Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Nαι,όντως!Ήταν θεά!!

Είδα και εγώ το Πέντε Λεπτά Ακόμα.Ήταν τέλεια!Αν και δε μου αρέσουν οι ελληνικές ταινίες αυτή ήταν σίγουρα η εξαίρεση!

Αν εννοείς τον Αγριο Ωκεανό, όντως δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας…

ναι,αυτό λέω…εντάξει,πρωτότυπο,αλλά πολύ πολύ επίπεδο

Πρωτάθλημα βαρυποινιτών.

Δεν μου άρεσε. Άσε που ήταν copy - paste του Mean Machine που ήταν πολύ καλύτερο. H μόνη τους διαφορά στο άθλημα. Στο Mean machine οι φυλακισμένοι έπαιζαν ποδόσφαιρο ενώ στο άλλο αμερικάνικο football.

Πρέπει να ξαναβρώ αυτές τις 2 χαμένες μου ώρες… :roll:

+1 συμπαθητικη… μόνο που δεν μάθαμε τι απέγινε ο νάιτζελ…
επίσης δεν ξέρω αν έτυχε αλλά το κοινό ήταν εντελώς στο κλίμα της ταινίας… τόσο lui vitton και berbery(τα εκτελώ εν ψυχρώ και τα δύο ορθογραφικά είμαι σίγουρη) σε 1 αίθουσα δεν έχω ξαναδει…

Σήμερα είναι ιστορική μέρα για μένα. Διότι επιτέλους βρήκα χρόνο να δω το Saw 2 και αφού έμεινα εκθαμβωμένος για άλλη μια φορά με το Saw (μετά το 1), δήλωνω πλέον άφοβα και υπεύθυνα πως βρήκα την δικιά μου αγαπημένη τριλογία (καθότι έρχετε το 3).

SAW
SAW
SAW

:stuck_out_tongue:

στο βίλατζ είχε μια συμπαθέστατη και τρισχαριτωμένη φωτο για το 3 με κάτι δοντάκια όχι ακριβώς στην θέση τους…Πάντως έχω ακούσει ότι θα ‘‘παίζει’’ όλη η Αμερική…δεν ξέρω αν είναι όμως όντως έτσι…
Το σίγουρο είναι ότι δεν την ξαναπατάω…πρωί θα πάω να το δω το 3… Ξεχνιέται η διαδρομή εφιάλτης (κοσμόπολις-μολ-σπίτι -με τα πόδια καθότι ανήλικη-)12 η ώρα με όλα τα συμπαθέστατα κατα τ’άλλα σκυλάκια μετά την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ… κι εγώ να το ξεχάσω δεν θα το ξεχάσουν όσοι έτυχε να περνάνε από κει…

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ (KINGDOM OF HEAVEN)
Ηθοποιοί:
Ορλάντο Μπλούμ, Εντουαρντ Νόρτον, Λίαμ Νίσον, Εύα Γκριν, Τζέρεμι Αϊρονς, Ντέιβιντ Τιούλις

Σκηνοθέτης:
Ρίντλεϊ Σκοτ

Παραγωγή: 2005
Διάρκεια: 139 min
Είδος: Περιπέτεια

Περίληψη:
Την εποχή των Σταυροφοριών, ένας σιδηρουργός χρίζεται ιππότης και, αψηφώντας τον κίνδυνο, αναλαμβάνει την υπεράσπιση των Ιεροσολύμων. Αν και αγνοεί τα παιχνίδια της εξουσίας, μέσα από τον αγώνα του αναδεικνύεται σε απόλυτο ήρωα και θρυλικό ηγέτη… Ο Ορλάντο Μπλουμ εντυπωσιάζει σε μια εξαιρετική ταινία, αντάξια της φήμης του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Όχι σήμερα, αλλά χθες, είδα “Τα παιδιά των ανθρώπων” (“Children Of Men”).

