Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Eιδα Star Trek; Into Darkness.
Πολυ ευχαριστη ταινια, με μπολικη δραση, references και φυσικα τον θεο Benedict Cumberbatch.
Ο JayJay δεν απογοητευει οπτικα, αλλα μη περιμενετε πολλα απο τη πλοκη. Easy mode ιστοριουλα στο περιβαλλον του Star Trek.
Ακομα και ο Sylar μου αρεσε που τον αντιπαθουσα πολυ.

KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Γαμησε το fast and furious 6 αλλα το καλυτερο που ολη η αιθουσα σηκωθηκε στον αερα ηταν που μας εδειξε στο τρειλερ για το 7 οτι θα παιζει στον ρολο του κακου [SPOILER]ο Τζεισον Στειθαμ ρε μουναρες :yahoo:[/SPOILER]

Υπάρχει και στο youtube αυτό με τον Statham, σκοτώνει τον κινέζο τον Han και μάλλον θα έχει το ρόλο του αδερφού του Shaw. Ότι κι αν παίξει ταιριάζει απόλυτα στη σειρά σαν μέγιστη οδηγάρα που ήταν στα Transporter.

Να φανταστώ είσαι Αγγλία και το είδες; Επειδή τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες βγαίνει Ιούλιο.

Αυτο ακριβως το τρειλερ εδειξε.Και εγω πιστευω τον αδερφο του shaw οτι θα παιξει.Φαντασου τι επος θα ειναι με Ντιζελ,Στειθαμ και Κρις δε Ροκ της πουτανας θα γινει.Περιμενω με ανυπομονησια :D.Εντωμεταξυ διαβασα σε μια εφημεριδα οτι ο Ντιζελ θελει να γυρισει fast and furious στην Ελλαδα!!!Λετε να ειναι το επομενο;;;

Nαι Αγγλια, εχει βγει καμποσο καιρο νομιζω.
Δε το ηξερα αυτο με την υπολοιπη Ευρωπη οτι βγαινει τοσο αργα.
Τοσους Αγγλους ηθοποιους εχει, λογικο!

Fast 6… Πέραν των προσδοκιών μου. Το καλύτερο μέχρι στιγμής… (εννοείται με την αντίστοιχη δόση υπερβολής έτσ που περιμένει κανείςι…)

Σε ένα σημείο ξενέρωσα και νόμιζα ότι είχε τελειώσει η ταινία… Αλλά ευτυχώς είχε κι άλλο…

[SPOILER]
Ευτυχώς που τα Fast&Furious πλέον έχουν ξεφύγει πέρα από το “καγκουροφτιάξιμο” των αυτοκινήτων και έχουν εξελιχθεί σε μια, κατα τα άλλα, ευχάριστη περιπέτεια δράσης…[/SPOILER]

ΟΚ… αν δούμε και το 7 στην Ελλάδα… 8O

Chris Rock=μαύρος φέηλ κωμικός
Dwayne “The Rock” Johnson=κτηνάρα πρώην WWE

Και τα δύο μαζί αποκλείεται.

Έχεις Βιν Ντίζελ, έχεις Ροκ, βάζεις και Στάθαμ, πάει για πυρηνική έκρηξη το πράγμα!

Trance, ταινιαρα, ακομα μαζευω τα μυαλα μου απο το πατωμα!

Hangover III

SPOILERσε καμία περίπτωση σαν το 1ο[/SPOILER]

SPOILERόλα τα λ7 η τελευταία σκηνή μετά τους τίτλους τέλους! ίσως και η αφορμή για 4ο
τον καημένο τον Stu (οδοντίατρο) :lol::lol::lol: [/SPOILER]

Όχι σήμερα, την Τετάρτη για την ακρίβεια, στο Ταινιόραμα 2 ταινίες των αδερφών Taviani (στην τρίτη Sotto il segno dello scorpione του '69 φύγαμε), τα La Notte Di San Lorenzo και Padre Padrone…εξαιρετικές και οι 2, jiopas η γνώμη σου;;

Τι λέει από οργάνωση το φετινό; Σήμερα θα πάω πρώτη φορά μάλλον

Μια χαρά κομπλέ είναι, ο μαλάκας διαρκείας έπρεπε να βγάλω, μόνο 30 ευρώ έχει…

Μετράει πολύ το διαρκείας. Πέρυσι τα έβγαλε αέρα τα λεφτά του.

[B]Üç maymun (Three Monkeys) ( 2008 )[/B]

Ταινιόραμα 2013 λοιπόν.
Πρώτη μου παρουσία με μια ταινία δύσκολη. Ακόμα και για σινεφίλ. Δουλειά του Τούρκου σκηνοθέτη Nuri Bilge Ceylan, δεν είχα δει κάτι δικό του πιο πριν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και αν θα ξαναδω. Χοντρά χοντρά, αφορά την ιστορία μιας τριμελούς οικογένειας και το πως η ζωή τους μπλέκει μέσα στην κοινωνική/πολιτική διαφθορά αλλά και το ξέφτισμα που αυτή προκαλεί στην ανθρώπινη ψυχή. Αργή κινηματογράφηση, στεγνός ρεαλισμός με ελάχιστες πινελιές “απόδρασης” από την πραγματικότητα, μεγάλες σιωπές, αρκετά όμορφα πλάνα. Έχει ενδιαφέρον, θέλει να πει κάτι σημαντικό αλλά με κούρασε ακόμα και στα 110’ που διαρκεί. Ίσως εγώ θέλω το σινεμά μου λίγο πιο έντονο, τεταμένο και λιγότερο “πλάγιο”. Γιατί ρεαλισμός (βασικά κυνισμός) ήταν και το “Naked” του Leigh αλλά σε κρατούσε. Δεν ξέρω αν το προτείνω, δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα όμως κιόλας.

Καλό! και κάτι το διαφορετικό. “Κυλάει” κάπως παραπάνω από ευχάριστα η όλη ταινία…

Δε ξέρω αν αξίζει σε 3D… Νομίζω ότι μερικές σκηνές όντως θα λένε… Αλλά που λεφτά…

Άντε κι αύριο πάμε για After Earth και βλέπουμε…
8)

…πάω για το τρίτο Χανγκόβερ, απόψε…εεε να γελάσουμε και λίγο:):!:

πολυ θα γελασεις
Στο εγγυομαι!!!

…ότι γέλασα, γέλασα, και όταν σε μια κωμωδία γελάς με την ψυχή σου, σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά…η πιο Γαλιφιανάκης απ’τις τρεις ταινίες…επίσης δεν είναι νά’σαι ζωάκι και να παίζεις στο Χανγκόβερ:p :slight_smile: :!: