έτσι…
Ντροπή και μόνο που την έβγαλαν.
Peter Sellers forever.
ειδα το Deja vu. αρχισε πολυ βαρετα και συνηθισμενα με ολα τα κλισε των αμερικανων αλλα απ’τη μεση και μετα εγινε αρκετα ενδιαφερουσα. αν και δεν μου πολυαρεσει ο Washington ειναι ενα καλο αστυνομικο εργο.
Nah, δεν μου αρεσε ουτε με τον Peter Sellers. Τον προτιμω στο Party, στο Ποντικι που βρυχαται ή στο Murder By Death.
Μολις γυρισα απ’το σινεμα κι εγω. Ενδιαφερουσα πλοκη και μπολικες εκπληξεις, αλλα το ολο κονσεπτ μου φανηκε too much. Δεν ειμαι και πολυ των εργων επιστημονικης φαντασιας.
Μολις γυρισα απ’το σινεμα κι εγω. Ενδιαφερουσα πλοκη και μπολικες εκπληξεις, αλλα το ολο κονσεπτ μου φανηκε too much. Δεν ειμαι και πολυ των εργων επιστημονικης φαντασιας.[/quote]
νταξει δεν το λες και επιστημονικης φαντασιας, ειχε βεβαια πολλα στοιχεια αλλα πιο πολυ αστυνομικο μου κανει.
Ναι, κατι τετοιο εννοουσα. Ο Whasington παντως μου αρεσει πολυ.
είδα το scoop με Johansson και Jackman.
πραγματικά πολύ καλή ταινία. απίστευτές ατάκες,ο Woody Allen στα καλύτερα του…
να την δείτε…
Η τελευταια που ειδα ειναι το Date Movie. Απαισια μη την δει κανεις, θα χασει την ωρα του. :evil:
Λοιπον, ειδα το Requiem For A Dream (αργησα λιγο,το ξερω ) και βασικα… πολυ σαπιλα ταινια!Σου κανει μια ψυχολογια σκατα…Αγριευτηκα λιγο,αλλα okay!
Οντως πολυ σαπιλα, αλλα προσωπικα ειναι απο τις αγαπημενες μου(του ειδους)…
Ειδα το Children Of Men. Αδιαφορη, το σεναριο δεν μας εξηγουσε και πολλα πραγματα, αφηνε πολλα κενα, σαν να ειδα τρειλερ ταινιας και οχι ταινια δηλαδη… :roll:
Ειδα To Μυστικό Του Σκιάχτρου, μια πατατα και μιση!!!
http://www.getin.gr/album_showpage.php?pic_id=791
“Truman Capote”
Μια πολύ καλή αυτοβιογραφική ταινία για την εποχή όπου ο Καποτε έγραφε το βιβλίο του “Εν ψυχρώ”. Και παρά το ότι ούτε Καπότε έχω διαβάσει, ούτε εμπιστεύομαι τις βιογραφίες, αυτή ήταν μια πολύ καλή ταινία. Από την ερμηνεία του ηθοποιού που κάνει τον Καπότε μέχρι την αναφορά στην θανατική ποινή και το πώς το αντιμετωπίζουν διάφοροι εμπλεκόμενοι.
Όποιος την βρεί κάπου, αξίζει να την δει…
Butterfly effect 2…H θεωρία που λέει ότι τα sequel συνήθως είναι υποδέεστερα του αυθεντικού ισχύει και εδώ…Πλήρης απογοήτευση…
πριν απο λιγο τελειωσε…ειδα το the sentinel που κυκλοφορησε προσφατα σε dvd.Καλη…!
Kριμα… :?
Καλά, και το πρώτο δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο…
Είδα το De Javu…
Κάιρο είχα να δω τέτοια ταινιάρα…
Διαρκής αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Απλώς άψογη.
Βασικά δεν εξηγεί τίποτα. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σενάριο. Συμφωνώ απολύτως
Deja vu.Και ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα.