Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

ειδα το Brick, εκσυγχρονισμενο Noir, αλλα με εφηβους και πολυ πετιχημενο κατα τη γνωμη μου, δειτε το.

5λεπτά ακόμα…απλά φοβερό…δείτε το…

Σημερα μου ειπαν για αυτη την ταινια ενας φιλος και ο αδερφος μου, οποτε πειστηκα θα παω να τη δω την τεταρτη.

Heat στο ALTER.Προσκυνώ ταπεινά για αυτό το μεγαλούργημα… 8)

Παρομοιως…

Για ελληνικο κινηματογραφο, καλο ηταν. Ο Χαραλαμποπουλος θεος, ειναι πολυ καλος ηθοποιος…

Ειδα το The jacket(Η πρωτη φορα που πεθανα). Καλουτσικο ψυχολογικο…Ξεχναω το ονομα του ηθοποιου, επαιζε πολυ πειστικα…

http://www.imdb.com/title/tt0476664/ Πολύ καλή ταινία και απρόβλεπτη…Σε βάζει σε ενα συνεχές brainstorming. 8)

high fidelity…τι να λέμε τώρα…

KILL BILL 2!!!

το καταχάρηκα!!! Σαμουράι και σπαθιά και όλο το μεγαλείο τους!! Μου έλεγαν ότι παραέχει αίμα, κτλ. αλλά δεν είδα κάτι τόσο τρομερό.

Πλάκα στην πλάκα, από “Το Τέλος της Βίας” (από τις πιο άσχημες ταινίες που έχω δει) και μετά, με τίποτα δεν αηδιάζω :lol: :lol: :lol:

ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΑΛΤΟΝ
LES DALTON

Κωμωδία, Γουέστερν

Μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στέλνει τους αδελφούς Ντάλτον στο αγαπημένο τους στέκι: στη φυλακή! Η είδηση όμως ότι στο Μεξικό υπάρχει ένα μαγικό σομπρέρο που κάνει αόρατο όποιον το φορά, τους οδηγεί στην απόδραση προκειμένου να το βρουν! Φυσικά, ο Λούκι Λουκ βρίσκεται στο κατόπι τους… Απολαυστική κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου κόμικ.

Ηθοποιοί: Ερίκ Ζουντόρ, Σαίντ Σεράρι, Ρομέν Μπέργκερ, Ραμζί Μπεντιά, Μάρθε Βιλλαλόγκα, Τίλ Σβέιγκερ
Σκηνοθέτης: Φιλίπε Χαίμ
Διάρκεια: 86 min

ειδα το Children Of Men. πολυυυυ καλο.

Kι εγώ διάβασα καλές κριτικές.Η ταινία με τον Κλάιβ Όουεν δεν είναι?
Θέλω να πάω να τη δω…

Kι εγώ διάβασα καλές κριτικές.Η ταινία με τον Κλάιβ Όουεν δεν είναι?
Θέλω να πάω να τη δω…[/quote]

ναι αυτη ειναι, να πας.

Πηγα και ειδα σημερα το “5 Λεπτα ακομα”, εκπληκτικη ταινια, οποιος δεν την εχει δει να παει, αξιζει παρα πολυ.

Την ειδα,αρκετα καλη για ελληνικη ταινια.

Σημερα δυστυχως με πεισανε και πηγαμε και ειδαμε το The Devil wears prada,απιστευτα ηλιθια ταινια,μονο σε ψωνισμενες γυναικες που ασχολουνται μονο με τσαντες και παπουτσια και ρουχα θα αρεσει…Απο το 28 days ειχα να νιωσω τετοια βαρεμαρα σε ταινια και να ανυπομονω να τελειωσει!

Την ειδα,αρκετα καλη για ελληνικη ταινια.[/quote]
Γιατι για ελληνικη, θεωρω οτι ηταν μια πολυ εξυπνη ταινια με πολυ καλη σκηνοθεσια, καλες ερμηνιες και πολυ καλο σεναριο με απροσμενες αλλαγες στο τελος.
Ο Πιατας και ο αλλος(ξεχναω το οναμα του) ειναι ολα τα λεφτα!

έτσι!!! Πιατάς και Βαλαβανίδης,αλλά ειδικά ο Πιατάς…

O διάβολος φορούσε Prada… :wink:

Αρκετά καλή ταινία…και η Μeryl Streep είναι άψογη όπως πάντα!!

House of Wax. Με την ταλαντουχα Paris Hilton. Απλα σε μερικες σκηνες δεν αντεχοταν, ηταν λιγο σιχαμερη. ( Και δεν εννοω η Paris, η ταινια εννοω).

ΑΓΡΙΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ (OPEN WATER)
Ηθοποιοί:
Μπλανσάρ Ράιαν, Ντάνιελ Τράβις, Σάουλ Στάιν

Σκηνοθέτης:
Κρις Κέντις

Παραγωγή: 2003
Διάρκεια: 77 min
Είδος: Θρίλερ

Περίληψη:
Οι διακοπές ενός ζευγαριού μετατρέπονται σε εφιάλτη, όταν, κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, εγκαταλείπονται κατά λάθος από το πλήρωμα του σκάφους στη μέση του αφιλόξενου ωκεανού, όπου παραμονεύουν επικίνδυνοι καρχαρίες. Οι ώρες κυλούν βασανιστικά αργά, ο πανικός καταλαμβάνει σταδιακά το ζευγάρι και ο αγώνας για επιβίωση φαντάζει άνισος…

απ’τα χειρότερα φιλμ που έχω δει…