Και οχι το ριμεϊκ, το κανονικο του Καρπεντερ. Αν και δεν εχει στοιχεια και λαμιες αυτο.
[quote=“sofi-k”]
Σαν ντοκιμαντερ θα ηταν καλυτερο. Μονο τα τοπια αξιζαν(και μαλιστα πολυ!)
Τωρα αυτο που περπατουσαν… περπατουσαν…και δεν μιλουσαν εσενα σου αρεσε; Σαν ταινια του Αγγελοπουλου ηταν… Ασε που απο σεναριο μηδεν… :?[/quote]
Καλά όντως τα τοπία ήταν φοβερά…
Πάντως και ο κόλιν ήταν θεός!!!Από σενάριο δεν πήγαινε και πολύ άσχημα μωρέ…
Δεν ξέρω,εμένα καλή μου είχε φανεί!
Σήμερα είδα το Υπερηφάνεια και προκατάληψη,που ήταν αρκετά καλό-αν και δε μου άρεσε καθόλου αυτή η εποχή-και τον επίμονο κηπουρό…πολύ ωραία ταινία και με ενδιαφέρον σενάριο!
Νightmare σου προτεινω το Hostel.
Μπορει να μην εχει vampires ή ο,τι αλλο προτιμας αλλα ειναι πολυ “αληθινο” θριλερ.Αν και για μενα προσωπικα,χαρακτηριζεται ακομη και ως αρρωστημενο. :roll:
Αν συχαινεσαι ευκολα,μη το παρεις!
Δεν ειναι θεμα σιχασιας, [size=6]SPOILER[/size] εκει ας πουμε που του κοβει τον Αχιλλειο τενοντα δεν νομιζω να σιχαινεται κανεις. Απλα αηδιαζει απο την ωμη βια. Οπως και στην φαση με το φλογιστρο(?) στο ματι της Κινεζας, οπως κι εκει που κοπανανε τα μωρα τα κεφαλια των “κακων” με τα κοτρωνια.[size=6]ΤΕΛΟΣ SPOILER[/size]
Παραειναι αρρωστο και δεν θα μπορουσα να πω οτι ειναι θριλερ.
“Αγάπα με αν τολμάς”. Πάρα μα πάρα πολύ ωραία γαλλική ταινία! Τρομερή σκηνοθεσία και τρελό σενάριο!!! Μη σας ξεγελάει ο τίτλος, η ταινία είναι πολύ μπροστά…
Indeed, αν και δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια στις “ευρωπαικες” ταινιες(οπως δεν μου αρεσε π.χ. το “η ζωη ειναι ωραια”), η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη με ωραιες ανατροπες και “περιεργα” και με πολυ καλους πρωταγωνιστες(ειδικα η κοπελιτσα).
Nightmare, μπορεις να παρεις το Land of the dead του Ρομερο(οπως και το House of the dead,και το Dawn of the dead αν και δεν νομιζω να τρομαξεις…), το Fright night(1 & 2), Evil Eyes και δες και το Οι Απεθαντοι(εκει να δεις τρομαρα…μετα που θα πληρωνεις για την ταινια στο βιντεο κλαμπ :lol: ) και αμα βρεις χειροτερα εγω θα τα σκισω τα πτυχια μου…
οh, it doesn’t matter!
Δε πα’ να σιχαίνομαι… Εγώ να τρομάξω/ να ξεράσω/ να αηδιάσω θέλω… Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο… Thanx guys… Θα έχω να βλέπω θριλερ και αυτή την εβδομάδα…
Μια αηδια και μιση ειναι…Απ’τις χειροτερες ταινιες που εχω δει…(Btw σας αρεσε;)
Σε καμια περιπτωση θριλερ…κι αν εχεις συνηθισει σε ταινιες με ωμη βια θα ελεγα οτι για μενα τουλαχιστον μου ηταν απλα αδιαφορη…Ουτε λιγο τρομο, μια ανατριχιλα βρε αδερφε,κατι να με τσιτωσει λιγουλακι;;;Μα τιποτα…Ουτε εναν κομπο στο στομαχι…Κριμα, το περιμενα καλυτερο
Επισης για την φιλη Nightmare : Μπες στο www.horror-movies.gr και θα βρεις μπολικο πραγμα και με κριτικες για να ξερεις και περιπου τι θα δεις…
ta eipame gia to Hostel, einai mia moufa me olh th shmasia ths leksews kai aporw giati htan paragogos o Tarantino, ti via kai prasina aloga afta pou edeixne einai gia gelia, an theleis na anatrixiaseis h estw na sokaristeis ligo pare tainia tou Takashi Miike, to Itchi The Killer gia paradeigma.
Περιμένετε όλοι ρε να φέρω το μπλοκάκι μου!
Ναι κοιταξε, για να το λες αυτο κατι παραπανω θα ξερεις διοτι δεν ασχολουμαι πολυ με τις ταινιες.Απλα αυτο που ειδα εμενα μου αρεσε χωρις να με τρελαινει.Γουστα.
ειδα το ‘‘σε βλεπω’’(ωραίο οχι όσο τρομακτικό περίμενα) και τον ‘‘εξορκισμο της εμιλι ροουζ’’(χλυαρό-δεν θυμίζε πολύ θρίλερ…ισως έφταιγε και η λεζάντα’‘η πιο τρομακτική ταινία μετά τον εξορκιστή’’-καμία σχέση)
όντως… Και για τις δυο ταινίες άκουσα τα πάντα. Και αποδείχτηκαν μαλακίες. (η Έμιλυ Ρόουζ τουλάχιστον. Αν και προβληματίστηκα προς στιγμήν…)
tis proalles eida to “Old School” gamw ta gelia kai ena “Punch Drunk Love” h kapws etsi me ton Adam Sadler, kalo itan. Epishs eida kai to cult aristoutgima “The Warriors”.
8O εγω τα επαιξα με αυτη τη ταινια! 8O
πολυ μα πολυ τρομακτικη… αφου να φανταστεις δεν την ειδα μεχρι το τελος
8O εγω τα επαιξα με αυτη τη ταινια! 8O
πολυ μα πολυ τρομακτικη… αφου να φανταστεις δεν την ειδα μεχρι το τελος[/quote]
8O 8O 8O
πλάκα κάνεις…!!! Το καλύτερο σημείο ήταν εκεί που είχε πάει στον στάβλο και προσπάθησαν να της κάνουν εκεί εξορκισμό. Εγώ απλά ανατρίχιαζα όταν έπαιρνε εκείνες τις περίεργες στάσεις και ακούγονταν κάτι “κρακ κρακ κρακ”! Πώς δεν σκόρπησε η κοπέλα… :roll:
Καλη ταινια που ειδα τελευταια ειναι το “end of the spear”
Απείχα καιρό αλλά τελευταία είδα μαζεμένα τα East of Eden, El Mariachi, V for Vendetta.
Γιούπι και στα τρία.
Παιζει να ειναι η καλυτερη ταινια που ειδα απ’οσες βγηκαν τα τελευταια 3 χρονια.
Ειδα μια γαλλικη μεταφορα μυθιστορηματος της Αγκαθα Κριστι. Βεβαια το προσαρμοσαν στον 21ο αιωνα, αλλα νταξει…
V for Vendetta ηταν κορυφαια ταινια.Απο τις πιο εξυπνες που εχω δει ποτε