Σορρυ αλλα ειμαι τοσο ηλιθια; Ολοι την καταλαβαινουν και την λατρευουν αυτην την ταινια και μονο εγω την θεωρω “κουλτουρα να φυγουμε…”;
Προφανώς!
Σοφια μου, γιατί ρωτάς κάθε φορα τα αυτονόητα και μας αναγκάζεις να γινόμαστε κακοί? 8)
Σορρυ αλλα ειμαι τοσο ηλιθια; Ολοι την καταλαβαινουν και την λατρευουν αυτην την ταινια και μονο εγω την θεωρω “κουλτουρα να φυγουμε…”;[/quote]
Όσο την έβλεπα, στο τσακ ήμουν να συμφωνήσω μαζί σου. Δε νομίζω ότι αρέσει σε όλους. Μάλιστα οι απόψεις που είχα ακούσει δεν ήταν ενθαρυντικές για να τη νοικιάσω, αλλά όποτε έβλεπα το “π” στο εξώφυλλο με έτρωγε το χέρι μου (να τη νοικιάσω ντε…).
Συμφωνώ απόλυτα…
Ισως πρεπει καποια στιγμη να την ξαναδω μπας και την καταλαβω γιατι η αληθεια ειναι οτι την βαριομουν τοσο που δεν εδινα και πολυ σημασια στο τι γινοταν…Δεν ειμαι και απο τα ατομα που θαυμαζουν οτι δεν καταλαβαινουν οποτε… :roll:
Στις ταινιες ειμαι "του συρμου’… :oops:
Ρανια … :roll:
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μετά το Π, πήγε ο ίδιος σκηνοθέτης και έκανε μια πατάτα σαν το requiem…
Lord of war.Μια πολύ καλή βιογραφία ενός ουκρανού έμπορου όπλων,ίσως του μεγαλύτερου σε όλη την ιστορία.Πολύ καλές ερμηνείες απο Nicholas Cage και Ethan Hawk. 8)
Team America: World Police Putting the “F” back in Freedom από τους δημιουργούς του Southpark :arrow: http://www.imdb.com/title/tt0372588/
8O 8O 8O
Gollinwood… ta logia ine perita.
Prepei na tin deite osoi -kakos, den tin exete dei akomi.
Πολύ γέλιο και πολλή δουλειά χρειάστηκε για να γίνει από μια μεγάλη ομάδα puppeteers.
8O 8O 8O[/quote]
θα μας τρελανεις socrates…
Συμφωνώ απόλυτα…[/quote]
Ω ναι…
Xτες το βραδυ ειχε μια ωραια ταινια ο ΑΝΤ1,την ειδε κανεις?Ηταν με κατι πρακτορες του FBI που πανε σε ενα νησι για εκπαιδευση και εκει ο ενας απο αυτους στηνει παγιδες στους αλλους για να τους σκοτωσει.Πολυ καλο εργο,μου θυμισε καπως Saw.Μηπως ξερετε πως λεγεται?
Survivor.
:lol: :lol: :lol:
Moνο στους πρακτορες του FBI κολλαει λιγο το πραγμα…
The red thin line.
Από τις λίγες πολεμικές ταινίες που μου άρεσαν καθώς δεν επικεντρώνετε σε αμερικανικού στυλ μάχες αλλά στην αποκρουστικότητα του πολέμου. Σπουδαίες ερμηνείες επίσης και τρομερή φωτογραφία. Αν και δυομιση ώρες ταινία, άξιζε.
Τέλος από τις απειροελάχιστες ταινίες που με έκαναν να δακρύσω στο τέλος… :oops: :roll:
B-13 (για 705η φορά…)
Mιrrormask…Κλασσική ιστορία τύπου Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων,αλλά ο κόσμος ήταν απλά απίθανος.Και καλοί διάλογοι.