Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Λυπάμαι για την τροπή που έχει πάρει ο κινηματογράφος που είναι αντίστοιχη της πορεία της μουσικής μας. Ολοταχώς για τον πάτο. Και οι κριτικοί ταινιών τι κάνουν; Εκθειάζουν της μετριότητες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των παραγωγών. Άλλη μια επιβεβαίωση ήταν το Children of Men. Ανύπαρκτο σενάριο, τεράστιο φέσι αλλά οι κριτικές κριτικές. Μόνες ταινίες που μου άρεσαν τελευταία είναι το Μatch point και το V for Vendetta.Τέλος πάντων. Ευτηχώς επιτέλους είδα το Annie Hall του τεράστιου woody allen και ρέφαρα.

Volver…αν και δεν έχω δει άλλες ταινίες του Αλμοδοβάρ η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλή.

Mia tainia gia ton Brian Jones twn Stones me titlo “Stoned”-wraio to logopaignio tou titlou alla i tainia tipota to idiaitero-gemati apo ola ta klise pou ehoun oi tainies
pou anaferontai se mousikous i sigrotimata

Nα δεις. Είναι καταπληκτικός. Μου αρέσουν όλες

Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι.
Υπέροχη ταινία εποχής που ασχολείται με την επανάσταση των Ιρλανδών έναντι των Βρετανών και περνάει και από τον εμφύλιο των πρώτων. Σε αρκετά σημεία είναι αρκετά “βαρύ” και σου αφήνει μία πικρή γεύση (λόγω θεματολογίας), όμως αξίζει να τη δει κανείς μιας εξιστορεί εκ των έσω ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ευρωπαϊκής ιστορίας.
Παρεμπιπτόντως θυμίζει έντονα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας.

θέλω πολύ να τη δώ…

Να δειτε το Borat. Να δειτε το Borat. Να δειτε το Borat. Να δειτε το Borat. Να δειτε το Borat.

Ειδα το Saw 3.Νταξει,η πρωτοτυπια και το στοιχειο του αιφνιδιασμου χαθηκαν μετα το πρωτο.Στο 3 ο πονος και το αιμα ειναι υπερβολικα.Το σεναριο ειναι καλο(χειροτερο απο τα αλλα 2 ομως),με κορυφωση και παλι το τελος,ενω τα βασανιστηρια ειναι πιο σκληρα.
Αρκετα καλο θριλερ,αλλα οταν το δειτε σε καμια περιπτωση να μην τρωτε.Το πιο πιθανο ειναι να ξερασετε.

Όμορφα Χωριά όμορφα Καίγονται…Απίστευτη αν και ψυχοπλακοτική

Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat, Είδα το Borat

Γέλασα με τη ψυχή μου, δε τολμώ όμως να το προτείνω γιατί είναι στα όρια του καφριλίκι - χιούμορ που σε μερικούς δεν αρέσει…

(Σημείωση: μπροστά του ο Μεγάλος Λεμπόφκσι είναι βαριά κουλτούρα… Μιλάμε για πολύ αντισυμβατική ταινία :stuck_out_tongue:

Nα δεις. Είναι καταπληκτικός. Μου αρέσουν όλες[/quote]

Mou exoun pei gia ton Almodovar oti eite 8a soy aresoun oi tainies tou eitei 8a tis sixa8eis…diavasa kai to senario kapoiwn allwn tainiwn tou kai den polyen8ousisthka!8a ton exw ypopsh mou pantws giati to Volver mou arese para poly!

Re,to Borat einai trleh parakmh!!

Κοίτα, επειδή η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη, θα πω τη γνώμη μου όσο το δυνατόν πιο συμπυκνωμένα.

Στο 65% των Ελλήνων, δε θα αρέσει καθόλου… Θα τους φαίνεται χαζοαμερικανιά (αν και τους τα χώνει), σαχλό, με σκατολογικό περιεχόμενο, με ανύπαρκτο χιούμορ, ρατσιστικό, αντισημιτικό, με πολλές προσβολές στους Καζάκους, κτλ…

Το υπόλοιπο 35%, θα το λατρέψει. Θα γελάσει μέχρι δακρύων (δεν υπάρχει μέση κατάσταση). Ο Cohen (μίνι bio:ο τυπάκος που έκανε τον Ali G στη Βρετανική τηλεόραση, είχε παρουσιάσει Mtv awards και είχε guest apπearance σε βίντεοκλιπ της Μαντόνα, απόφοιτος της Οξφόρδης με φανατικό κοινό), πηγαίνει στην Αμερική και υποδυόμενος τον Καζακστανό δημοσιογράφο, παίρνει συνεντεύξεις από Αμερικάνους που δεν έχουν ιδέα ότι τους κάνει πλάκα. Οι αντιδράσεις που τους προκαλεί είναι άκρως ξεκαρδιστικές… Για αυτή τη ταινία, έφαγε πολύ ξύλο και πολλές μηνύσεις, αλλά σίγουρα η ταινία είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό jackass…

Νεφέλη, μην πάτε να τη δείτε… Δε θα σας αρέσει και εγώ θα τα ακούσω μετά :lol: :lol: :lol:

Ορίστε και μια μικρή εισαγωγή για το Borat…

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eγώ μάλλον θα ανήκω στο 65%!Η Βίκυ αντιθέτως σίγουρα στο 35!
(ήδη προσπαθεί να με πείσει να πάμε να τη δούμε=ΑΙΣΧΟΣ!)
Ρε συ,όταν είδα για 1η φορά το τρέιλερ στον κινηματογράφο σκέφτηκα ότι θα έχει γέλιο και είπα να πάω να τη δω…Τώρα όμως-μετά το σποτάκι που έβαλες-μου φαίνεται μεγάλη πατάτα…(γαι να μην πω κάτι χειρότερο!).Πρέπει να έχει γέλιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένη να δώσω 8 ευρώ για να τη δω…

Υ.Γ.Έχεις δίκιο πάντως,αν την έβλεπα και δε μου άρεσε εσένα θα έβριζα!!! :lol: :lol: :lol:

κορυφη για μενα ηταν στο τελος οπου ο γειτονας του πηρε i-pod mini και αυτος το κανονικο :lol: :lol: :lol: :lol:

κορυφη για μενα ηταν στο τελος οπου ο γειτονας του πηρε i-pod mini και αυτος το κανονικο :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Όπως λέει και ο Borat: “huge success!!!” :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ξεκίνησα το 4400 , σειρά είναι, και φαίνεται πολύ ωραίο, μυστήριο κι έτσι.
Δεν είναι σαν το Lost (ααααχ ποοοοοοοτε θα συνεχίσει ο τρίτος κύκλος???)

la tigre e la neve
ξανά,για τρίτη φορά…φοβερό…

κορυφη για μενα ηταν στο τελος οπου ο γειτονας του πηρε i-pod mini και αυτος το κανονικο :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Όπως λέει και ο Borat: “huge success!!!” :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: come see my movie film :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν μου άρεσε καθόλου το 4400.
Lost δεν έχω δεί ποτε. :oops: (Ξέρω, χάνω πολλά, κάποτε θα το δω) αλλά αν έχεις ADSL κυκλοφορούν 6 επισόδεια LOST του 3ου κύκλου και με ελληνικούς υπότιτλους μάλιστα. Αν θες κανά link pm me! :wink: