Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Το Incendies είναι ταινιάρα, αλλά μην το δεις περιμένοντας κάτι σαν το Prisoners. Άλλη φάση εντελώς.

Εγώ είδα το Κάπτεν Φίλιψ με τον Τομ Χανκς. Ωραία ταινία που δημιουργεί εξαιρετικά το αίσθημα της αγωνίας. Ένστασή μου ότι το σενάριο μπορεί να συμπεριληφθεί με επάρκεια σε δυο προτάσεις και δεν υπήρχε κανένας έξυπνος διάλογος. (και όχι, το ότι είναι αληθινή ιστορία δεν είναι απάντηση)

Έχω να δηλώσω ότι το κορίτσι (ποιο κορίτσι, MILF πλέον) έχει ΠΟΛΥ ωραίους γλουτούς.

…επιτέλους χθες πήγα σινεμά καμ είδα το Carrie

…συμπαθητικό remake, με μια υπερβολική τζούλιαν Μουρ, καλή αυτή που έκανε την Κάρι, αλλά και κάπως ψεύτηκα εφέ, που όμως δεν ενοχλούσαν ιδιαίτερα…ίσως θα ήταν καλύτερα για το dvd,αλλά και στην σκοτεινή αίθουσα καλά περάσαμε στα 100’ της ταινίας
:):!:

Τον είδα σήμερα τον Καπετάνιο Φίλιππα με τα πειρατρόνια. Συμφωνώ απ’τις καλύτερες της χρονιάς μαζί με το Prisoners.

Αρκετό σινεμά τις τελευταίες μέρες. Μαζί με Hobbit εις διπλούν είδα και αυτό.

The Hunger Game: Catching Fire

Καλύτερη από την πρώτη που δεν μου είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση (δεν γνωρίζω τα βιβλία). Ήθελα λίγο παραπάνω Seymour Hoffman αλλά οκ. H Jennifer είναι απλά λατρεία. Πολύ απότομο κλείσιμο πάντως, τώρα ξέρω νιώθουν όσοι δεν έχουν διαβάσει το Hobbit και είδαν το desolation.

Δεν ειδα ακομα, αλλά σκοπευω να δω δυο αυτο το Σ/Κ. Ποια απο τις 3 να ΜΗ δω;
Hobbit, Mικρα Αγγλια, Ο Συνηγορος (THE COUNSELOR)

το Counselor

το counselor απαράδεκτο

Αξίζει η σκηνή με τη Κάμερον και το τζάμι ε; Η ταινία φλοκι τελείως .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το counselor τι πατατα, Θε μου! [B]Ουτε[/B] η σκηνη με την Καμερον στο παρμπριζ δεν τοσωζε τελικα.
otinanai, vedder, dallas, ευχαριστω. Δυστυχως, δεν διαβασα τις απαντησεις σας πριν κοψω το εισιτηριο. :frowning:
Το χομπιτ καλουτσικο, θα μπορουσε να ειναι μικροτερο σε διαρκεια και δραση. Αμα εχει προηγηθει ο Αρχοντας, ε, τα αλλα απλως αντιγραφουν.

Είδα χτες το 12 Χρόνια σκλάβος και νιώθω λες και με κλωτσησαν στο στομάχι. πραγματικά δυνατή ταινία με πολύ καλές ερμηνείες.

Μποέμικος Τζάρμους, πειστικότατη ντεκαντάνς ατμόσφαιρα, απίθανη ερμηνεία από Swinton, από κοντά και ο Hiddlestone.

Αν τη δείτε, απολαύστε τη γι’ αυτό που βλέπετε εκείνη την στιγμή και μην ψάχνετε ντε και καλά για πιθανά κρυμμένα νοήματα. “Dead Man” άλλωστε φτιάχνονται μια φορά στα 25 χρόνια.

ΥΓ. Είχα ξεχάσει ότι ο λόγος που έκοψα το σινεμά εδώ και πολλά χρόνια ήταν ότι πρέπει να υποστώ δεκάδες πιθήκους στην ίδια αίθουσα με μένα.

το λέγαμε με lupin πριν λίγες μέρες. ξύλο απλά. αμα εχει γαμηθεί η ταινία, δεν εχει άλλο. όλοι εξω

Τζάρμους8) (αλλά οχι λαρισα μάλλον…)

…παντοτινός αγαπημένος Τζιμ Τζαρμούς…στανταρουήτα θα την δω και αυτή του την ταινία…εννοείται ότι σε τέτοιες ταινίες είναι ανυπόφοροι αυτοί οι πίθηκοι:):!:

μαμησε το Inside Llewyn Davis, φοβερο σαουντρακ :slight_smile:
ο χοντρο goodman θεος

…την κάνω για Χόμπιτ, μάλλον[-o<…τώρα σε βίλατζ:):!:

ειδα american hustle.παρα πολυ καλη απο τη μεση κ μετα.

plus one του ηλιαδη μεγαλη φολα

τι θεουλης πραγματικα!παλι η ταινια κοπηκε αποτομα,κλασσικοι κοεν!μου αρεσε αρκετα παντως

Παω και εγω σημερα να δω το Inside Llewyn Davis… η μηπως να προτιμησω 12 years a slave ?