Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

ΤΑΙΝΙΑΡΑ το “ο τίγρης και το χιόνι”…
το έχω δει 3φόρες από πέρσι τον Μάρτη που βγήκε…θεϊκό!!! :smiley:

μια νυχτα στο μουσείο… μια χαρά ηταν με κάποιες πληκτικές σκηνές αλλά και γενικά αστείο ήταν… οποιως δεν έχει τι άλλο να κάνει ας το δει…θα περάσει 2 ευχάριστες ώρες(μαζί με το χρόνο που θα του πάρει να βρει εισητήριο…) το συνταρακτικό της υποθεσης ήταν ένα παλικάρι το οποίο καθόταν δίπλα…μιλάμε έδωσε νέο νόημα στην αντίληψη μου σχετικά με τη φράση’‘χτυπιέμαι στα γέλια’’… το άτομο χτυπιότανε με την πιο κυριολεκτική έννοια όμως…(και φυσικά στις πιο άκυρες στιγμές!!!)

και’γω αυτο ειδα εχτες, νταξει πλακα ειχε, ουτε λιγο ουτε πολυ αυτο περιμενα.

Ταινιάρα!
Πράγματι δεν αποκομίζεις και πολλά, αλλά παίζουν απίστευτες φάτσες - μορφές!
Καιρό είχα να δώ τόσο ταιριαστό casting…
Ειδικά στην πρωτεύουσα των Maya ο Mel Gibson δίνει ρέστα!!! :twisted:
Υπάρχουν απίστευτες σκηνές!
Πόρωση! 8)

Εγώ χθες είδα το “Little Miss Sunshine” το οποίο είναι μαλακιούλα. Καλά είναι δυνατόν να είναι υποψήφια για oscar; Έλεος πια.

Children of Men (2006)

Αξιόλογη μελλοντολογική ταινία, διασκευή του ομώνυμου βιβλίου (1992)

Ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις στα θέματα που θίγει.
Καλή έως και τολμηρή σκηνοθεσία .
Πετυχημένο cast.
Επιρροές απο Pink Floyd 8) και απ’ τους μεγάλους της μελλοντολογικής λογοτεχνίας.

Ανεπαρκής ανάπτυξη και περίεργος ρυθμός. (109 ήταν λίγα) :roll:

Βαθμολογώ με άριστα το 10 τις τελευταίες ταινίες που είδα:

Αποκάλιπτο: 7
Ματωμένο διαμάντι: 8
Εγχειρίδιο αναγνώρισης αγιών: 6
Κρυφές επιθυμίες: 6
Η διάρρηξη: 5
Straight Story: 4
Πιο παράξενο και από παράξενο: 8
The Prestige: 7
Το άρωμα: 6
Eragon: 5
The holiday: 7
Ο Πληροφοριοδότης: 8

^το πιο παράξενο κι από παράξενο είναι καλό??
σκεφτόμουν να πάω να το δω αλλά μου φαίνεται λίγο άκυρο το σενάριο!

να πας, δεν ειναι και το καλυτερο που’χω δει αλλα ειναι σιγουρα πρωτοτυπο και δεν παιζει και πολλα καλυτερα αυτον τον καιρο. εκτος βεβαια αν δεν εχεις δει ακομα το Prestige.

Δεν το έχω δει το prestige αν και με έχουν πρήξει να πάμε.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχω διάθεση να πάω να τη δω!Το πιο παράξενο κι από παράξενο όμως θα πάω να το δω αφού φαίνεται καλό! :slight_smile:

Λοιπον, την Κυριακη πηγα cinema και ειδα το Blood Diamonds με τον Leonardo Di Caprio!Απιστευτη ταινια!Κοινωνικη, δραματικη, περιπετειωδη!Βεβαια ενα συνηθισμενο που δεν με εξεπληξε, ηταν που ο Leo (lol) πεθανε στο τελος της ταινιας.Αυτος ο ανθρωπος τεινει να ψοφαει σε καθε ταινια… δεν το καταλαβαινω αλλα still ηταν συγκινητικο!Τρεξτε και δειτε το λεμε!

9/10

Μόλις μ’ έκανες να μη τη δώ :frowning:

Μόλις μ’ έκανες να μη τη δώ :([/quote]

Κοιτα, σε καταλαβαινω οτι πονας γιατι δεν ηθελες να χαθει ο Leo (Leo why did you have to die? :cry: :stuck_out_tongue: ) αλλα πραγματικα η ταινια ειναι πολυ καλη και ο Di Caprio εδωσε -κατα την αποψη μου- εξαιρετικη ερμηνεια! :wink:

Ρε Soul_thorn … ΟΧΙ SPOILER ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ!!! Έλεος! γμτ!

Tι θες παλικαρι?
Ειμαι off topic?Ταινιες βλεπω και απλα γραφω τις εντυπωσεις μου!Τωρα το “spoiler” εσυ δεν ξερω που το ειδες…

Κοπελιά, αν δεν είναι spoiler ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει μια ταινία (και δη όταν αυτός έχει να κάνει με το θάνατο του πρωταγωνιστή), τότε τι είναι; Και άλλοι γράφουν τις εντυπώσεις τους αλλά δεν είδα κανέναν να λέει πχ “Σούπερ η Χ ταινία, αλλά ξενέρωσα που στο τέλος αυτοκτονεί ο Υ”.
Κατάλαβες τώρα η να κάνω και κακά;

Κι εγώ ξενέρωσα τώρα που έμαθα το τέλος αλλά εντάξει,δεν πειράζει…

Miza??

Καλα ρε παλικαρι μου ξεφυγε… τι να κανω?
Για μενα αυτο δεν ειναι το “κυριο” τελος της ταινιας.Υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που αξιζουν την προσοχη σου απο το θανατο του Di Caprio.Sorry, τι αλλο να πω!

Καλα ρε παλικαρι μου ξεφυγε… τι να κανω?
Για μενα αυτο δεν ειναι το “κυριο” τελος της ταινιας.Υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που αξιζουν την προσοχη σου απο το θανατο του Di Caprio.Sorry, τι αλλο να πω![/quote]

Έλα εντάξει, no hard feelings. Ειλικρινά. Απλά από εδώ και στο εξής να ξέρεις ότι έχουμε κόλλημα σε κάποια θέματα :smiley: !!