εκτος τροχιας
Τhe holiday και 2:37. Tις είδα και τις δύο την ίδια μέρα στο σινεμά. Η πρώτη είναι γλυκιά και βλέπεται ευχάριστα, η δεύτερη είναι πολύ ψαγμένη και εντελώς διαφορετική από τα στερεότυπα. Όσοι έχουν δει το “Κids” και το “Ken Park” και τους άρεσε πιστεύουν πως θα τους αρέσει και το 2:37.
File mou den edwses arketh emphash. Thn eida thn Kyriakh kai akoma prospathw na synelthw. TAINIARA. H kalyterh me diafora twn teleytaiwn xronwn.!!! Den exw logia kai proskynw tapeina
File mou den edwses arketh emphash. Thn eida thn Kyriakh kai akoma prospathw na synelthw. TAINIARA. H kalyterh me diafora twn teleytaiwn xronwn.!!! Den exw logia kai proskynw tapeina[/quote]
ετσι μπραβο. και περισσοτερη εμφαση να εδινα δεν νομιζω να με προσεχε κανεις…
Ταινιάρα το “Prestige” αλλά το “Η Ζωή Των Άλλων” που είναι με διαφορά η καλύτερη της χρονιάς που πέρασε δε βλέπω να το είδε κανείς :?
Εγω θελω να το δω αυτο αλλα μαλλον θα περιμενω να βγει σε dvd…
Μια νυχτα στο μουσειο.
Ενα 8 στα 10.Αρκετα καλη!
To είδα και εγώ χτες και θα έβαζα 4/10.
Η ταινία είναι πάρα πολύ καλή από θέμα εφέ, κουστουμιών κλπ αλλά από θέμα κωμωδίας όσο και να γουστάρω τον Ben Stiller δεν πρόσφερε πολλά. Έδωσαν περισσότερη βάση σε άλλα πράγματα…
Το περίμενα καλύτερο…
Πιο πολύ οικογενειακή/χριστουγεννιάτικη θα την έλεγα, όχι τόσο κωμωδία.
Kι εγώ την είδα!
Καλή ήταν,σε μερικές στιγμές είχε τρελό γέλιο-αν και κάπου καταντούσε αμερικανιά!Πάντως πέρασε ευχάριστα η ώρα!
Το πρεστιζ σας εχει ολους.
Ειδα κι εγω το Night At The Museum…Την περιμενα χειροτερη…Ηταν αρκετα καλη, ειχε και αρκετη “δραση”…
Κι εγω την ειδα(πολυ της μοδας ο Stiller )
Μου αρεσε πολυ,ειχε μερικες στιγμες που εριχνες πολυ γελιο(ειδικα οταν αρχισε να σφαλιαριζεται με τη μαιμου ή οταν ουρλιαζε στον Αττιλα :lol: :lol: ) και γενικα ηταν αρκετα καλη ταινια
Το stranger than fiction το δε κανενας? λεει τιποτα?
“Κρυφές Επιθυμίες”.
Πάρα πολύ αργό, μεγάλο σε διάρκεια και…αν δεν έχεις μαζί σου 2-3 αντικαταθλιπτικά καλύτερα να μην πας.
αχα. σαν τις σαπιες doomies των khanate δηλαδη… :roll:
δεν τρελαθηκα, αν και ειχε ωραια και πολυ ενδιαφερουσα πλοκη.
The Texas Chainsaw Massacre:The Beginning
Καλουλι αλλα σε μερικες σκηνες λιγο σιχαμερο.
http://www.getin.gr/album_showpage.php?pic_id=846 παρα πολυ καλη ταινια. Ο Μπενινι δινει ακομα μια φορα ρεσιταλ.
Apocalypto σε σκηνοθεσια Mel Gibson.
Ενω σαν υποθεση ειχε αρκετο ενδιαφερον ως παρουσιαση δεν μου αρεσε καθολου.
Μου φανηκε οτι ηταν καθαρά μια ταινια βιας για τη βια.
Μιλαμε ωμη βια ομως…
Υποτιμησε την σκηνη κορυφωσης του δραματος αφιερωνοντας λιγα λεπτα σε αυτη.
Δεν αποκομισα κατι απο την ολη ταινια γενικοτερα.