Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Με εντυπωσιάζει πως κρίνεται μερικές ταινίες μερικές φορές. Αναρωτιέμαι αν κρίνω και εγώ με τον ίδιο τρόπο μερικά πράγματα όπως για παράδειγμα το 2κ14 που είμαι έτοιμος να το πετ… αφήσω στο ράφι.

Escape Plan. γουσταρα τη ζωη μου.

Σωστος θα ησουν, και εμενα μου χει βγαλει τον καρκινο το κωλοπαιχνιδο :stuck_out_tongue:
sorry για το οφ-τοπικ

παιδια βάζετε σποιλερ !!!

κατά τα άλλα το gravity ήταν εξαίσιο, η καλύτερη περιπέτεια που θα μπορούσαμε να δουμε στο διάστημα. ηταν τοσο καλο, που μεχρι κ η μπουλοκ παιζει καλα

That post gave me

[SPOILER]

[B]ΤΑΚΑΜΟΥΡΙ[/B]

[/SPOILER]

Εγώ πάλι συμφωνώ αρκετά με ποστ μοντε. Η ταινία ήταν πολύ καλή και ναι η Μπούλοκ παίζει μια χαρά. Δεν δίνει καμιά τεράστια ερμηνεία, δεν θα μπει σε top 10 καλύτερων ερμηνειών αλλά είναι πολύ καλή.

Είδα το πριζονερς. Παρά τις αδυναμίες της, είναι πάρα πολύ καλή ταινία και φοβερή ερμηνεία από Χιου Τζακμαν. Για το καπτεν φιλιπς πήγαινα, αλλά έκατσε η μπίλια εκεί λόγω σολντ αουτ και δεν με χάλασε καθόλου.

Η καλύτερη ταινία που έχω δει στον σινεμά απ’ το μπεστ οφερ και μετά. Όχι ότι είμαι και καθημερινός, αλλά λέμε τώρα…

[B]Μiss Violence - Α. Αβρανάς[/B]

Η Αγγελική γιορτάζοντας τα ενδέκατα γενέθλια της, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας απ’ το μπαλκόνι…

Βραβείο σκηνοθεσίας και Α ανδρικού ρόλου στη Βενετία… Το πρώτο μέρος για μένα επέμεινε στη σχολή Λάνθιμου, των υπερβολικών μη ρεαλιστικών ερμηνειών, των στημένων σωμάτων και λέξεων, του δυστοπικού κλειστοφοβικού παραμυθιού… Το δεύτερο μέρος όμως ανεβάζει ρυθμούς , δημιουργεί ένα κλίμα αγωνίας αρχικά, για να γεμίσει στη συνέχεια το χώρο με αρρώστια και βία… Αυτά τα 2 στοιχεία εναλλάσσονται , με μορφές που μόνο ένας συμπατριώτης μας θα μπορούσε να μας δώσει να τις νιώσουμε…

Δεν μπορώ να πω πολλά , γιατί θα είχαμε πολλά σπόιλερς … Αν και χρήζουν αρκετά θέματα συζητήσεως… :slight_smile:

Thor 2 χτες. λιγο καλυτερο απο το 1ο για εμενα, αλλα με μερικες πολυ γαματες σκηνες. ωραιος villain γενικα ο malekith αλλα του ελειπε κατι.
επισης, loki λατρεια…

εμενα σαπιο μου φανηκε το thor, βεβαια δεν εχω δει το πρωτο και γενικως δεν ειμαι και φαν των κομικς οποτε δεν ειμαι κι ο πιο αντικειμενικος κριτης.
Μονο οι μαλακιουλες που ελεγε ο Λοκι μ αρεσαν

Λόγω πίεσης απ΄την παρέα το Counselor. Χαζή αμερικανιά, σενάριο μηδέν, σπλατερ χωρίς λόγο, σεξουαλικές ατάκες για 15χρονα, φιλοσοφίες του πούτσου, ερμηνείες για γέλια, καμερον ντιαζ για μπουνιές. Μην τη δείτε…

2η φορά το “Escape Plan” με την ανάλογη προετοιμασία πριν με μπυρίτσα για να πιάσουμε καφροfeeling. Και τώρα που ήξερα τις ατάκες είχε ακόμα περισσότερο γέλιο!!!

