Προφανώς εννοεί την τελευταία, την οποία αγνοώ.
Δε νομίζω να ζητούσε σχόλια για το πρωτότυπο…
Προφανώς εννοεί την τελευταία, την οποία αγνοώ.
Δε νομίζω να ζητούσε σχόλια για το πρωτότυπο…
Ναι ρε, την τελευταία.
Η καινουρια Προφητεια(που ειναι ριμεικ της παλιας) ειναι βλακεια.Δεν εχει τιποτα το ενδιαφερον,το μονο με το οποιο μπορεις να ξαφνιαστεις (οχι να τρομαξεις) ειναι ο αποτομος ηχος σε 2-3 σκηνες…Δλδ δες το Scream καλυτερα…
την είδαν κάτι ξαδέρφια μου του γυμνασίου παιδιά (που δεν ντρέπονται να πουν την ηλικία τους,ουπς!) και είχαν λυθεί στα γέλια…
Οντως, το πιο τρομακτικο σ’αυτη την ταινια θα πρεπει να ηταν το τρεϊλερ. Ευτυχως δεν την ειδα, παρολο που ηθελα. Η παλια ειναι κορυφη παντως. Γιαννα αν σ’αρεσε, δες και το Rosemary’s baby.
Η λιμνη των φαντασματων.
Γεματουλα και ελαφτως ελαφρων ηθων αταλαντη πρωταγωνιστρια. Εχω δει φαντασματα να στοιχειωνουν ντουλαπες,σπιτια, λοφους,πλοια, τωρα απεκτησαν και εξοχικο διπλα στην λιμνη. Χλιδες.
Το τελος του κοσμου.
Εχει κατι απο Στιγματα(τον ιδιο ηθοποιο π.χ.) κατι απο Εξολοθρευτη(τον απεθαντο εχει αυτος ο Σβατζενεγκερ πια;), γενικα οκ ταινιουλα για να περασει η ωρα.
Το Rosemary’s Baby ειναι καλο,αλλα μου φανηκε αστειο λογω της εικονας…Ειναι παμπαλαια ταινια και ο τροπος που μιλανε και συμπεριφερονται εχει πολυ γελιο.
Ειναι παντως ενδιαφερουσα ταινια.
Ipoti8ete otan vlepoume mia tenia tin krinoume ma ta tote dedomena…
8)
Ναι ρε,πλακα κανω.
Για τα τοτε δεδομενα ειναι πολυ καλη.Αν και η φατσα του διαβολου(οσο την εδειξε) ηταν πολυ αστεια
Για 10η φορά το blade runner ,το the Crow ,και το Sin City…Τι με έπιασε αυτές τις μέρες.
Έχει τώρα το “Devil’s Advocate”. Ταινιάρα, έπος κτλ…
“Paint It Black”
THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY
Γενικότερα είμαι λάτρης των western αλλά αυτήν δεν είχα ξαναδεί και την βάζω σαν καλύτερη του είδους. Ταινιάαααααρα. Μαγευτικό soundtrack.
Clind Weestwood είναι Θεός.
Η αμέσως επόμενη καλύτερη ταινία του είδους για μερα το The unforgiven πάλι με τον Θεό.
final destination 3(ωραίο αν σ’άρεσαν και τα 2 προηγουμενα όπως εμένα π.χ. απλά ήλπιζα να γίνει κάτι διαφορετικό)
Σήμερα λοιπόν είδα την πιο αρρωστημένη και τραγική ταινία που έχω δει: “Hostel”. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι σε κάποια σημεία είχε πολύ γέλιο (χωρίς πλάκα!!).
Oι Τσέχες πάντως όλα τα λεφτά έτσι? 8) Το είχα δει cinema.95 λεπτά ακραίου splatter ικανά να προκαλέσουν απίστευτα γέλια.Είχε πάντως την πλάκα του οφείλω να ομολογήσω
Oι Τσέχες πάντως όλα τα λεφτά έτσι? 8) Το είχα δει cinema.95 λεπτά ακραίου splatter ικανά να προκαλέσουν απίστευτα γέλια.Είχε πάντως την πλάκα του οφείλω να ομολογήσω :)[/quote]
To splatter που το είδες? Βασικά πολύ απογοητευτική ταινία, δεν έδειχνε ούτε τα μισά απ όσα υποσχόταν. Μικρή σε διαρκεια και λίγο κοινότυπη. Cozy όντως εβγαζε γέλιο σε ορισμένα σημεία!
Εντάξει δεν ήταν και τελείως splatter αλλά μερικά splatter στοιχεία τα είχε (η σκήνη δλδ με την Κινέζα με το βγαλμένο μάτι τι είναι??)Πάντως για σπίτι με παρέα και pop corn είναι καλή ταινιούλα 8)
αυτή η σκηνή είναι μία απ’αυτες που βγάζουν γέλιο
Εγώ χθες είδα το “π” (=3,141…). Καμμένη ταινία αλλά ωραία. Να χάνεσαι στα μαθηματικά μέσα…
Περιέργη διάθεση μου δημιούργησε. Όσο την έβλεπα ήμουν στο όριο να πω ότι ο δημιοργός της είναι καμμένος και κατά πάσα πιθανότητα η ταινία πατάτα. Έλα μου όμως που εμένα μοου άρεσε και δε μπορούσα να συμφωνήσω με τον εαυτό μου…
Αφού διέφυγα του κινδύνου για διχασμό της προσωπικότητας μου, καταλήγω ότι κινηματογραφικά ήταν άψογη. Ο Αρουνόφσκι έφτιαξε στο τζάμπα μία ταινία που όταν τελειώσει, νιώθεις ότι έχεις κερδίσει 10 φορές περισσότερα από ότι κερδίζεις με 24 ώρες Hollywood και 1/2 εβδομάδα ελληνική τηλεόραση…
Το π είναι ασύλληπτο έπος.