Ένα μειονέκτημα είχε μόνο, ξεκίνησε στην ώρα της και έχασα τις πρώτες σκηνές, με αποτέλεσμα να έχω σήμερα κάποιες απορίες… Κατά τα άλλα, άξιζε τα λεφτά της στο ακέραιο. Διατηρούσε συνεχώς το ενδιαφέρον του θεατή και η σκηνοθεσία ήταν από τις καλύτερες Hollywoodιανές σκηνοθεσίες…

cast: Κλάιβ Όουεν, Τζούλιαν Μουρ, Μάικλ Κέιν

Τη συνιστώ, αλλά πρώτα δείτε το Thank you for Smoking!! :wink:

>Aquamarine
>Romeo & Juliet,
>Friends Episodes 9-16
>Friends Episodes 18-19

Τα Παιδιά Των Ανθρώπων
Πολύ ωραία ταινία-αν και σε κάποιες σκηνές ήταν λίγο σκληρή…Κατά τα άλλα άξιζε τα λεφτά της,ο Κλάιβ Όουεν ήταν εξαιρετικός και το τέλος ήταν πολύ συγκινητικό!

Αυτό θα ήταν καλό θρίλερ.

Σήμερα απόλαυσα το Πάρτυ (Σέλλερς). Να πω πως αν ψάχνετε κωμωδία μην χαραμίζεστε σε ανόητες αμερικανιές, δείτε το Πάρτυ αν και είναι ταινία αρκετών ετών δεν υπάρχει περίπτωση να μην “λιώσετε” (με την καλή έννοια). :roll:

ΣΕΛΛΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. (Και ατάκες και εκφραστικότητα και ινδική προφορά :lol: :lol: )

Ο Clive Owen ειναι προσωπικη αδυναμια.

Το Παρτυ ειναι κορυφαια ταινια και την συνιστω για κωμωδια μαζι με
Monty Pythons and the Holy Grail
Young Frankestein
Blazing Saddles
Life of Brian

Να τις δειτε τωρα να ξεστραβωθειτε ρε βλαχοι!

Εμείς οι βλάχοι,όπου λάχει… :lol:

Suspect Zero

Ταινιάρα. Θρίλερ ‘μπομπάτο’.
Με έναν Ben Kingsley στον ρόλο του δολοφόνου με τέτεια ερμηνεία που πήρε Oscar για την συγκεκριμένη ταινία. Πραγματικά διδάσκει ο ανθρωπος στην ταινία… =D>

Είδα το Βαβέλ και αντικειμενικά είναι πολύ ωραία ταινία. Σκηνοθεσία καταπληκτική και πρωτότυπο σενάριο. Βέβαια, η ταινία προκαλεί μία απύθμενη κατάθλιψη όταν βγαίνεις από την αίθουσα αλλά αυτό είναι απόδειξη ότι είδες μία πολύ καλή ταινία.

Ο σκηνοθέτης πραγματικά με άφησε άφωνο… Άσε που δεν τον ήξερα πριν την ταινία…

Πλέον μου μένει να δω στο σινεμά: Borat, Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι (Κεν Λόουτς ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες!!!), Οι σημαίες των προγόνων μας, Έγκλημα στο Κολέγιο (a.k.a. “Brick” 8O ). Τα υπόλοιπα DVD και αν…

σε βλέπω 3: βασικά μου άρεσε όπως μ’ αρέσει κάθε τέλος τριλογίας πολύ απλά επειδή μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους κατα τ’άλλα η ‘‘ανατρωπή’’ δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα-κατά το ήμισι την είχε προβλέψει κάποιος της παρέας (στο 2 πχ ήταν τρομερή)… γενικά δεν ήταν φοβιστικό όσο αηδία(σε μία συγκεκριμένη φάση τα’δα όλα μιλάμε) κατα τ’άλλα αν σας άρεσαν τα προηγούμενα (όπως εμένα)σπέυστε…

να πατε να δειτε το Borat, τρελο γελιο και τα χωνει κανονικα στους Αμερικανους.

Το Σάββατο είδα το saw3 αλλά δεν ενθουσιάστηκα και τείνω να συμφωνήσω με την φίλη eleni ότι το δύο ήταν όλα τα λεφτά!Το ένα δεν το χω δει να σας πω την αλήθεια…Στο μεταξύ το τρία δεν είχε καθόλου πλάκα…Όλο αίματα!Σε μιαστιγμή μάθαμε ακριβώς πως είναι το εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου…Γιουκ…

Με πορώσατε για το saw 3 , αν βρω παρέα θα το δω…

Είδα το Reservoir Dogs και ευχαριστήθηκε η ψυχή μου Tarantino… 8)
Αυτές είναι ταινίες… :wink: