Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

stef πες μου ειλικρινά… η τελευταία σκηνή δεν τα σπάει???

Μήπως βγάλουν και κανένα ακόμη… (reunion ξέρω γω κι έτσι…)

δεν ξερω ,τριλογια ειπαν οτι ειναι.
Αλλωστε επρεπε να βαλουν ενα γαμο κι ενα μεθυσι στην ταινια και το εβαλαν στο τελος

Το είδα σήμερα κι εγώ, με ένα μόνιμο χαμόγελο. Πόσο να τα γαμάει όλα ο Alan Garner!!! Και η χοντρούλα που τον πήρε κουκλί, ζήλεψα θέλω κι εγώ μία δικιά μου. :stuck_out_tongue: Μακάρι να το μετανιώσουν να βγάλουν και τέταρτο αλλά χλωμό.

…αν μιλάς-γράφεις γιαυτήν στους τίτλους, ναι τα σπάει άσχημα:):!:

ξερει κανεις αυτη η προσφορα που λεει στο ΝΑΝΑ στη δαφνη οτι τεταρτες κυριακες μπαινουν 2 ατομα μ ενα εισητηριο αν εννοει αυτη που πρεπει πρωτα να στειλεις sms σε vodafone η cosmote;;

Tετάρτες Κυριακές; Νόμιζα ότι ήταν Τετάρτες Πέμπτες.
Αλλά ναι, πας έτσι χύμα και πληρώνεις 1 εισιτήριο για δύο άτομα, ούτε σμσ ούτε άλλες μαλακίες.

ναι πεμπτες οχι κυριακες μλκια ειπα
οκ θενκς 8)

Είδα το Hangover χθες…μια χαρά πέρασα, είχε πολύ γέλιο! Και καλή μουσική από ΝΙΝ και Phil Collins μέχρι Danzig και Sabbath! Ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό χαλάρωμα!

Εξαιρετικό και πορωτικό το Man of Steel. Επιτέλους, μια καλή ταινία Superman, δεν βαριέσαι λεπτό.

Πολύ καλά δομημένη ιστορία, και πολύ καλός ο Χένρης στον κεντρικό ρόλο. Αυτός όμως που ήταν πραγματικά αποθέωση, ήταν ο Ζοντ.

Must για τους οπαδούς των super heroes της dc.

ωχ! αν ο [B]savax[/B] το εννοεί 100%, παίζει τότε να πρόκειται για μια από τις καλύτερες δημιουργίες [I](αν όχι Η καλύτερη)[/I] του Ζακ Σναϊντερ…
Κι από το τρέϊλερ, περισσότερο σαν κάτι κινηματογραφημένο από Σπήλμπεργκ μου φάνηκε, παρά κάτι που βγήκε από τα χέρια του σκηνοθέτη των 300.

[I]Ψήνομαι λοιπόν…[/I]

Μέχρι στιγμής πάντως, και σε ξένα αλλά και σε ελληνικά site, η ταινία έχει φάει κράξιμο από κριτικούς, ενώ στον κόσμο έχει σαφώς καλύτερη αποδοχή.

Στα ξένα έχει πάρει και μερικές καλές κριτικές. Εδώ στα δικά μας μέρη νομίζω ο Snyder μετά τους 300 ότι και αν βγάλει κράξιμο θα τρώει από τους κριτικούς.

Πάντως οι έλληνες κριτικοί είναι ίσως και οι χειρότεροι για να κρίνουν ταινία φαντασίας και ειδικά super hero.

world war z. ενταξει συμπαθητικο και αρκετη δραση με το καλημερα. εναλλακτικοι τιτλοι βεβαια “καταραμενα ζομπι, βαρεθηκα να σας βλεπω” ή “μπραντ ο ατσαλακωτος”…:lol:

Monsters University χθες. Εντάξει, χαριτωμένο καρτουν με πολύ πλάκα κ γενικά γέλαγες με τις μαλακίες που κάνουν τα τέρατα στη σχολή και όλο το concept της φοιτητικής ζωής. Απλά υστερούσε σαφώς της πρώτης πολύ καλής ταινίας που είχε βγει προ δεκαετίας, μερικές ιδέες θα μπορύσαν να είχαν αξιοποιηθεί καλύτερα.

