iron man 3 και σιγουρα καλυτερο του 2. ενταξει εγω δεν εχω διαβασει τα comics, αλλα πανω κατω καποια πραγματα τα ξερω, οταν κανεις τον mandarin ετσι, sorry μιλαμε για epic φαουλ… η απλα το ειχα εγω αλλιως στο μυαλο μου.
κατα τα αλλα βασιστηκε στο extremis, αλλα ωρες ωρες μου θυμιζε πολυ terminator η φαση. κατα τα αλλα κλασικο iron man, με τον νταουνι jr να ειναι απολαυστικος
Εγω το χω δει απτη Τριτη στη πρεμιερα και ξεπερασε καθε προσδοκια μου.Καμια συγκριση με τα 2 πρωτα,ερχεται με αυρα avengers να σου παρει τα μυαλα.Κομικοδιαλογοι στα καλυτερα τους,σεκανς δρασης πολυ καλες και σεναριο χοντροβασισμενο στο extremis(δηλαδη τη μαλλον καλυτερη ιστορια iron man ever).
Πραγματικα δε πιστευα το ποσο χαιρομουν τη ταινια στο cinema,μιας και τη προηγουμενη μερα ειχα κανει rewatch τα αλλα 2 και μου φανηκαν απλα οκ.
Downey ΕΙΝΑΙ o Tony,μιλαμε για το καλυτερο casting σε υπερηρωα ever που μαλιστα εχει φερει και τους 2 στη κορυφη της δημοτικοτητας τους,πραγμα οχι τυχαιο.
[SPOILER]Οσο για τον Mandarin ηταν περιεργη η αντιμετωπιση εν τελει ΑΛΛΑ τη προτιμησα πολυ περισσοτερο απτο να εχουμε 2 villains που κλασσικα ενωνονται σε μια ταινια με αφελες αποτελεσμα πολυ συχνα.
Και πολυ καλυτερη αντιμετωπιση του θεματος “τρομοκρατια” σε σχεση με το 3ο dark knight συν ομορφο κλεισιμο ματιου για enemy within και πετρελαιο-καταστροφη bp,που οκ σε αμερικανικη ταινια hollywood και super-hero δε περιμενεις ευκολα μη πατριωτικες αναφορες
Η μονη σχετικη απογοητευση ηταν η after credits σκηνη να φανταστειτε.[/SPOILER]
Οποιος ευχαριστηθηκε το Avengers,και δεν ξερω κανενα που να μην,να τρεξει στο cinema…
αγαπητε σορρυ αλλα νομιζω μιλαει πολυ ο φανμποισμος σου!
οκ εμενα δεν μου αρεσε η αλλαγη αυτη καθολου, θα προτιμουσα πχ
[SPOILER]να τα εκανε ολα πουτανα στο τελος και να ηταν vilain σε επομενο avengers ή να συνεχιζε αλλιως η ταινια τελος παντων[/SPOILER]
Ειναι πιθανο
[SPOILER]Ειπα οτι ηταν περιεργη επιλογη και δε με ξετρελανε απλα το ειδα ως κατι διαφορετικο και εν τελει δε με χαλασε.Στο επομενο avengers εχουμε thano!
Συμφωνεις παντως οτι ηταν πολυ ανωτερο απτο 2 ετσι?
Ελπιζω στο Phase 2 με Thor,Captain America kai Guardians που ερχονται να δωσουν αντιστοιχη προσοχη και χρημα για να μας αρρωστησουν τελειως 8) [/SPOILER]
φυσικα και ηταν ανωτερο του 2, το ειπα και στο 1ο μου ποστ. δεν τιθεται θεμα.
scary movie 5
ειχε κατι καλα αλλα ηταν μετρια
αιρονμαν 3:αηδια,ξερατο,ανακατευτηκα.
αυτα.
[B]Iron Man 3[/B]
Το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Σίγουρα το καλύτερο από τα 3. Τον Μανταριν δεν τον θυμάμαι πως ήταν στο comic και δεν με χάλασε πως τον έδειξαν. Όπως και να έχει σεναριάκα λειτούργησε άψογα νομίζω άρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Ο Robert D.J. ήταν απλά απολαυστικός. Καλύτερος από ποτέ[SPOILER] πέτυχε η απόφαση να τον αφήσουν εκτός στολής για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας[/SPOILER] Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν το φινάλε και αυτό κυρίως επειδή μας έρχεται και το δεύτερο avengers, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλούσαμε για πολύ όμορφο κλείσιμο.
Επίσης μόνο οι true fans έμειναν στο τέλος μετά τα credits.
δυστυχώς στο σινεμά της πόλης μου δεν τα αφήνει τα credits και μερικά δεύτερα μετά το κλείνει [-X
Αναμενόμενα καλό το [B]Iron Man 3[/B], κλασική αμερικανιά του κερατά, πιο εντυπωσιακό από τα άλλα δύο, τρομερή δουλειά σε εφέ και ήχο, σταθερά απολαυστικός ο πιο κουλ ηθοποιός του Hollywood, εξαιρετικός σε ρόλο έκπληξη και ο Ben Kingsley.
Γενικά με κεκτημένη ταχύτητα από τους Avengers και με ωραίο φινάλε, να δούμε τώρα πως θα το κολλήσουν με το 2ο μέρος τους.
Η σκηνή μετά τα credits δεν άξιζε την αναμονή πάντως.
λεπον την περασμένη βδομάδα ειδα [B]iron man3[/B] μεγάλη απογοήτευση η ταινία προσωπικά την βαζω πιο κατω και απο το 2… Αυτη η αίσθηση 90ς που πηγαν να βγάλουν απέτυχε και οδήγησε σε πολλα fails… meh
Χθες ειδα [B]evil dead[/B], κακα τα ψέματα εδω ημουν προετοιμασμένος για μετριότητα…
“The most terrifying film you will ever experience” ωραια λεω τουλάχιστον να δούμε κατι σιχαμενο κλάσης martyrs, ουτε καν(στο walking dead εχει πιο πολυ)
Απο την παρεα ημουν ο μονος που εχω δει τα παλια και τα εχω στο τοπ10 αγαπημένων ever, δηλαδή τους αλλους τους αρεσε καπως εγω την βαζω στις χειρότερες που εχω δει σινεμά!! (τουλάχιστον το battleship ειχε ωραια εφε :P) Αυτο βέβαια μπορει να οφείλετε και σε δικο μου κομπλεξ που πιστευω οτι βεβήλωσαν το ονομα του evil dead και η ταινια να ειναι μια χαρα… mehx2
Scary MoVie
ωραίο,
επίσης ερωτευμένος
[SPOILER][/SPOILER]
ειδα το evil dead…κατα την γνωμη μου ενα αξιοπρεπες θριλερ…δεν μετανιωσα που πηγα…
καμμια σχεση βεβαια με το original το οποιο γαμει και δερνει φλωρους…
το trance κανεις?
Σημερα το ειδα.Εχει καποιες καλες ιδεες,αλλα το εχει περιπλεξει πολυ το θεμα ο σκηνοθετης και καπου χαθηκε το αρχικο ενδιαφερον του θεατη…Οι αντρες παντως θα βγειτε με ενα τεραστιο χαμογελο απο την αιθουσα,μονο και μονο για την επιμαχη σκηνη με την Rosariο!Σοκ και αγνο δεος!
Νομίζω ότι αν απλά πήγαινα να δω ένα θριλεράκι με το όνομα [B]Evil Dead[/B] θα γούσταρα σήμερα. Επειδή έχω δει τα παλιά είχε κάποια κοινά σημεία, και όχι “καμία σχέση” όπως είπε ο Σταρστραρκ, και εκεί σύγκρινα την πλοκή ξενερώνοντας λίγο.
[SPOILER]Το πως ξεκινά η υπόθεση, το δάσος, το υπόγειο, κτλ ήταν από το original. Αλλά εκεί που ζωντανεύει κανονικά η άλλη με ξενέρωσε, το χάλασε. Τα γαμάου στο τέλος βαρετά και αναμενόμενα. [/SPOILER]
Πέρα από αυτά καλή σπλατεριά, δηλαδή είχε extreme σκηνές, αίμα κτλ. Κάποιος μη εξοικειωμένος με τέτοιες ταινίες θεωρώ ότι άνετα γουστάρει αυτό που είδε, το προτείνει σε άσχετους, σιχαίνεται και λίγο από τη φάση.
Άγνωστη η πρωταγωνίστρια αλλά έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της.
Σπάστηκα λίγο με τα Οντεον σήμερα γιατί ένιωθα ότι είχαν πάρα πολύ δυνατά τον ήχο. Μπορεί να μου φάνηκε.
κ εγω odeon το ειδα χθες μια χαρα με φανηκε ο ηχος…!!
καλη φαση το evil dead γελασαμε ειχε πολυ αιμα και ολα τα καλα αλλα πιστευω μπορουσαν να το κανουν ΠΟΛΥ καλυτερο…το οριτζιναλ δε φτανετε…!!
Σε λιγο φευγω για village και fast and furious 6 θα τοποθετηθω το βραδυ αν και ειμαι σιγουρος οτι θα γαμαει και αυτη
[U][B]BlancaNieves[/B][/U]
Η ισπανική εκδοχή του αφιερώματος στο βουβό κινηματογράφο.Αναμενόμενη η σύγκριση με το ‘The Artist’, αν και διαφορετικές ταινίες.Το BlancaNieves είναι η διασκευή της Χιονάτης με background τη Σεβίλλη και τις ταυρομαχίες. Δίνει τη σωστή υπόσταση στο σκοτεινό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ. Η μουσική (κυρίως φλαμένκο με ακουστική κιθάρα) συνοδεύει ιδανικά την εικόνα η οποία είναι αρκετά περιγραφική, για να καλύψει την απουσία διαλόγων. Δείτε το, διαμαντάκι.
Κατά τ’ άλλα ο εξοπλισμός σε θερινό σινεμά της Αθήνα, ήταν για άλλη μια φορά απογοητευτικός. Όποιος έχει προτάσεις για τα καλύτερα θερινά εδώ πέρα , ας μιλήσει.