Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

σωστήηη!!!
=D>

“Ο Καθοδηγητής”: Ταινιάρα. Καλύτερο από τον πληροφοριοδότη. Όταν το δείτε, δείτε το με προσοχή για να μην τα μπλέξετε.
Ο Ματτ Ντέιμον παίζει συγκλονιστικά.

Τον κνιτη?

To Pan’s Labyrinth.

Πάρα παρα πάρα πολύ καλή ταινία.

Αν και η ισπανική γλώσσα με κουράζει λίγο σε ταινία, ήταν τρομερή.
Μια ιστορία που αμφιταλαντεύετε μεταξύ πραγματικού και φανταστικού κόσμου, όπως ένα παραμύθι με την διαφορά του ότι δε μπορείς να πεις ποιος από τους 2 κόσμους είναι καλύτερος…

Και επίσης εκπληκτική φωτογραφία…

Πραγματικά αξίζει η ταινία… :wink: :bow: =D>

El Laberinto del Fauno!

Ένας ύμνος στην αθωότητα! :respect:
Ποιητικό όσο και σκληρό!
Συγκλονιστικό τέλος! :frowning:

Συγχαρητήρια στον Guillermo del Toro! =D>

‘‘Ο Πληροφοριοδότης’’ .
Πάρα πολύ καλή περιπέτεια.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω ειδα τα επεισοδια #29 και #30 των Thundercats…

ειδα το Smokin’ Aces. πολυ καλη περιπετεια με καλες ερμηνειες, καλυτερο απ’το Στοιχημα του Σλεβιν κατα τη γνωμη μου.

Smokin aces

Όπως έγραψε και ο από πάνω στα πρότυπα του “Lucky number Slevin” (την έχουν δει όλοι Ταραντίνο) αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερο κατά την γνώμη μου. Πάντως κύλησε ευχάριστα η ώρα αν και με ξενέρωσε το, και καλά, ανατρεπτικό αλλά ψιλοπροβλέψιμο φινάλε.

Children of Men (2006)

Release date:26 October 2006 (Greece) more
Genre:Adventure / Drama / Sci-Fi / Thriller more
Tagline:No children. No future. No hope. more
Plot Outline:In 2027, in a chaotic world in which humans can no longer procreate, a former activist agrees to help transport a miraculously pregnant woman to a sanctuary at sea, where her child’s birth may help scientists save the future of humankind. more
Plot Keywords:2020s / Messiah / Dystopian / Pregnant Woman / Shot In The Hand more
Awards:Nominated for 3 Oscars. Another 16 wins & 16 nominations more
User Comments:Carefully crafted piece of work more

(Cast overview, first billed only)

Clive Owen … Theo Faron
Julianne Moore … Julian Taylor
Michael Caine … Jasper Palmer
Chiwetel Ejiofor … Luke
Charlie Hunnam … Patric
Claire-Hope Ashitey … Kee
Pam Ferris … Miriam
Danny Huston … Nigel
Peter Mullan … Syd
Jacek Koman … Tomasz
Oana Pellea … Marichka
Paul Sharma … Ian
Michael Klesic … Rado
Juan Gabriel Yacuzzi … Baby Diego
Rob Curling … Newsreader

Αρκετά καλή ταινία θα έλεγα.

300! :metal: :metal: :metal:

Οποιος/α δει το smokin aces παρακαλώ να μεταφέρει εντυπώσεις.Ευχαριστώ…8) :slight_smile:

Δείπνο Δολοφόνων
Πολύ καλή…βέβαια όχι σαν τον Ήρωα ή το Τίγρης και δράκος αλλά μου άρεσε!Και πολύ ανατρεπτική!

Δεν είδα.

Eίδα το Pan’s Labyrinth. Ωραία ταινία. Όχι κανένα αριστούργημα βέβαια αλλά καλύτερη από τον μέσο όρο των νέω ταινιών

Revolver.

Η πιο fucked up ταινία που είδα. Προσπάθησαν να κάνουν ανατρεπτικό τέλος, το οποίο είναι εμφανές από τα πρώτα λεπτά, ασχετα ψιλοκουλτουρέ μότο από Καίσαρα και άλλους, άσχετη μίξη κινούμενου σχεδίου σε μια σκηνή 2 λεπτών, άσχετοι μονόλογοι για θέματα ζωής, θανάτου κλπ.#-o

Εκτός από την αρχή και το τέλος καταλάβα λίγα πράγματα από την ταινία… :-k

Δεν την προτείνω σε κανέναν αλλά υπάρχει κανένας άτυχος εδώ μέσα εκτός εμού που την είδε ας πεί καμοια γνώμη μπας και το πρόβλημα είναι δικό μου…:stuck_out_tongue: :?

Den nolmizw na yparxei pio fucked up tainia apo to Borat! To eide kaneis telos pantwn??

Εγω.Ειχε καποιες αστειες στιγμες,αλλα δεν με εντυπωσιασε και πολυ.

Εγώ και ήταν απλά λίωσιμο, ο τύπος ήταν αφασία…:slight_smile:

Εγώ πάλι το είδα 2 φορές και θέλω κι άλλο…:stuck_out_tongue: :smiley:

Είμαι τόσο ρηχός…?..:-s :?