Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Ο Josh Hartnett , που εμφανιζεται και στην πρωτη πρωτη σκηνη της ταινιας, ως πληρωμενος δολοφονος. Ουσιαστικα μας δειχνει οτι τελικα σκοτωνει και την κοπελα στο τελος, μαλλον… :?

Επηρεασμένη από πρόσφατα γεγονότα, θα βάλω να δω το ‘‘1984’’ για πολλοστή φορά… Τέλεια ταινία…

eida to “The Hills Have Eyes” kalo thrilleraki me arketh via alla oxi ipervolikh, mono pou parahtan “pseftiko” se orismenes skhnes kai den borusa na katalavw an epainuse h an koroideve to amerikaniko oneiro kai to “patris thriskeia oikogeneia”
pantws kati ap’ta 2 ekane.

40-year old virgin.
Κανα-δυο καλες στιγμες αλλα απο καποια στιγμη και επειτα πιανεις τον εαυτο σου να παρακαλαει “Αντε απαυτοθειτε να παμε και σπιτια μας”

Αγνωστος κοσμος.
Απιστευτη βαρεμαρα, προτιμουσα να κοιταω το παγακι στο φραπε μου να λυωνει παρα αυτο, παντελης ελλειψη σεναριου…

Silent Hill

Ως μέγα λάτρης του παιχνιδιού, περίμενα να απογοητευτώ από την ταινία νομίζοντας ότι θα δω μια αμερικανιά τύπου Resident Evil.
Όμως όχι, η ταινία ήταν πολύ καλή. Οι σκηνές θύμιζαν καρμπόν μερικά σημεία στο παιχνίδι (ειδίκα το σημειο που μπαίνουν στο Sillent Hill). Δεν αναπαρήγαν ακριβώς το Sillent Hill 1 αλλά το “μπόλιασαν” με το Sillent Hill 2. Ελάχιστοι πυροβολισμοί, αρκετό saspens και φυσικά αποκρυφισμός κάτι που χαρακτηρίζει το Sillent Hill.

Εύγε, θα περιμένω με αγωνία το 2.

Rasomon-Kurosawa

Fright night:Κλασσικο θριλερακι που μπλεκει βαμπιρ, λυκους, νυχτεριδες κι αραχνες. Καλο αλλα πολυ 80’s…

House of the dead: Νταξει ειπαμε “based on the video game…” αλλα ωρες ωρες ενιωθα τοσο πολυ σαν να επαιζα οντως το παιχνιδι που ηθελα να ανεβω level… :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kαλά η ατάκα σου γάμησε! Φοβερή! Γέλαγα με τις ώρες όταν το διάβασα! Άσε που μ έψησες να δω και την ταινία… :smiley:

‘‘Before Sunrise’’ + ‘‘Before Sunset’’ ασυνηθιστα καλες ταινιες… με μονο 2 πρωταγωνιστες στην ουσια…

thn tainia me ton colin farell ennoeis??
ela re,giati de sou arese? :frowning: egw th vrhka polu endiaferousa an kai genika den polu-milousan!

MILLION DOLLAR BABY (MILLION DOLLAR BABY)

Ηθοποιοί:
Κλιντ Ιστγουντ, Χίλαρυ Σουόνκ, Μόργκαν Φρίμαν, Τζέι Μπάρουτσελ

Σκηνοθέτης:
Κλιντ Ιστγουντ

Παραγωγή: 2004
Διάρκεια: 128 min
Είδος: Δράμα

Αmelie…
Αν και περιεργο εργο, ηταν καλο.Δεν ξετρελαθηκα κιολας!

Superman returns.
Πολύ μεγάλο (2,5 ώρες κοντά) και όχι πολύ περιπετειώδες. Άσε που θα έπρεπε να υπάρχει και μεγαλύτερη συνοχή με τα προηγούμενα (θεωρητικά πέρασαν 4 χρόνια από την τελευταία ταινία -κάπου στο '80 ή αρχές '90- και ξαφνικά εμφανίστηκαν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές :P).

Σαν ντοκιμαντερ θα ηταν καλυτερο. :stuck_out_tongue: Μονο τα τοπια αξιζαν(και μαλιστα πολυ!)
Τωρα αυτο που περπατουσαν… περπατουσαν…και δεν μιλουσαν εσενα σου αρεσε; Σαν ταινια του Αγγελοπουλου ηταν… Ασε που απο σεναριο μηδεν… :?

Blackmore’s Night Live

Ta Porfira Potamia xtes kai shmera Ta Porfira Potamia 2, poli kala kai ta 2 me to deftero na exei to “I Wanna Be Your Dog” twn Stooges.

Χτες ειδα το lucky number Slevin στο σινεμα. Αξιζε τον κοπο. Απροσμενα ευχαριστο με πολλες ανατροπες. Μου θυμισε λιγο τους Συνηθεις Υποπτους σ’αυτο το θεμα, αλλα δεν ειναι επ’ουδενι τοσο καλο. Λογικο αλλωστε.
Πρεπει επισης να ξαναδω το V for Vendetta. Μπορει καποια φορα να σταματησω να συγκινουμαι στο τελος, αν και δεν το νομιζω.

Ρε… Εγώ έχω μπερδευτεί τώρα… Δεν ξέρω τι να πάρω να δω.
Θέλω ένα θριλερ, να τρομάξω απαίσια και τρισάθλια!
Τι να πάρω; :cry:
Γουστάρω τρελά βαμπιρ και στοιχειά και τέτοια. Αλλά όποιος θέλει να προτείνει κάτι άλλο… Ελάτε, ρίχτε!

Δεν ξερω αν ειναι αυτα που ζητας, αλλα μπορεις να παρεις το The Shining και το The eye.

Boreis na pareis kai to Halloween, mono to No.1 omws giati ta alla…