Και επί τη ευκαιρία: κατανοώ ότι είσαι μια 35άρα παντρεμένη γυναίκα. Κατανοώ ότι ίσως δεν ήξερες σε τι ταινία σε κουβάλησε ο άντρας σου. Κατανοώ ότι θα προτιμούσες να υποστεί ΕΚΕΙΝΟΣ το μαρτύριο όπως όλες τις άλλες φορές με κάποια άλλη κλισέ ρομαντική κομεντί που θα τον σύρεις απ’ τη μύτη να δει. Κατανοώ ότι στην κατά 85% αρχιδόκαμπος ως τα 25 αίθουσα νιώθεις άβολα και αμήχανα ακούγοντας τις κραυγές “παρ’τα πούστη κι άσχημε”, “κοίτα μαλάκα μπουκέτο”, “σπασ’ του τα παΐδια τεράστιε” και λοιπές ανδρικές γραφικότητες. Αυτό όμως δε σου δίνει το δικαίωμα να με κοιτάζεις δολοφονικά σαν τον Σβαρτζενέγκερ στη σκηνή με το πολυβόλο και να φωνάζεις “ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΥΤ” κάθε 5 λεπτά. Να πω ότι βλέπουμε καμιά ταινία με σοβαρά μηνύματα που απαιτεί συγκέντρωση, τότε ναι, κι εγώ μαζί σου. Αλλά είναι ο γαμημένος ο Stallone και ο γαμημένος ο Schwarzeneger που παίζουν μπουνιές και πυροβολάνε. Ταινία για γηπεδική ατμόσφαιρα. Για όνομα. Ελπίζω μετά ο ευνούχος που είχες μαζί σου να άσκησε το συζυγικό του καθήκον και αν ποτέ σε πετύχω σε επόμενη προβολή να είσαι λίγο πιο άνθρωπος. Αχλάδω.

RESPECT στον 75άρη-φεύγα παππού που ήταν στην αίθουσα μετά της 75άρας-φεύγα συζύγου του!!! :smiley:

Thor 2

Μια χαρά ήταν, φανερή ποια η επίδραση των Avengers αφού και εδώ προσπάθησαν να πιάσουν κάτι από το μέγεθος και την ατμόσφαιρα της ταινίας του Whedon. Ωραία το χιούμορ, μέτριος ο κακός βέβαια αλλά λατρεία ο Loki για μια ακόμα φορά. Το φινάλε μου άρεσε πάρα πολύ αφού όπως όλα δείχνουν αν πάμε για 3ο μέρος…

Θα δούμε Thor θνητό να βαράει το μπαστουνάκι του στην γη με τις γνωστές συνέπειες. Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή την στιγμή το όνομα που είχε στην γη

Και φυσικά για μια ακόμα φορά η ταινία κόπηκε αμέσως με το που βγήκαν οι τίτλοι τέλους και θα πρέπει να περιμένω να διαρρεύσει για να δω τις extra σκηνές [-X

Eντάξει κλασης και χέσης ανώτερο το 2ο Θορ απ’ το πρώτο. Ο Μάλεκιθ τι είχε ρε παίδες, γαμώ ήταν, φοβερός και ο ninth doctor που τον έπαιζε, γαμώ είχαν φτιάξει τα dark elves γενικότερα.
Απαράδεκτο το 3D btw. Ρισπέκτ σε Heimdall και Loki.

@dead δεν έχασες και τίποτα το φοβερό, δες το σε κανά youtube.

Το πήγε πολύ καλά. Οριακά καλύτερο από το πρώτο. Σε σχέση με το βιβλίο έχει κάποιες διαφορές (σε αντίθεση με το πρώτο που πέρα από λεπτομέρειες ήταν ακριβέστατη μεταφορά) που όμως συνεισφέρουν στο ρυθμό και της ανάγκες του διαφορετικού μέσου. Συν το ότι το Catching Fire είναι το πιο αδιάφορο βιβλίο της σειράς και η ταινία το βελτίωσε.

Αξιοπρεπέστατο δηλαδή!

πολυ ωραιο το νεο thor.δεν το περιμενα τοσο καλο.και με το χιουμορ του και με ολα.οντως χρησιμοποιησαν την συνταγη του avengers και πετυχε.

Αρκετά καλό το hunger games. Καλύτερο του πρώτου για μένα

Μια απο τα ίδια και για μένα, για το Hunger Games. Επίπεδη ταινία σαν την πρώτη αλλά λίγο καλύτερη.

Prisoners

Γάμησε άπειρα. Από τα καλύτερα αστυνομικά θρίλερ ever. Φοβήθηκα λίγο πως στο trailer μας τα είχαν δείξει όλα αλλά οκ, η ταινία είχε πολύ ζουμί. Δεν μένει στην αστυνομική πλοκή μόνο, προχωράει σε βάθος στους χαρακτήρες και τις αντιδράσεις του γύρω από την απαγωγή, τα ένστικτά που βγαίνουν, τους δρόμους που ακολουθεί ο καθένας. Το σενάριο είναι λίγο μπερδεμένο σε σημεία αλλά σκηνοθετικά σε αποζημιώνει αφού από ένα σημείο και μετά η ένταση που δημιουργεί είναι απίστευτη. Ξέρει πότε να μην επιμείνει πάνω στην κάπως μπερδεμένη αστυνομική πλοκή αλλά να εστιάσει στους ηθοποιούς του από τους οποίους παίρνει άριστες ερμηνείες. Τον σκηνοθέτη δεν τον ήξερα καθόλου αλλά θα ψάξω να βρω ταινίες που έχει κάνει πριν από αυτήν.

Νομιζω πως εχει κανει μονο το Incendies, το οποιο ειναι εξαιρετικο!