thelw na to dw an kai proerxete apo toa atoma pou grapsan th mapa - labyrinth…
Το labyrinth δε το έχω δει να σου πω…Πριν όμως από αυτό έχει γράψει αρκετά πράγματα και κόμιξ που έχουν γίνει κλασικά στη βρετανία…
[size=6]V for Vendetta[/size]
Βλεπω τωρα το Ιndependence Day.Καλο,αν και πολυ καταστροφη πεφτει…Τουλαχιστον τον παιρνουν οι αμερικανοι
Μάλλον τότε το τέλος θα σε απογοήτευσε που ο γενναίος-πολεμιστής-ήρωας-πρόεδρος-πατέρας-χήρος-πιλότος σώζει τον πλανήτη συπτωματικά την 4η Ιουλίου(αφού έστειλε τον καημένο τρελό να σκοτωθεί για να το κάνει)…Δε λέω ωραία εφέ αλλά ΕΛΕΟΣ.
Ναι,οταν εγραψα το ποστ δεν το ειχα δει ακομα…Και θυσιαστηκε ο φτωχος μεθυστακας,που ειχε και 3 παιδια που ζουσαν σε τροχοσπιτο…!Να θυσιαζοταν ο παπαρας ο προεδρος ρε!Παντως ο Γουιλ Σμιθ μ’αρεσε πιο πολυ απ’ολους,ειχε αρκετο γελιο
Εμενα μ’αρεσε που οι εξωγηινοι δεν ειχαν antivirus(τσ, τσ απαραδεκτοι!) και ο εξωγηινος που τους παγιδεψε στο τελος ειχε και touch screen και με αγγλικους χαρακτηρες στον υπολογιστη του, αμε.
Επειδή όλες αυτές οι ταινίες που αναφέρετε έχουν αυτά τα χαζοαμερικάνικα τέλη που μου την δίνουν στα νεύρα προτείνω να δείτε μια ταινία που πάει κόντρα σε αυτό το ρεύμα.Ο ύποπτος της οδού Aρλινγκτον(jeff bridges,tim robbins) 8)
Ταινιαρα!
Σημερα ειδα το The Cube Zero,μετριο αλλα χωρις καποια ουσια…Και το τελος δεν λεει και πολλα.
Λοιπόν είδα χτες μία ταινία με τον Vincent Cassel, το Sheitan, (Σατανάς δηλαδή), περιμένοντας δηλαδή να δώ ένα θρίλερ, αλλά τελικά ήταν ό,τι να ναι.
Είχε μια ατμόσφαιρα, ο τύπος έπαιζε τέλεια, αλλά…τελείωσε και λέω “αυτό ήταν δηλαδή?”;Εντάξει είναι μαύρη κωμωδία/θρίλερ υποτίθεται, αλλά… Αν κάποιος την έχει δει ας σχολιάσει παρακαλώ, μήπως υπάρχει κανένα βαθύτερο νόημα που δε κατάφερα να διακρίνω!
8O
Εγώ είδα το ματς του Ολυμπιακού με τη Ρόμα. Κακώς, τη μεθεπόμενη Τετάρτη θα δω ταινία…
Mα και ο θρύλος ταινία είναι.Συγκεκριμένα κατατάσσεται στις κωμωδίες. :lol:
Και στις ταινιες του Αγγελοπουλου μπορει να μπει (αν και δεν ειναι) γιατι προκαλει την ιδια νυστα, ειδικα στο σημερινο ματς.
She’s the Man νομίζω ο τίτλος ατα αγγλικά… ‘‘με διαφορά στήθους’’ (ελληνική έκδοση) καλό για ένα ευχάριστο απόγευμα που απλά δεν έχεις κάτι να κάνεις και δεν σκοπεύεις να πολυκουράσεις το μυαλό σου…
Paha maa του Aku Louhimies πολύ καλή αλλά λίγο βαριά ταινία…
:roll:
Mα και ο θρύλος ταινία είναι.Συγκεκριμένα κατατάσσεται στις κωμωδίες. :lol:[/quote]
Ή στις τσοντες…
my super ex girlfriend! :lol:
Λεει τιποτα αυτη η ταινια ή ειναι χαζοαμερικανικη κωμωδια?
Λεει τιποτα αυτη η ταινια ή ειναι χαζοαμερικανικη κωμωδια?[/quote]
το δευτερο χαχα
Καλα το υποψιαζομουνα, ειχα διαβασει το σεναριο, το οποιο μου φανηκε τελειως ηλιθιο.