:?
Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και σκοπευω να το δω σημερα-αυριο…
ΙΙΙΙ!! Ε όχι και τπτ το ιδιαίτερο!! Η ταινία είναι αριστούργημα. Α ρε Tim Θεέ.[/quote]
Lol!Συμφωνω μαζι σου στο οτι ειναι Θεος!
Να πω την αληθεια προτιμω το Εργοστασιο Σοκολατας… τα μηνυματα ειναι πιο αμεσα και πιο ξεκαθαρα απο οτι στο Big Fish!Θα μου πεις τα περιεργα ειναι τα ωραια, αλλα okay!
Χθες πηγα cinema και ειδα το Eragon!Το οτι μοιαζει με τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων στα εφε, στα τοπια κτλ ειναι κατι το δεδομενο.Περιμενα ομως να δω μια “κοπια” και η ταινιουλα οχι μονο δεν ηταν πατατα, αλλα ηταν και αρκετα ενδιαφερουσα!
To Big White με τον Robin Williams. Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Είναι λίγο από όλα
περιπέτεια/κομωδία/κοινωνική. Εμένα με άφησε με ένα πολύ καλό αίσθημα στο τέλος και αυτό μετρά.
:?
Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και σκοπευω να το δω σημερα-αυριο…[/quote]
Ξανασκέψου το…
TAINIAΡΑ είναι αλλά ο Kubrick έχει κάνει και καλύτερες βλ.=> Τhe Clockwork Orange
Ή το The Shining. HEEEEEERE COMES JOHNNYYYY!!! Ποσο σχιζοφρενης πρεπει να εισαι για να παιζεις τοσο τελεια αυτον το ρολο?
Borat…Παρακμή :lol:
Scoop …Ωραίος ο Woody Allen 8)
The Name Of The Rose (κορυφη ο Σον Κονερι), η καλυτερη ταινια που εχω δει τελευταια.
16 Τετράγωνα…Απλά μια καλή περιπέτεια και τίποτα παραπάνω…
Πάρα πολύ καλό και έξυπνο το “Πρεστίζ”.
Μπορει να προτινει κανεις καμια καλη ταινια απο αυτες που παιζονται αυτες τις μερες στις αιθουσες ???
Το Prestige πρέπει να είναι πολύ ωραίο. Εγώ ακόμα δεν έχω προλάβει. Αν μπορείς δες το γερμανικό “Η ζωή των άλλων” που είναι εκπληκτικό.
Προχθές είδα το “ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ: Η ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΑΝ ΑΡΜΠΟΥΣ”, αρκετά περίεργη ταινία. Δε μπορώ παραδόξως να πω με σιγουριά αν μου άρεσε ή όχι. Είχε κάποια καλά στοιχεία, κάποια συμπαθητικά νοήματα και μία συγκλονιστική “συναισθηματικά” σκηνή, όμως κάπου έχανε. Πάντως η Νικόλ είναι για άλλη μια φορά Θεά. Και ηθοποιάρα και γυναικάρα. Νικόλ σε αγαπάω!!
To Nosferatu: Phantom der Nacht του 1979
ΤΑΙΝΙΑΡΑ
Αντε να βρω και το πρώτο του Μουρνάου.
eida to click!!
Pwww sto telos… sygkinhsh!
Γαματη αν και ψυχωπλακοτική…Το πρωτο δεν εχει χαθει?
Γαματη αν και ψυχωπλακοτική…Το πρωτο δεν εχει χαθει?[/quote]
Νομίζω βγήκε την δεκατία του 1920.
Δεν το δεί σε κανένα video club ως τώρα, και απο torrents κανένα σημάδι, αν το βρει κανένας πουθενά θα ήταν super αν το σφίραγε κατα τούδε. [-o<
Γαματη αν και ψυχωπλακοτική…Το πρωτο δεν εχει χαθει?[/quote]
Νομίζω βγήκε την δεκατία του 1920.
Δεν το δεί σε κανένα video club ως τώρα, και απο torrents κανένα σημάδι, αν το βρει κανένας πουθενά θα ήταν super αν το σφίραγε κατα τούδε. [-o<[/quote]
Το χω δει σε VHS, νοικιασμένο από videoclub. Βέβαια να προειδοποιήσω, είναι ασπρόμαυρο, βωβό και η ποιότητα τις εικόνας είναι αστα να πάνε. Ενδιαφέρον πολύ πάντως αν αναλογιστεί κανείς την εποχή του.
H καλύτερη ερμηνεία ever. Ιδίως εκεί που μιλάει μόνος του στο bar είναι ασύληπτη σκηνή!!!
το γνωστό?την κωμωδία??
(αν λες αυτό πάντως συμφωνώ ότι στο τέλος έγινε λίγο μελό!!)