ε,δεν έγινε και τίποτα που αποκαλύφθηκε το τέλος της ταινίας,αλλά μη γίνει και συνήθεια ε…είναι λίγο…κάπως.
Bαθμολογώ με άριστα το 10:
Το καρφί: 6
Μαύρη λίστα: 7
Little Miss Sunshine. Κωμωδία είχα την εντύπωση ότι ήταν αλλά δεν… Ψιλοκοινωνικό με λίγες δόσεις γέλιου, κυρίως προς το τέλος. Τα τελευταία 10 λεπτά της ταινίας είναι και τα καλύτερα γιατί στα υπόλοιπα είναι η αλήθεια λίγο νυστάζεις
μια μέλισσα τον Αύγουστο…πολύ πολύ καλό… 8)
+1… όχι τόσο ενθουσιασμένη όμως
+1… όχι τόσο ενθουσιασμένη όμως[/quote]
+1
Μου άρεσε,είχε γέλιο!
Aν εχεις γελιο κανε συμβολαιο με την Metrogoldwin Mayers να βγαλεις κανα φραγκο :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα απλό λαθάκι από βιασύνη…Ορίστε,το διόρθωσα!!!
λέω να πάω κανένα σινεμά αυτή τη βδομάδα…καμιά πρόταση??
Σήμερα είδα τον “Μάγο Άιζενχαμ”. Αρκετά καλό. Με άριστα το 10 του βάζω ένα… χμ… 8! Πολύ καλές οι ερμηνίες…
Εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Λαβυρινθο του Πανα.
Ο Λαβύρινθος του Πάνα.
Δείτε τη. Αύριο. Εκπληκτικό, συγκλονιστικό, ΕΠΟΣ!
Η τέλεια ανάμιξη πραγματικότητας/ ιστορίας με το παραμύθι, πολύ έντονα συναισθήματα και αρκετά ωμή σε σημεία.
Ενθουσιάστηκα. Μαζί με “Πρεστίζ” και “Η ζωή των άλλων”, οι καλύτερες ταινίες της σαιζόν.
Γαμ… μιλάμε!
με έψησες!το θέμα είναι να ψηθεί και η παρέα τώρα… 8)
Blood Diamond
Απίστευτο…ταινιάρα!!
the messengers
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!
Xθες ειδα και γω αυτο το συγκλονιστικο επος και ηταν μακραν ο,τι καλυτερο εχω δει στο σινεμα τον τελευταιο χρονο.Οπως ειπε και ο Cozy θελει γερο στομαχι,μια και η ωμοτητα ειναι εντονη σε σημεια.Στα συν επισης η καταπληκτικη μουσικη και η σκηνοθεσια του Ντελ Τορο που σε μπαζει με τη μια στην ατμοσφαιρα.Η ερμηνεια της μικρης ειναι επισης συγκλονιστικη.Ολα τα λεφτα.
Tο ημερολόγια ενος σκανδάλου…πολύ καλή!
Θα μπορούσε βέβαια να κρατήσει και περισσότερο (κράτησε μόνο μιάμιση ώρα) και να είναι πιο αναλύει κάποιες σκηνές παραπάνω αλλά δεν πειράζει!
Βlood Diamond.
Πολυ καλο.Αρκετη ωμη βια,απαραιτητη ομως για να περασει τα μηνυματα της.
Oταν μιλαω εγω!
Λοιπον αυτο το Σαβ/κο το περασα με πολυ ταινια…
- Στους δυο τριτος δε χωρει.Ενταξει, μια αμερικανικη ταινια, χαριτωμενη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.
2.Ο Λαβυρινθος του Πανα.ΤΕΛΕΙΟ!ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
Texas Chainsaw Massacre The Beginning.
Τι βλακεία ήταν αυτή. Θα μου πεις, τι περίμενες να είναι;#-o
Καλά να πάθω λοιπόν:D