Rock documentary για την ιστορία της ηλ. κιθάρας με Page, Clapton, Allman Bros, Les Paul, Leo Fender και πολλούς ακόμα…
Ειδα τους Πειρατες της Καραιβικης 2.Καλο,αλλα δεν μου αρεσε οσο το πρωτο.Μου φανηκε μαλιστα λιγο υπερβολικο και το μαμισαν λιγο με τα ερωτικα τους…
to "the hill’s have eyes"remake.pio splatter kai ligo pio arrwsto apo to cult aristourghma toy craven :twisted:
Τον “Χρησμό Της Πεταλούδας”. Τα 'χα βάλει πείσμα να μην κοιμηθώ. Η αδερφή μου μού έλεγε ότι φοβάται και μέσα σε μια ώρα ροχάλιζε! Έλεος… :?
Ποσο ειναι η αδερφη σου?
- Why?
Αστο, μικρη ειναι.
Έλα τώρα… Αδερφή μου είναι. Και λίγο από την δική μου intelligence να έχει πάρει είναι έτη φωτός μπροστά για την ηλικία της. 8)
Μωρε μπαζο σαν κι εσενα να μην ειναι και…
σκας απ’ τη ζήλια σου ρε!
The Royal Tenenbaums.
Διαμαντάκι από το πουθενά μου ήρθε. Εξαιρετικό.
ΣΤΑΡΣΚΙ ΚΑΙ ΧΑΤΣ (STARSKY & HUTCH)
Ηθοποιοί:
Μπεν Στίλερ, Οουεν Γουίλσον, Σνουπ Ντογκ, Φρεντ Γουίλιαμσον, Βινς Βον
Σκηνοθέτης:
Τοντ Φίλιπς
Παραγωγή: 2004
Διάρκεια: 97 min
Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία
Περίληψη:
Αν και διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, οι μυστικοί αστυνομικοί Στάρσκι και Xατς αναλαμβάνουν την πρώτη τους μεγάλη αποστολή ως συνεργάτες: τη σύλληψη ενός αδίστακτου μεγαλέμπορου κοκαϊνης, που έχει ανακαλύψει ένα μη ανιχνεύσιμο ναρκωτικό…
Μόνο εγώ δεν το έχω δει αυτό ε;
Ta skalia tou 8anatou.
Mono gia autous pou tous aresoun ta Iaponezika…
[size=1][den 8elo alla sxolia: ma ine oles idies, pos na tis anagnoriso][/size]
το φαινόμενο της πεταλούδας… πολύ ευχάριστο αλλά δεν ήθελα με τίποτα να τελείωσει έτσι
7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (7 SECONDS)
Ηθοποιοί:
Γουέσλι Σνάιπς, Ταμζίν Αουθουειτ
Σκηνοθέτης:
Σάιμον Φέλοου
Παραγωγή: 2005
Διάρκεια: 92 min
Είδος: Περιπέτεια, Αστυνομική Ταινία
Περίληψη:
Ενας έμπειρος ληστής, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, καταλήγει με έναν πίνακα του Βαν Γκογκ στα χέρια του. Το άψογα οργανωμένο σχέδιό του όμως λαμβάνει απρόσμενη τροπή, καθώς η “λεία” του μπαίνει στο στόχαστρο αδίστακτων γκάνγκστερ που θα κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τον ίδιο αλλά και το συνεργάτη του…
(Mαλακιούλα…)
The Wild Bunch. Wastern toy 1969…Είναι αρκετά γνωστό αλλά τελικά έιναι απίστευτα βαρετό.Στο τέλος καταλήξαμε να το βλέπουμεσε 1.5Χ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (WOMAN IS A TOUGH PERSON)
Ηθοποιοί:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Μάνια Παπαδημητρίου, Τζένη Ρουσσέα
Σκηνοθέτης:
Αντώνης Καφετζόπουλος
Παραγωγή: 2005
Διάρκεια: 98 min
Είδος: Κωμωδία
Περίληψη:
Επιτυχημένος διαφημιστής, παντρεμένος αλλά γυναικάς, ο Τζόνι είναι αισιόδοξος εκ φύσεως. Με τη νυν σύντροφό του όμως να απειλεί ότι θα τον παρατήσει, την πρώην να έχει βγει εκτός ελέγχου, την κόρη του στο στόχαστρο των αρχών και τον ίδιο στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής, οφείλει να παραδεχτεί πως η “Μέρα της Κρίσης” έφτασε και για αυτόν…
Θέλω να δω την Προφητεία… Θέλω σχόλια.
Nai…ok…
poia Profitia ap’oles?