Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Eγώ είδα το Wolf creek…O τρόμος made in Australia…Πολύ καλό και ρεαλιστικό θρίλερ…(Και βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.) 8)

Χθες το βράδυ είδα δύο ταινίες μαζεμένες 1-3 το “Καληνύχτα και καλή τύχη” και 4-6 το “Μόναχο”. Πολύ ωραίες και οι δύο, όποιος δεν τις έχει δει ας τις πάρει.

Η Κάθοδος (Τhe descent)…Aπό τα πιο κλειστοφοβικά θρίλερ όλων των εποχών…

Είδα το Nacho libre. Μια καλή κωμωδία με τον Jack Black στον ρόλο ενός μοναχού που θέλει να γίνει παλαιστής. :lol:

πριν λιγο τελειωσε το Superman Returns.Αληθεια σας αρεσε εσας?ποσοι την εχουν δει? :slight_smile:

Το Poseidon.Καλούτσικη ήταν.

Little Man (dvd)…ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡ,ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!
Άν μπορέσει κανείς να το αντιγράψει,ας ειδοποιήσει,γιατί εμένα δεν μου το έκανε decrypt το κωλοdvd…Πάντως κορυφαία ταινία!!!

Ειδα το Yours,Mine And Ours.
Δειχνει δυο ανθρωπους που ερωτευονται και ο ενας εχει 8 παιδια και η αλλη 10!Ελεος… Απλα φανταζεστε τι γινεται μεσα στο σπιτι…

Tρέξε γρήγορα(Running scared)…Mιλάμε για πολύ speedaτη περιπέτεια,με συνεχείς ανατροπές,τρεξιματα και μπόλικο αιμα… 8)

την εχω δει την ταινια αυτη…Ηταν παααρα πολυ καλη…οπως το λες με πολλες ανατροπες και τρεξιμο…Δειτε την…

Το στοίχημα του Σλέβιν…Σπάει κόκκαλα… 8)

Χθες είδα το hostel.Σαν ταινία δε μου είπε τίποτα.Το μόνο που έδωσε καλά κατά τη γνώμη μου ήταν η γενικότερη ατμόσφαιρα.Σήμερα πήγα σε μια κυριλέ κρεπερί και ήμασταν μόνο εγώ και η φίλη μου.Ψιλοοσκοτεινή ατμόσφαιρα και συνέχεια έλεγα “τώρα θα βγει με το μαχαίρι ο μάγειρας,σίγουρα θα έχουν δηλητήριο στην κρέπα και θα ξυπνήσουμε αλυσοδεμένοι κλπ”.

Ετυχε χτες και ειδα το Scary movie 3.
Βλακια μου φανηκε, ειχε δυο τρεις σκηνες που ειχαν γελιο, αλλα γενικα χαζοαμερικανικη ταινια ηταν.

Εμενα παντως μου αρεσε.Παρολο που τα παλια τα σιχαινομουν,αυτο μ’αρεσε. Ο ηθοποιος αυτος μ’αρεσε περισσοτερο απο οτι ο “παλιος”(δεν θυμαμαι το ονομα του).

Εμενα παντως μου αρεσε.Παρολο που τα παλια τα σιχαινομουν,αυτο μ’αρεσε. Ο ηθοποιος αυτος μ’αρεσε περισσοτερο απο οτι ο “παλιος”(δεν θυμαμαι το ονομα του).[/quote]

Απλά καλό…

Εμενα παντως μου αρεσε.Παρολο που τα παλια τα σιχαινομουν,αυτο μ’αρεσε. Ο ηθοποιος αυτος μ’αρεσε περισσοτερο απο οτι ο “παλιος”(δεν θυμαμαι το ονομα του).[/quote]

Απλά καλό…[/quote]

απ’τις χειροτερες ταινιες που’χω δει.

Ειδα το Εragon.
Καλουτσικο

Απλά καλό…[/quote]

απ’τις χειροτερες ταινιες που’χω δει.[/quote]

+1

Detroit Rock City… τελικά ήταν τόσο τέλειο όσο το θυμόμουν…(μπαίνει με ευκολία στο τοπ10 ταινιών που έχω δει ever) αν και χρειάστηκε να περιμένω κάτι βδομάδες μέχρι να αποφασίσει να μας κάνει την τιμή και αν και χωρίς υπότιτλους( η ποιτητα ήταν πολύ καλή ως άριστη)…

“Das Leben Der Anderen”. Στα ελληνικά “Η ζωή των άλλων”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ/ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ταινία, μέσα στις 2-3 καλύτερες τα τελευταία χρόνια για μένα. Έχει πάρει βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής ταινίας για το 2006.
Χίλιες φορές καλύτερη από τις βλακείες που μας προωθούν τελευταία. Δείτε τη και δε
θα χάσετε.
Για πληροφορίες εδώ:
http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/default.asp?id=8080