψήφια για όσκαρ ξενόγλωσσης νομίζω. Η σκηνοθεσία θυμίζει αρκετά documentary (έχει και πραγματικά πλάνα) , κάτι που την κάνει πλήρως ρεαλιστική (ειδικά τα σημεία αστυνομικής καταστολής κάτι θυμίζουν). Έχει αρκετή δόση χιούμορ, παρουσιάζει όλα τα διαφημιστικά τερτίπια και γενικά πως η εικόνα μπορεί να αποδειχτεί πιο δυνατή από οποιαδήποτε ιδεολογία ή πραγματικότητα. Φαινομενικά θα μπορούσες να την πεις και “κόκκινη” ταινία, αφού η επιχειρηματολογία και η προπαγάνδα των δικτατορικών είναι επιπέδου …Δένδια meets Τέρενς Κουίκ, αλλά εν τέλει νομίζω πως κρατά αποστάσεις. Προτείνεται σίγουρα .

Die Hard 5 γατακια.! John McLane on the road again…

οκ η ταινια δεν φτανει τις προηγουμενς, αλλα περναει αρκετα ευχαριστα η ωρα και γρηγορα.
η φαση με τα αμαξια και την καταδιωξη ειναι ολα τα λεφτα…

Η ταινία όχι μόνο δεν φτάνει τις προηγούμενες, αλλά είναι και αρκετά κατώτερη του 4.
Το οποίο αν και δεν είχε την ατμόσφαιρα των παλιών ταινιών το βρήκα διασκεδαστικότατο.

Αυτό το 5ο μέρος, αν εξαιρέσεις την μπόλικη δράση και το τεράστιο μπατζετ, είναι λίγο από όλες τις απόψεις.

Ευνούχισαν τον McClaine δίνοντάς του 2-3 ατάκες (και αν) με την μια να την επαναλαμβάνει συνέχεια (I’m on vacations), μίκρυναν την διάρκειά του (μόλις 90 λεπτά για Die Hard?) και η ταινία τελειώνει πολύ γρήγορα, και οι διάλογοι είναι το ίδιο κακοί με το τελευταίο Indiana Jones (πάλι father & son thing).
Και το χειρότερο είναι ο τρομερά διαδικαστικός χαρακτήρας της ταινίας. Φαίνεται από την εξολόθρευση των κακών που δεν υπήρχε και ένα σασπενς, μια δυσκολία, μια μάχη του υπεράνθρωπου με κάποιον, μια τριβή, ένα τετ-α-τετ να ανταλλάξουν μπουνίδια.

Στα θετικά η φάση που ο John με το που πατάει καταστρέφει όλη την Μόσχα μπαίνοντας ΑΜΕΣΩΣ στο κλίμα και πάντα το yippi ki yay motherfucker σε σωστή χρήση στο τρελό σκηνικό με το ελικόπτερο.

Δεν πέρασα άσχημα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Το Jack Reacher πρέπει να λέει περισσότερο πάντως.

Ενώ είμαστε έτοιμη να πάμε να δούμε τζάμπα στο Όναρ (δημοτικός κινηματογράφος των Αγίων Ανάργυρων) το rock of ages για 2η φορά, αρχίζει και παίζει αυτό.

Στο διάλειμμα βέβαια μας είπαν ότι πρέπει να ρωτάμε κάθε βδομάδα για το πρόγραμμα γιατί αλλάζει, τέσπα, ωραία ταινία, χωρίς να κόψω φλέβα πάντως…

Ειδα το Warm Bodies και το ευχαριστηθηκα πολυ :stuck_out_tongue:
Καλο humour - σκηνικα και πολυ ευχαριστα περασε η ωρα χωρις να το καταλαβω.
Νταξ με κοπελα πηγα στο σινεμα, αλλα στο τελος μαρεσε!

Φαίνεται μεγάλη καρκινιά. Αντιγραφή τουάλαιτ??
Εντάξει από σενάριο σκίζει…ένα ζόμπι ερωτεύεται. Seriously??

Τέσπα, δε νομίζω να τη δω. Επίσης, κοπέλα=βλέπω μόνο χαζόρομαντικές και καμιά χιουμοριστική άμα λάχει? Δε νομίζω Τάκη.

Και εγω εχει καιρο που το εχω δει το Warm Bodies…
Στην αρχη ηταν καλο και ψιλοκαφρικο μετα ομως με κουρασε αρκετα, κρίμα γιατι μπορουσε να ειναι συμπαθητικό!!

την ειχαμε φαει την φολα…

Οχι μονο, αλλα ειναι πιο επιρρεπεις!
Χαζορομαντζο που λετε αλλα ειχε λιγο πλακα.