Man of Steel

Την περίμενα πως και πως αφού όλα τα trailer ήταν αρκετά ψαρωτικά και το όνομα του Nolan στην παραγωγή άφηνε πολλές ελπίδες για κάτι πολύ ξεχωριστό… που τελικά δεν ήρθε ποτέ.
Καλή ταινία γενικά αλλά δυστυχώς ο Snyder εδώ έδειξε πως θα είναι για πάντα στην κατηγορία Michael Bay και τίποτα παραπάνω. Ο τύπος φτιάχνετε με το να καταστρέφει, δεν έχω ξαναδεί τόσους ουρανοξύστες να πέφτουν και τόσο ντουβάρια να γκρεμίζονται. Κρίμα γιατί τα story με τους 2 πατεράδες του και τις σχέσεις του με αυτούς είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον που η ταινία σεναριακά ξεμπέρδεψε με 3-4 σκηνές flashback (με τον Kent) και 2-3 σκηνές με το φάντασμα του Τζορ-Ελ.

Σε σύγκριση πάντως με το …returns του Singer αυτό ήταν ταινιάρα.

Μόλις γύρισα από θερινό σινεμά στα Πατήσια όπου είδα το [B][I]Πριν τα Μεσάνυχτα.[/I][/B] Τι άλλο θες στη ζωή σου δηλαδή!

Ευτυχία.
Δεν πρόκειται καν να μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με τις δύο προηγούμενες - Ξημέρωμα και Ηλιοβασίλεμα - ούτε να αναφερθώ στη διαφορά στο feeling κτλ. Αυτό που έχει σημασία - το μόνο, βασικά - είναι ότι μετά από εννιά χρόνια ξαναείδα ταινία με τον Τζέσι και την Σελίν, έτσι, να λένε για ό,τι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς, να μη μπορούν να το βουλώσουν ακόμα κι όταν πάνε να κάνουνε σεξ. Απλά το λατρεύω αυτό το κινηματογραφικό ζευγάρι, είναι το αγαπημένο μου, νιώθω σαν γκόμενα που το γράφω αλλά δε με νοιάζει καν. Υπάρχουν ταινίες που απλά σ’ αρέσουν ή δε σ’ αρέσουν, και υπάρχει και αυτή η τριλογία. :slight_smile:

το λαθος πολλων ειναι οτι πανε να δουν αυτο το εργο χωρις να εχουνε δει καν τα προηγουμενα δυο. το αποτελεσμα ειναι να ξενερωνουν και να λενε βλακειες, αλλα ειναι οπως τα λες. ειναι λατρεια αυτο το κινηματογραφικο ζευγαρι.

Βέβαια, κι εγώ μια αντίστοιχη μαλακία είχα κάνει πριν εννιά χρόνια: είχα δει το Πριν το Ηλιοβασίλεμα χωρίς να έχω δει το Πριν το Ξημέρωμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε λάτρεψα και την πρώτη μετά. Πάντως ναι, κι εγώ σε όλους θα έλεγα να κάτσουν να δουν τα δύο παλιά και μετά να δουν και το καινούριο. Να καταλάβουν και καλύτερα τι παίζει δηλαδή, γιατί πολλά πράγματα ο Λινκλέητερ (και πολύ καλά κάνει) τα παρουσιάζει χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις και βασίζονται στο παρελθόν.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Ακριβώς οι σκέψεις μου.

…έχοντας δει τα πρώτα δύο, τα οποία κιέχω λατρέψει, μάλλον αυτό το σκ, θα δω, ελπίζω σε θερινό, και το τρίτο…σε θερινό θά’ναι ακόμα πιο καλή η φάση:):!: